Hiuspuuterilla helppoutta muotoiluun

Hiuspuuterista on tullut hiusmuotoilun hittituote! Hiuspuuterilla lisäät kampaukseen rakennetta, volyymiä ja tuuheutta. Se parantaa myös hiusten eroteltavuutta. Liikkeissä edustettuna mm. seuraavien valmistajien hiuspuuterit: Sexy Hair, Tigi, Seven. Valikoima vaihtelee toimipisteittäin.Toimenpiteissä käytössä olevat tuotteetBeGorgeous-hiustenpidennykset

Be Gorgeous -hiustenpidennykset

Studio AK -liikkeissä hiustenpidennyksissä käytetään nyt myös Be Gorgeous -hiustenpidennystuotteita. Be Gorgeous -hiustenpidennys on laadukas, kestävä, helposti muotoiltavissa, eikä pidennykset vahingoita omaa hiustasi. Pidennykset kestävät n. 6 kk.
Organic-värisarja on hellä hiuspohjalle

Studio AK:ssa on käytössä Organic-kestovärisarja. Organic-sarja sisältää sertifioituja orgaanisia luonnon ainesosia. Se peittää harmaat 100 %:sti. Tällä ammoniakittomalla hiusvärillä on mahdollista toteuttaa kaikki värjäystekniikat ja samalla säilyttää hiusten luonnollinen kosteus- ja proteiinitasapaino.

Hiusvärit sisältävät ainutlaatuisen valikoiman orgaanisia ainesosia, E- ja C-vitamiineja yhdistettynä kasveista johdettuihin hoitoaineisiin. Ne parantavat hiusten kuntoa sekä suojelevat ja kosteuttavat hiuksia värjäyksen aikana.


Studio AK Muurame suosittelee! Pikaväri 5 minuutissa!

Goldwell Reshade -pikaväri on valmis 5 minuutissa! Peittää harmaat ja haalistuu luonnolisesti. Tuote on käytössä Studio AK Muuramessa.