AK HIUS & MEIKKIKOULU

Hiusmuotoilukoulun asiakaspalvelu on avoinna ark. 9-20, la 9-15. Oppilaamme tekevät edullisesti mutta laadukkaasti kaikki työt, kouluttajien valvovan silmän alla, koulumme omassa kampaamossa. Hinnasto on kaikille sama, olet sitten nainen, mies tai lapsi. Esimerkiksi hiustenleikkaus (sis. hoitopesu, päähieronta ja föönaus) on aina 15 € tai ripsien & kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu myös 15 €. Ajan voit varata joko puhelimitse 0207 769 550 TAI netissä 24/7. Tervetuloa!

Tammikuussa PERMANENTTI/PEHMENNYS/SUORISTUS tarjoushintaan: lyhyet hiukset 35 €, puolipitkät 39 €, pitkät 55 €, erikoispitkät 62 € (normaalihinnat lyhyet 42 €, puolipitkät 49 €, pitkät 62 €, erikoispitkät 69 €).

Lisäksi koulullamme on RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS SEKÄ KULMIEN MUOTOILU muun palvelun yhteydessä entistäkin edullisempaan hintaan: 9,90 € (norm. 15 €). Eli esim. hiustenleikkaus ja ripset&kulmat yhteensä nyt 24,90. Etuhinta on yhdistettävissä myös aiemmin mainittuun permanenttitarjoukseen.  Tarjoukset ovat voimassa tammikuun loppuun saakka.

💛 Irrota hetki arjesta itsesi hemmotteluun 💛  Lämpimästi tervetuloa!
Palvelemme osoitteessa Hannikaisenkatu 27-29, Jyväskylä (Asema-aukio).

2 päivää sitten

AK Hius & Meikkikoulu

Parran trimmausta vailla?

Meidän reippaat ja taitavat opiskelijat tekevät viimeisiä näyttöjään ja parta-asiakkaita tarvitaan parran siistimisiin ja amerikkalaisiin parranajoihin.

Kaikki partapalvelut vain 5 € tammikuun loppuun saakka.

Lisätiedot ja ajanvaraukset mieluiten puhelimitse numerosta 020 7769550, niin saadaan sopivia näyttöaikoja varattua. 🙂 Toki saa paikan päälläkin tulla piipahtamaan.

Tervetuloa!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Ajanvaraus 24 h

Tee ajanvaraus vaivattomasti netissä.