AK HIUS & MEIKKIKOULU

Hiusmuotoilukoulun asiakaspalvelu on avoinna ark. 9-20, la 9-15. Oppilaamme tekevät edullisesti mutta laadukkaasti kaikki työt, opettajien valvovan silmän alla, koulumme omassa kampaamossa. Hinnasto on kaikille sama, olet sitten nainen, mies tai lapsi. Esimerkiksi hiustenleikkaus (sis. hoitopesu, päähieronta ja föönaus) on aina 15 € tai ripsien & kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu myös 15 €. Ajan voit varata joko puhelimitse 020 7769 550 TAI netissä 24/7. Tervetuloa!

💛 Irrota hetki arjesta itsesi hemmotteluun 💛  Lämpimästi tervetuloa!

1 viikko sitten

AK Hius & Meikkikoulu

Studio Aki Korpinen Facebook-sivuilla on käynnissä mukava arvonta: kahdelle tunnin LAHJAKORTIT HIERONTAAN. Käyhän tykkäämässä alkuperäisestä julkaisusta 16.10. mennesssä, niin olet mukana arvonnassa 😀 Koulutettu hieroja Joni Möttönen tarjoaa upean tutustumisedun vielä lokakuun ajan, varaa siis aika hierontaan www.studioak.fi/ajanvaraus tai p. 040 412 4537.Syyslomien kunniaksi arvonta pystyyn!! 😍 Studio AK Kuokkalan toimipisteessä työskentelevä koulutettu hieroja Joni arpoo tästä julkaisusta tykänneiden kesken 2 KPL TUNNIN HIERONTALAHJAKORTTIA 💪💪, arvo 44 €/kpl. Arvonta suoritetaan ti 16.10. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Suosittu ensimmäisen käynnin kampanja jatkuu enää lokakuun!! Uudelle asiakkaalle 60 min hieronta reilusti alennettuun hintaan eli 25€/h tai 90 min/40€! Hieronta-ajan voit varata puhelimitse 040 412 4537 tai netissä: www.studioak.fi/ajanvaraus

Tervetuloa huoltamaan itseäsi tai muuten vaan rentoutumaan! Seuraahan 😉
Koulutettu hieroja Joni Möttönen
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Ajanvaraus 24 h

Tee ajanvaraus vaivattomasti netissä.