AK HIUS & MEIKKIKOULU

HUOM! HUOM! HUOM! KOULU ON MUUTTANUT!

AK HIUS & MEIKKIKOULU PALVELEE ma 4.2. lähtien osoitteessa Kauppakatu 15, JKL eli Studio AK:n liikkeen yhteydessä (sama sisäänkäynti). Hinnat, tekijät, aukioloajat, nettivarausosoite ja puhelinnumero säilyvät samoina, vain osoite muuttuu! Lämpimästi tervetuloa kirkkopuiston laidalle osoitteeseen Kauppakatu 15!

******************

Hiusmuotoilukoulun asiakaspalvelu on avoinna ark. 9-20, la 9-15. Oppilaamme tekevät edullisesti mutta laadukkaasti kaikki työt, kouluttajien valvovan silmän alla, koulumme omassa kampaamossa. Hinnasto on kaikille sama, olet sitten nainen, mies tai lapsi. Esimerkiksi hiustenleikkaus (sis. hoitopesu, päähieronta ja föönaus) on aina 15 € tai ripsien & kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu myös 15 €. Ajan voit varata joko puhelimitse 0207 769 550 TAI netissä 24/7.

💛 Irrota hetki arjesta itsesi hemmotteluun 💛  Lämpimästi tervetuloa!
Palvelemme osoitteessa Kauppakatu 15, Jyväskylä.

2 viikkoa sitten

AK Hius & Meikkikoulu

Hei Wanhat! Oppilaskampaamon yhteydessä toimii myös valokuvausstudio. Voit ikuistaa itsesi ja tärkeän hetkesi pe 8.2. klo 7 lähtien: www.studioak.fi/ajanvaraus/

Lämpimästi tervetuloa!Huomio Wanhat! Ikuista itsesi ja tärkeä päiväsi ammattivalokuvaajan ottamaan studiokuvaan!

Varaa aikasi Wanhojenpäiväkuvaukseen Studio AK Kauppakadun valokuvaaja Petriltä. Petri on paikalla perjantaina 8.2. klo 7 lähtien: www.studioak.fi/ajanvaraus/

Tarkemmat tiedot kuvauksesta:
Wanhojenpäiväkuvaus, hinta 29 €
Kuvauksen yhteydessä valitaan kuva(t) kameran näytöltä. Toimitus sähköisenä. Lisäkuvat (esim. eri ilme) 5 € / 1 kpl tai 10 € / 2-3 kpl. Kuva toimitetaan tiedostona, jonka koko riittää Instagram-galleriaan tai 10x15 cm paperikuvaan. Tarvittaessa myös täysiresoluutiokuvat, lisähinta 19 €/kpl.

Alla esimerkkejä Petrin töistä 🤩
.
.
.
#wanhat #wanhat2019 #valokuvaus #studioak
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Ajanvaraus 24 h

Tee ajanvaraus vaivattomasti netissä.