Blogi-studio

Tuotetestaaja Emilia

Hiustuotteiden valikoima on hyvin laaja ja hiusten ja hiuspohjan haasteet yksilöllisiä. Käynnistimme kesällä 2022 tuotetestauskampanjan, jossa etsimme meille tuotetestaajia. Hiustuotteet valitaan juuri tuotetestaajan hiusten ja hiuspohjan mukaan sekä auttamaan jossakin tietyssä ongelmassa tai helpottamaan hiusten käsittelyä.

Yksi tuotetestaajistamme on Emilia, jonka hiukset olivat pörröiset ja pintakuivat. Parturi-kampaajamme Katariina suositteli tähän avuksi L’anzan tuotteita, joiden ansiosta hiuksista on tullut ihanan kiiltävät ja siloiset.

Näin Emilia kertoo tuotetestausprojektista

Sain hienon tilaisuuden päästä testailemaan L’anzan hiustuotteita, ja nää tuotteet on saatu Studio AK:lta. Testissä L’anzan Healing Smooth Glossifying -tuotteita. Nää tuotteet sopii parhaiten pintakuivalle ja pörröiselle hiukselle.

Hiusten pesuun ja hoitoon

Tuoksu oli shampoossa ja hoitoaineessa hyvä, sekä shampoo vaahtoutui superhyvin, pesun jälkeinen tunne oli puhdas, raikas ja paaaaaaljon pehmeämmät hiukset kuin aiemmin.

L'ANZA Healing Smooth Glossifying Shampoo 300 ml 29,50 € sekä L'ANZA Healing Smooth Glossifying Conditioner 250 ml 29,50 €

Hiusten hoitoon

Pesun jälkeen (pyyhekuiviin hiuksiin) käytin Healing Smooth Straightening Balmia. Tuote oli koostumukseltaan geelimäinen hoitotuote, jota laitoin kauttaaltaan hiusten pituuksiin ja latvoihin. Ihan supertuote, hiusharja ja takut ei taistelleet mun kanssa yhtään!

L'ANZA Healing Smooth Smoother Straightening Balm 250 ml 27,50 €

Hiusten viimeistelyyn

Viimeistelytuotteena Keratin Healing Oil ”lakka”. Tässä korkean lämpötilan lämpösuoja ja sisältää ainesosia suojaamaan UV-säteiltä. Tuote on riittoisa isossa purkissa, suihkutetaan kuiviin hiuksiin ja harjataan käytön jälkeen. Hiukset jää joustaviksi ja tällä saa tosi paljon lisäkiiltoa hiuksen pintaan ja tuoksu on hyvä + tätä voi halutessaan lisätä/kerrostaa, eikä tee hiuksista siltikään raskaan tuntuisia.

L'ANZA Keratin Healing Oil Brush Thru Hair Spray 350 ml 29,50 €

Kahden viikon jälkeen

Kahden viikon käytön tuloksena ovat sileät ja kiiltävät hiukset. Takuille on voinut sanoa hyvästit ja ennen kaikkea hiukset tuntuu terveiltä.

Nämä toimi omalle kuivahkolle, pörröiselle ja hieman jopa luonnonkiharalle hiukselle. Tuloksena O I K E A S T I silkkisen pehmeät ja kiiltävät hiukset, ihan ku ois kampaajan penkistä lähtenyt. Jos sulla on samantyyppistä hiusongelmaa, nii käyhä tsekkaa nää tuotteet Studio AK:lta.

Tuotteiden hinnat 1.9.2022.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Shinefinity Glazing -kiiltosävytys

Shinefinity Glazing -kiiltosävytys sisältää värjäyksen Wellan uudella Shinefinity-sävytteellä sekä föönauksen ja viimeistelyn. Sen yhteydessä on mahdollista ottaa myös hiustenleikkaus tai lisäpalveluna esimerkiksi jokin ihana hiushoito.

Mitä Shinefinity tekee?

Shinefinity Speed Glaze -palvelu antaa hiuksillesi ripauksen sävyä, luonnollista kiiltoa ja silkkisen tuntuiset hiukset. Se raikastaa hiusvärisi täydellisesti tavallisten hiustenvärjäysten välillä tai on sopiva käsittely, jos haluat raikastaa myös luonnollista hiusväriäsi. Shinefinityn kesto on jopa 6 viikkoa.

Hiukset saavat loistaa kilpaa auringon kanssa. Tyviväri, hiusten sävytys Shinefinityllä sekä Four Reasonsin uusi Shot-hiushoito. Hiustenleikkauksessa kevyttä kerroksellisuutta ja verho-otsis.

Iso muutos isolla raidoituksella ja isosti leikkaamalla. Hius oli aloittaessa aika samea, joten raitojen alle tehtiin Metal Detox -metallinpoistohoito ja Olaplex suojaamaan hiusta. Sävytteenä ihana Shinefinity. Tässä haluttiin niin vaaleaa kuin raidalla kerralla saa, joten aikaa kuluikin lähemmäs neljä tuntia! Jos haaveilet näin suuresta muutoksesta kerralla, otathan ensin yhteyttä liikkeeseen tai varaa suoraan aika ilmaiseen konsultaatioon. Näin voidaan katsoa tarvittava aika sinulle ja tehdä palvelusta hinta-arvio.

Ennen.
Jälkeen. Viileä vaalea raidoitus helmiäisvivahteella. Tehohoitona Olaplex, jota suosittelemme vaalennusten, värjäysten ja permanenttien yhteydessä.
Ennen.
Jälkeen. Pirteä porrastettu polkka ja balayage-raidat! Sopii kantajalleen täydellisesti. Sävytys Shinefinityllä.

Shinefinity pähkinänkuoressa

Lyhyesti Shinefinitystä:

-Kiiltävä ja hohtava väri
-Lisää hiusten moniulotteisuutta
-Saa hiuksista terveemmän ja silkkisen tuntuiset
-Kesto jopa 6 viikkoa
-Ei rasita hiusta

Raidat, leikkaus ja Olaplex-tehohoito. Mansikkainen vaaleus Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Tummaa ja vaaleaa raitaa, sävytys Shinefinityllä

Mitä muuta Shinefinity tekee?

Mitä muuta?
-Shinefinityä voi käyttää värjäysvälin pidentämiseen
-Shinefinity sopii huonokuntoisillekin hiuksille
-Shinefinity häivyttää myös ensimmäisiä harmaita hiuksia 

Tyviraidat, Olaplex-hoito ja ihana syyssävy hiuksiin Shinefinityllä.
Ihanan vivahteikas vaalea. Eteen kevyet face frame -raidat, sävytys Shinefinityllä ja leikkauksella liikettä paksuihin hiuksiin.

Ennen ja jälkeen -videoita sekä kuvia Shinefinityn luomasta kiillosta

Raitaa, Olaplex-tehohoito ja 50 senttiset B’long Pro -teippipidennykset. Sävytys Shinefinityllä.

Raitojen alle Metal Detox -metallinpoistokäsittely ja Olaplex-tehohoito. Sameus hävisi ja tilalle hoidetut ja kiiltävät hiukset. Sävytys Wellan Shinefinityllä.

Vaalennus tyvestä latvaan ja kirkkaampi sävy Shinefinityllä. Leikattiin myös latvoja ja hoidettiin Olaplexillä. Aivan ihana kiilto!

Shinefinity & Olaplex! Tyvikasvun tiheä raidoitus ja viileämpää sävyä.

Ennen.
Jälkeen. Lähtötilanteena oli täysin oma, värjäämätön hius, johon haluttiin vaaleampaa ja luonnollista yleisilmettä raidoittamalla. Mukana tietysti Olaplex ja sävytys Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Napakampi mitta ja tiheää raitaa. Sävytys Wellan Shinefinity-kiiltosävytteellä. Mukana myös Olaplex-hoito.
Ennen.
Jälkeen. Persikkaista kiiltoa Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Toiveena oli tummempaa hohtavaa ruskeaa ja sitä tehtiin. Sävytys Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Tyvikasvu piiloon raidoilla ja kiiltoa Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Tyveen raidat ja sävytys Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Tyviväri & Shinefinity-sävytys.
Ennen.
Jälkeen. Tässä muutoksessa haluttiin pysyä ylläpidon ja värjäysvälien suhteen helpolla tiellä. Hiukset freesattiin raidoilla, tehohoidettiin Olaplexilla ja kiilto saatiin Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Mikä kiilto! Raidat & Olaplex-tehohoito, sävytys Shinefinityllä.
Ennen.
Jälkeen. Tyviraidat, sävytys Shinefinityllä ja teippipidennysten huolto. Niin raikas vaalea, ai että!
Ennen.
Jälkeen. Raidat, leikkaus, tehohoitoa Olaplexilla sekä sävytykseen Shinefinity.
Ennen.
Jälkeen. Verho-otsis, raidat, Olaplex ja sävytys Shinefinityllä.

Ajan varaaminen

Shinefinity Speed Glaze –palvelua on saatavilla kaikista liikkeistämme ja löydät sen nettiajanvarauksemme alkupuolelta.

Valittavissa olevat palvelut ja hinnat:

🧡 Shinefinity Speed Glaze + leikkaus (lyhyet/keskipitkät) 69 €
🧡 Shinefinity Speed Glaze + leikkaus (pitkät/extrapitkät) 89 €
🧡 Shinefinity Speed Glaze (lyhyet/keskipitkät) 49 €
🧡 Shinefinity Speed Glaze (pitkät/extrapitkät) 69 €

Hinnat 1.9.2022, tarkista ajantasainen hinnastomme täältä.

Raidat, teippipidennykset, Olaplex-tehohoito ja sävytys Shinefinityllä.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Raitaa, Olaplex-tehohoito ja pidennyshuolto. Omaan lämpöiseen pohjaan tuotiin kirkkautta raidalla ja teippipidennykset tuomaan ihanaa tuuheutta ja pituutta. Sävytys Shinefinityllä.

Henkilöhaastattelu – Meeri-Etta, parturi-kampaaja

Kuka olet?
Meeri-Etta eli Memmu, parturi-kampaaja. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä Junior Stylistina.

Kuvaile ammattiasi.
Kiva ja hauska. Tosi kiva ja ihana. Opiskelin parturi-kampaajaksi, koska olen aina tykännyt laittaa omaa tukkaani. Tykkään tehdä asiakaspalvelua ja makeovereita. Rakastan myös asiakkaitani.

Meeri-Ettan löydät Kauppakadulta

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Tykkään tehdä värikkäitä hiuksia sekä partatöitä, ylipäätään parran ja viiksien muotoilu onnistuu minulta hyvin. Värikkäitä hiuksia on kiva tehdä, koska ne erottuvat joukosta. Vaaleaan pohjaan on helpompi tehdä värikäs värjäys. Esimerkiksi sulle (haastattelijalle) fiksaisin ensin tyven ja laittaisin sen jälkeen jonkun suoravärin tai Elumenin. IdHair Colour Bombeilla tykkään sävyttää tukkaa, esim. ihan peruspunaista. Niillä saa hyvän pigmentin. Niitä voivat ostaa myös asiakkaat, sillä ne ovat siis suoravärejä, ja niissä on laaja valikoima eri sävyjä.

Parturi-kampaaja Memmu tykkää tehdä värikkäitä hiuksia
Ihanan raikkaat punaiset hiukset

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Miesten permanentteja on nyt tosi paljon ja myös mullet-leikkaus on suosittu. Ne voi myös yhdistää permanentti mulletiksi. Permanentteja en kuitenkaan tee itse tällä hetkellä. Kesällä ylipäätään vaaleat hiukset ovat suosittuja, joten vaaleita tukkia on saanut tehdä paljon.

Alkukesästä tein myös tosi paljon mallinmuutosleikkauksia sekä miehille että naisille, eli monet ovat halunneet leikata hiuksensa lyhyeksi. Monet haluavat usein lyhentää tukkaansa kesää varten. Esim. polkkatukkaa on pyydetty paljon ja erityisesti pitenevää polkkaa.

Pitkät vaaleat hiukset
Lämpimän vaalea tukka

Suosikkituotteesi? Miksi?

Goldin Ten In One -jätettävä hoitosuihke on ihana tuote, koska siinä on hyvä tuoksu. Laitan sitä ennen hiusten kuivausta, se tekee hiuksista smoothit.

Olaplex No. 6 Bond Smoother on myös jätettävä hoitoaine ja se auttaa pörröisyyteen ja pitämään tukan siloisena. Käytän itse sitä ja se auttaa esimerkiksi siihen, että ponnarista ei jää painaumajälkeä. Laitan sitä suihkun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan. Tyveen sitä ei kannata laittaa, pelkästään latvoihin. Sitä ei ole pakko käyttää joka pesun jälkeen. Bond Smoother myös rakennepaikkaa hiuksia, kuten muutkin Olaplexin tuotteet. Se on erittäin riittoisa ja kestänyt minulla jo melkein vuoden.

Miesten tukkaan rakastan käyttää IdHairin Black-vahaa, sitä vanhempaa versiota. Myös American Crewn tuotteet parralle, kuten öljy ja partavesi, ovat hyviä varsinkin viimeistelyyn. Ne silottavat parran, rauhoittavat ihoa ja asiakkaat ovat tykänneet niiden tuoksusta, koska se ei ole liian voimakas. Ne ovat hyviä, vaikka parran olisi leikannut vain saksilla tai koneella.

Goldwellin Twist Around -suihke, joka laitetaan kiharoiden alle, on myös hyvä. Sillä saa kiharat pysymään hyvin. Myös Goldin hiuspuuteri kohottaa hiusten tyveä hyvin ja tuo rakennetta hiuksiin. Goldilta myös Spray Wax on hyvä, koska sillä saa volyymia tukkaan ja se tekee kivan pinnan hiukseen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Nukun ja täteilen, olen kahden lapsen täti. He ovat maailman parhaimpia. Kesällä pelaan myös koripalloa.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Niitä on paljon. Mutta parasta on se, kun olen ollut salaa epävarma jostakin omasta työstäni ja sitten se on kuitenkin onnistunut, ja myös asiakas on siihen maailman tyytyväisin. Kerran tein isoa värityötä, jossa ensin vaalennettiin ruskeaa tukkaa ja siitä tehtiin punaoranssi ”tulitukka”. Se oli tosi kiva, vaikka aluksi olikin epävarma olo, että mitähän tästä tulee ja vaaleneeko tukka. Myös yksinäiset mummot ovat kivoja, koska heidän kanssaan saa puhua paljon. Ei vaan, kaikki asiakkaat ovat kivoja!

Voit seurata Memmua myös Instagramissa: @studioak.memmu

Ajan Memmun palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Henkilöhaastattelu – Viivi, parturi-kampaaja

Kuka olet?
Olen Viivi, parturi-kampaaja. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä Junior Stylistina.

Kuvaile ammattiasi.
Monipuolinen, kiva ja välillä haastava.

Viivi työskentelee Studio AK Kauppakadulla Junior Stylistina

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Tykkään tehdä raitoja tosi paljon ja muutenkin väritöitä. Ne on kivoja, kun niissä on niin paljon vaihtelua. Vaikka asiakkaat pyytävät ”samanlaista”, niin lopputulos on silti aina erilainen ja persoonallinen.

Vaaleat hiukset luonnistuvat Studio AK:n parturi-kampaajalta Viiviltä
Lyhyet hiukset kauniilla viimeistelyllä
Studio AK tarjoaa monipuolisia parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluita Jyväskylässä: keskustassa, Kuokkalassa, Laajavuoressa sekä Palokassa.
Ruskeita ja vaaleita raitoja yhdistettynä lopputuloksesta tulee eloisa

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Vaalennukset on kestosuosikki. Balayage-tekniikalla tehtyjä raitoja kysytään nyt tosi paljon ja muutenkin halutaan mahdollisimman vaaleaa. En itse vielä hirveästi käytä balayagea, sillä se on melko haastava tekniikka. Se on vapaan käden tekniikka, jossa hiusten pinnalle ”maalataan” esim. vaalennusaineella. Jatkossa haluaisin opetella balayagea, mutta se on tosiaan melko haastava varsinkin ilman mitään kaavaa.

Tulevaisuudessa tarkoituksenani on ruveta tekemään enemmän myös permanentteja, kampauksia ja partatöitä.

Vaaleat hiukset ovat suosittuja erityisesti kesällä

Suosikkituotteesi? Miksi?
Kaikki Olaplexin tuotteet sekä itselle että asiakkaille, ja varsinkin vaalennetuille hiuksille. Ne rakennepaikkaavat ja korjaavat hiuksia. Viimeistelyyn olen käyttänyt nyt erityisesti Wellan lakkoja, Mistify Me Strongia sekä Mistify Me Lightia. Niiden avulla ei tule liian jämäkkää lopputulosta, mutta ne kuitenkin antavat pitoa esim. kiharoille. Lopputulos ei ole tönkkö ja lakan saa myös hyvin harjattua pois

Mistify Me hiuslakat ovat parturi-kampaaja Viivin suosikkeja

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vietän aikaa puolison ja kavereiden kanssa ja seuraan somesta alaan liittyviä asioita.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Kerran eräs rouva tuli kyselemään aikoja ja minulla sattui olemaan juuri silloin vapaata, joten hän pääsi penkkiini. Hän sanoi, että tosi ammattimaista työskentelyä ja tykkäsi kovasti, vaikka olikin niin lyhyt aika. Hän toivotteli myös onnea uralle.

Voit seurata Viiviä myös Instagramissa: @studioak.viivi

Ajan Viivin palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Kynsien pureskelusta, oman kynnen geelaukseen ja ajanvaraamiseen

Kynsiteknikkomme Peppi on kertonut vinkkejään ja kokemuksiaan kynsiin liittyen. Hän kertoo mm. kynsien pureskelusta, oman kynnen geelauksesta, millainen kynsien huolto -aika kannattaa varata sekä ylipäätään ajan varaamisesta.

Kynsien pureskelu

”Paha tapani on kynsien pureskelu. Voiko näitä pelastaa mitenkään?” Tuon kysymyksen kuulen työssäni hyvin usein, ja vastaukseni on aina kyllä.

Kun kynsienpureskelusta tulee tapa ja addiktio, kynsiyksikkö vaurioituu. Kynsipeti lähtee lyhenemään ja kynnet vain pienenevät ja pienenevät. Iho kynsien ympärillä on turvonnut, haavainen ja arka, ja käsiään alkaa häpeämään ja peittelemään.

Kynnet on kuitenkin pelastettavissa ammattilaisen avustuksella ja myös vaurioituneisiin kynsiin voi tehdä esimerkiksi rakennekynnet. Kynsiyksikön kunto vaikuttaa suuresti siihen, mitä voi tehdä, mutta lähestulkoon jokaisen kynsien pureskelija -asiakkaan kanssa on saatu jo ensimmäisellä kerralla aikaan molempia miellyttävä lopputulos!

Jos kynsiin halutaan pituutta, on aivan maksimimitta alussa hieman yli sormen pään, sillä lyhentynyt ja vaurioitunut kynsipeti ei jaksa kannatella pitkää rakennetta, joka aiheuttaisi tällöin vain lisää ongelmia. Väriksi voi totta kai valita ihan minkä vain, kuten kuvassa näkyvän Light Elegancen Sun Bum -värigeelin.

Kynsienpureskeluun apua rakennekynsillä
Rakennekynnet Light Elegancen Sun Bum -sävyssä

Kynsien kotihoito

Kynsien kotihoidon tärkeimpiä osia on aina päivittäinen öljyäminen laadukkaalla kynsinauhaöljyllä, ja kynsien pureskelijoilla tämä on vielä olennaisempaa. Öljyä voi lotrata niin usein kuin vain jaksaa ja muistaa – muutaman viikon kuluttua sormenpäitä ei tunnista enää samoiksi!

Kynsien pureskelijan rakennekynsien kotihoito myös poikkeaa hieman ”normaalista”. Kun kynnet pääsevät rauhassa aloittamaan kasvunsa rakenteen alla, alkaa kynsien raivokas kasvu, jolloin huolto tuleekin varata aivan maksimissaan kahden viikon päähän (normaalisti 3-5 vko). Kun kynsipeti palautuu pikkuhiljaa normaaliin tilaansa (saattaa viedä jopa puoli vuotta tilanteesta riippuen), voidaan alkaa samalla pidentämään myös huoltoväliä sekä kynsien pituutta, mikäli haaveissa on pitkät kynnet.

CND SolarOil -kynsinauhaöljyä saatavilla Studio AK:lta
CND SolarOil -kynsinauhaöljy

Lähes jokainen uusiin rakennekynsiin saapuva sanoo ensimmäiseksi nämä sanat: ”Anteeksi, kun mun kynnet on näin kauheet…”

En koskaan katso kynsiä ja nää rumuutta, minä näen kynnet aina uniikkeina ja kauniina ja koen, että saan kunnian, kun asiakas luottaa kätensä minun käsiini. Kynsien pureskelijoiden kynnet ovat myös aina pitkä ja haastava prosessi, johon täytyy sitoutua, mikäli tavoittelee tervettä kynsiyksikköä. Minä henkilökohtaisesti rakastan näitä projekteja, sanoo Peppi.

Geelikynnet Studio AK:lta Jyväskylästä
Geelikynnet Studio AK:lta Jyväskylästä
Geelikynnet Studio AK:lta Jyväskylästä

Oman kynnen geelauksesta

Kuvassa on pitkät rakennekynnet muodossa kavennettu neliö, mutta mikä juju näissä on?

– No se juju, että näitä ei koskaan ole rakennettu muottien avulla, vaan asiakas tuli penkkiini ensimmäisen kerran hakemaan oman kynnen geelauksen! Näitä on kasvateltu nyt vuoden verran ja ajoittain lyhennetty, mutta alla ovat siis asiakkaan täysin omat kynnet.

Henkilökohtaisesti minun mielestäni pitkät rakennekynnet olisi ihanteellisinta kasvattaa pikkuhiljaa, jotta kynsipeti pitenee (vaikuttaa pysyvyyteen, ulkonäköön ja turvallisuuteen). Kynsien kantaja ehtii myös tottua sormenjatkeisiin pikkuhiljaa, joka taas helpottaa sekä asiakkaan että minun elämääni, sillä kynnet ovat paljon kestävämmät kahdesta syystä: rakenteelliset syyt sekä se, että asiakas on oppinut toimimaan kolauttelematta kynsiä kaikkialle ja olemaan käyttämättä kynsiä työkaluina, joka taas vähentää mekaanista rasitusta.

Oman kynnen geelausta Studio AK:lta
Kaikki tämä asiakkaan omaa kynttä, kynsiin tehty oman kynnen geelaus.

Huom! Pidemmän oman kynnen geelauksen huolto tapahtuu samalla tavalla kuin rakennekynsienkin, ja siihen menee usein myös saman verran materiaaleja ja aikaa. Siksi kasvatusprojekteissa valitettavasti huollot eivät mene enää tietyn pisteen jälkeen oman kynnen geelauksen huoltoina, vaan siirrytään rakennekynsien huoltojen hintoihin. Oman kynnen geelauksen huoltoon ei myöskään kuulu lyhempien kynsien tasausta pitempien tasolle. Jos kynsi päätetään kuitenkin rakentaa, silloin puhutaan rakennekynsien huollosta.

Rakennekynsien huollot

Meillä Studio AK:lla on rakennekynsien huollot kolmessa eri kategoriassa; S, M ja L. Mutta mitä nämä oikein käytännössä tarkoittavat?

S-huolto: Varaa tämä, kun sinulla on…

-Lyhyet kynnet, ei korjattavaa

-Lyhyet kynnet, vain vähän korjattavaa

-Lyhyehköt keskipitkät kynnet, ei korjattavaa.

S-huolto on tarkoitettu lyhyille kynsille

M-huolto: Varaa tämä, kun sinulla on…

-Lyhyet kynnet, paljon korjattavaa

-Keskipitkät kynnet, jonkun verran korjattavaa

-Pitkähköt kynnet, ei korjattavaa.

M-huolto on tarkoitettu lyhyille kynsille, joissa on paljon korjattavaa tai keskipitkille kynsille, joissa on jonkun verran korjattavaa tai pitkähköille kynsille, joissa ei ole korjattavaa.

L-huolto: Varaa tämä, kun sinulla on…

-Keskipitkät kynnet, paljon korjattavaa

-Pitkät kynnet, jonkin verran korjattavaa

-Pitkät kynnet, paljon korjattavaa.

Pitkien kynsien huoltoa kutsutaan Studio AK:lla L-huolloksi

Sitten toki oman kynnen geelaukselle sekä kestolakkaukselle löytyy omat huollot, jotka ovat aina samanhintaiset ja -kestoiset. Poikkeuksena kuitenkin, jos oman kynnen geelauksesi alkaa olemaan jo pitkä tai siinä on paljon korjattavaa, varaathan S-huollon, jotta ehditään varmasti saamaan kynnet taas minttiin.

Ps. Muistathan varata koristelut lisäpalveluna, mikäli sellaisia halajat.

Aikojen varaamisesta

Joskus monet palvelut listalla saattavat näyttää nopeasti lähes identtisiltä, mutta vaikka hinnassa ei välttämättä ole eroa, ratkaiseva tekijä on palveluun varattu aika.

On hyvä varata aika hieman yläkanttiin, jos ei ole varma mitä haluaa. Esimerkiksi kuvan kynnet on varattu lisäpalvelulla ”Kynsien koristelu: maalaukset tai isot timanttiasetelmat”. Valitettavan usein käy niin, ettei huollon yhteyteen ole varattu lainkaan koristeita lisäpalveluna, vaikka niitä olisi toiveissa ollut, joten aika ei riitä niitä myöskään tekemään.

Muistathan siis, että kaikki, mikä ei ole täysin yksiväriset kynnet, on koriste. Myös luonnolliselta näyttävä babyboomer/häivytetty ranskalainen on lisäpalvelu

Kynsienkoristelu on saatavilla Studio AK:lta lisäpalveluna
Kynsien koristelut tulee varata lisäpalveluna. Kyse on koristelusta aina, kun kynsi ei ole yksivärinen.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552