Blogi-studio

Syksyn & talven 2023-2024 trendivinkit

Trendit kiinnostavat vuodenajasta toiseen! Olemme saaneet taas julkaista uudet trendit syksylle ja talvelle 2023-2024. Joko arvaat, mikä on suosittua hiustenleikkauksissa ja värjäyksissä, ihonhoidossa, kynsissä tai miesten palveluissa?

Lämpimät sävyt ja kupari

Syksyä ja talvea kohti mentäessä lämpimät sävyt aina yleistyvät. Suosittuja sävyjä ovat mm. kulta, kupari, mahonki sekä lämpimän suklainen ruskea, Laajavuoren parturi-kampaaja Sari A. luettelee.

Myös Palokan liikkeessä työskentelevä Satu komppaa lämpimän, suorastaan hehkuvan kuparin olevan in.

Reetta kertoo kuparin saaneen tänä syksynä uuden vivahteen, nimeltään cowboy copper. Se on ruskea punakupari, jota pystyy soveltamaan helposti eri tummuusasteille. Katariina lisää, että cowboy copper voi vaihdella rusehtavista kupareista myös monivärisiin punertavampiin sävyihin. Myös vaaleisiin hiuksiin pieni kuparin tai aprikoosin säväys on ihana, Katariina kertoo.

Parturi-kampaaja Timo kertoo lisäksi, että vaaleissa hiuksissa hiekkaiset sävyt ovat suosittuja. 

Cowboy copper, eli ruskea punakupari.
Kupari, jonka etuosassa oranssiin taittava palkkiraita.
Lämpimän sävyiset hiukset.

Kerrostusta ja polkkamittaisia hiuksia

Sekä Sari A. että Timo kertovat hiuksiin toivottavan kerroksellisuutta leikkauksen avulla. Kerrostuksella saa keveyttä ja liikettä hiukseen, kertoo parturi-kampaajamme Katariina. Myös Satu mainitsee kerrostuksen olevan suosittua. 

Parturi-kampaaja Sari A. kertoo, että polkkahiukset pysyvät edelleen muodissa eri pituisina. Myös Satun trendit-listasta löytyy polkka. Tällä hetkellä erityisen suosittu on niin kutsuttu ranskalainen polkka, joka on tavallista polkkatukkaa lyhyempi, rennompi ja kiharampi tai laineikkaampi. 

 

Kerrostettu polkkatukka.

Föönatut hiukset ja paljon volyymia

Föönatut hiukset saavat tyylistä rennon ja hiukset tuuheamman näköiseksi. Hiusten föönaus sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliin. 

Hiuksiin halutaan myös runsaasti volyymia. “Rakennesuihkeet ja tuuheuttava muotovaahto, kuivashampoo sekä viimeistely hyvällä hiuskiinteellä”, parturi-kampaaja Satu luettelee keinoja volyymin saamiseksi.

Myös Katariina kertoo, että hiuksiin haetaan volyymia ja kimmoisuutta.

Föönattuja ja tuuheita hiuksia toivovat sekä miehet että naiset, kommentoi Sirke.

Hiuksiin toivotaan tuuheutta.
Ihanan tuuheat ja kiiltävät hiukset.

Hiusöljystä apua hiusten sähköisyyteen

Talvella pakkasten tullessa hiukset saattavat sähköistyä helposti. Satu suosittelee hiusten sähköistymisen ehkäisyyn hiusöljyä, kuten Wellan Oil Reflections Lightia.

Wellan Oil Reflections Light ehkäisee mm. hiusten sähköistymistä.

Meikit ja kampaukset

Lotta-Liisa kertoo, että nutturoissa on siirrytty hieman arkisempiin ja yksinkertaisempiin nutturoihin. Kampauksen ei tarvitse olla enää niin runsas kuin aiemmin. Puoliponnarit sekä korkeat ponnarikampaukset ovat tällä hetkellä kysyttyjä.

Wet lookia, eli ”märän” näköisiä ja taakse kammattuja hiuksia toivotaan tällä hetkellä jonkun verran.

Meikkauksissa toivotaan aiempaa enemmän silmien rajauksia. Kulmien ei tarvitse olla enää supertuuheat, vaan ne saavat olla ysärin tapaan vähän ohuemmat. Luomiväreissä toivotaan ”utuista” lopputulosta. Meikkipohja puolestaan saa olla edelleen mahdollisimman luonnollinen ja kuultava. Huulimeikki voi olla näyttävä, ja siihen käytetyt tuotteet saavat olla pysyviä ja peittäviä.

Sirke lisää, että meikeissä myös poskipuna on in ja sitä toivotaan paljon.

Myös kulmien vaalennusta toivotaan tällä hetkellä, kun vielä jonkin aikaa sitten ne saivat olla tummat.

Pikkujoulukaudella halutaan säihkettä ja näyttävyyttä sekä ripsiin että kynsiin, lisää vielä Maria. 

Myös kampauksissa on erilaisia trendejä.

Kynsissä ruskan sävyjä ja villapaitakuvioita

Kynsiteknikkomme Sonja kertoo, että syksyisin kynsiin halutaan ruskan sävyjä. Myös chromit ovat edelleen tosi pop.

Villapaitakuvio kynsissä on myös joka syksyinen/talvinen juttu, mutta nyt on näkynyt myös paljon flanelli/ruutukuviota.

Myös halloween näkyy kynsissä, joillain hillitymmin ja joillain isommin. Kynsiin halutaan esimerkiksi kurpitsan kuvia.

Villapaitakuvio kynsissä on joka syksyinen/talvinen juttu.
Chromi saa näkyä kynsissä aina syksyisin.
Halloweenista inspiraatiota kynsiin.

Miesten hiustrendit - vanhoja tuttuja ja uusia tulokkaita

Parturi-kampaaja ja kouluttaja Maikki kertoo, että miesten hiuksissa ysäri tekee paluuta ja se näkyy esimerkiksi hiustyylien pitenemisenä.

Yksi suosituista miesten hiustyyleistä on wolf cut, eli siinä yhdistyvät sekä takatukka että rikottu leikkaus.

Buzz cutissa hiukset on leikattu koneella kauttaaltaan. Sivut voivat kuitenkin olla muita hiuksia lyhyemmät. 

French crop tai caesar cut -tyyliin kuuluu lyhyehkö ihonmyötäinen otsatukka. Hiukset myös kerrostetaan kauttaaltaan ja ne voidaan muotoilla kevyelle kiharalle. 

Miesten hiustenleikkauksissa on paljon trendejä.

Maikki kertoo myös, että mullet on edelleen suosiossa. Nykyään siitä on erilaisia versioita, kuten rikottu leikkaus. Sen kanssa voi yhdistää esimerkiksi permanentin.

Sari A. mainitsee, että miesten hiustenleikkauksissa skin fade on ollut suosiossa. Siinä hiukset ovat päältä pidemmät, mutta ohenevat takaa ja sivuilta, ja sulautuvat lopuksi ihoon.

Pinnalla on myös klassinen hiustenleikkaus saksilla.

Mullet, johon on yhdistetty permanentti.

Sänkiparta ja American Crew Beard Balsam

Partatrendeistä Maikki mainitsee sänkiparran viiksillä. Viikset voivat olla myös överit. 

Tuotteistamme Maikki suosittelee American Crewn Beard Balsamia, joka antaa kiiltoa ja muotoiltavuutta partaan. Se myös kosteuttaa, hoitaa partaa ja siinä on raikas tuoksu. Sitä käytetään viimeistelytuotteena parran muotoiluun ja hoitamiseen.  

American Crewn Beard Balsamia antaa kiiltoa ja muotoiltavuutta partaan.

Kosteutusta iholle

Kosmetologimme Alma kertoo, että kesän jälkeen iho voi olla auringon kuivattama ja ärtynyt. Myös ilman viiletessä iho kaipaa kosteutusta ja rauhoitusta.

Kasvohoidoistamme Alma suosittelee täydellistä kasvohoitoa. Sen aikana ehtii tekemään myös laitehoidon, kuten timanttihionnan. Tällöin kasvohoidosta saa parhaimman hyödyn irti, kun timanttihionnan jälkeen iho vastaanottaa vaikutusaineet tehokkaammin. 

Myös Laajavuoren kosmetologi Maria painottaa kosteuttavia kasvohoitoja syksyn ja talven koittaessa. Maria kertoo myös, että kasvohoidon yhteydessä katsotaan asiakkaan kanssa yhdessä hänen iholleen sopivat tuotteet myös talvikauteen.

Talvisin iho kaipaa kosteutusta, jota saa esimerkiksi täydellisestä kasvohoidosta.

Jalat talvikuntoon

Myös jalkojenhoitajamme (AT) Tiina kertoo syksyiset terveisensä:

”Nyt on hyvä aika hoitaa jalat kuntoon ennen talvea ja talvikenkiä. Jalkojenhoidossa poistetaan känsät ja kovettumat sekä leikataan ja ohennetaan kynnet. Hoidon jälkeen jalkoja on helpompi hoitaa kotona ja näin ennaltaehkäistä pahempien ongelmien syntymistä. Kotona kannattaa muistaa päivittäinen jalkojen pesu ja huolellinen kuivaus sekä rasvaus tarpeen mukaan.”

Jalkahoidon avulla terveemmät ja hyvinvoivat jalat.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552
Voionmaankatu 0207 769 553

Henkilöhaastattelu – Maria, kosmetologi

Kuka olet?
Olen Maria, koulutettu kosmetologi ja koulutettu hieroja, entiseltä ammatiltani floristi. Tällä hetkellä opiskelen työni ohessa vyöhyketerapiaa ja verikuppausta.

Työskentelen Laajavuoren toimipisteessä, joka sijaitsee Scandic Laajavuoren hotellin yhteydessä. Teen kosmetologin töitä sekä tarjoan myös ripsienpidennyspalveluita (klassiset ja hybridit) sekä vyöhyketerapiaa.

Kauanko olet ollut alalla?
Kosmetologiksi olen valmistunut vuonna 2019 ja hierojaksi 2012. Ripsiteknikoksi opiskelin kosmetologikoulutuksen aikana, joten teen myös klassisia ja hybridipidennyksiä. Lisäksi sokeroinnin salat harjoittelin niin ikään jo opiskeluaikana. Kosmetologin opinnot suoritin loppuun oppisopimuksella, joten kosmetologin töitä olen tehnyt täysipäiväisesti vuodesta 2018 saakka. Vierivä kivihän ei sammaloidu, joten käyn jatkuvasti lisäkoulutuksia ihonhoidosta sekä myös tuotekoulutuksia. Kosmetologina siis kouluttaudun koko ajan lisää.

Kuvaile ammattiasi.
Kosmetologin työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti: asiakas ja asiakkaan ihon kunto huomioiden. Tässä ammatissa riippuu paljon itsestä, miten monipuoliseksi työtään haluaa kehittää. Omat työpäivät ovat monipuolisia: esimerkiksi sokeroinneista jalkahoitoihin tai ripsientaivutuksista erilaisiin kasvo- tai hemmotteluhoitoihin. Tai kestolakkauksista jopa verikuppaukseen.

Hoidoissa Maria käyttää Dr. med Christine Schrammekin dermakosmeettisia ihonhoitotuotteita.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Intohimona on kaikki työ! Kaikki hoitaminen. Kaikki työt ovat tasapuolisesti yhtä mukavia, eikä ole yhtä ylitse muiden. Erityisesti iloa tuo, jos asiakkaan ongelma, kuten esimerkiksi ärtynyt iho/akne saadaan rauhoittumaan oikeanlaisella hoidolla ja kotihoitotuotteilla. Tai asiakkaan jokin fyysinen ongelma saadaan tasapainotettua esim. vyöhyketerapian keinoin.

Millainen on hyvä asiakaskohtaaminen?
Minun luona soi aina rauhoittava musiikki ja teen kasvohoidon naamion aikana aina myös päähieronnan. Haluan tehdä hetkestä asiakkaalle mahdollisimman rentouttavan. Asiakas voi rentoutua luonani niin, että voi keskittyä vain olemiseen ja hoidosta nauttimiseen. Olen onnistunut luomaan hyvän asiakaskohtaamisen, kun asiakas on voinut saada levollisen hoitohetken kiireisen arjen keskelle ja nauttii siitä niin, että haluaa kokea sen uudestaan.

Shellacin kestolakkaus myös suojaa kynttä
Punertavien sävyjen suosio kasvaa joulua kohti mentäessä

Miten vuodenajat näkyvät kosmetologin vastaanotolla?
Kevät ja kesä ovat selkeästi kiireisimpiä aikoja, kun vaateparret kevenevät ja ihmiset haluavat näyttää hyvältä pitkän, kylmän talven jälkeen. Myös pikkujouluihin halutaan laittautua. Muina vuodenaikoina ihmiset pitävät itsestään tasaisesti huolta. Kesällä on selkeästi enemmän varpaankynsien lakkauksia ja sokerointeja. Kasvojen hoidon tärkeys lisääntyy talvella, sillä ulkoiset rasitteet, kuten kuivuus ja kylmyys, lisääntyvät. Kosmetologilla voi käydä rentoutumassa ja päivittämässä esim. oman ihon kunnon vuoden ajasta riippumatta.

Teet myös mesoterapiaa. Kerro jotain siitä.
Minulla on mesoterapialaite, jolla vaikuttavat aineet johdetaan syvälle ihoon sähkön avulla, rikkomatta ihoa. Hoito sopii mainiosti kosteusköyhälle iholle, mutta myös anti-age -hoitona. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, mutta tulokset näkyvät jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, juonteet tasoittuvat silminnähden. Koska ihoa ei rikota, ei myöskään tarvita hoidosta toipumisaikaa ja asiakas on niin sanotusti ready-steady-go.

Marian huone on Scandic Laajavuoren hotellin alakerrassa, jonne asiakas noudetaan aina yläkerran kampaamon yhteydestä.

Suosikkituotteesi?
Suosikkituotteeni tällä hetkellä näin 4-kympin paremmalla puolella on WiQon Restructuring Vitamin Cream -yövoide, joka silottaa ja tasoittaa ihoa välittömästi. Teho perustuu A-vitamiinin retinoidiin ja C-vitamiinin aktiivimuotoon. Tuotteen hinta on 159 € ja se toimii erittäin tehokkaasti.

Toinen lempituotteeni on PRX Therapy Box, jonka käytön aikana tapahtuu ns. mini PRX-T33 hoito. Se on uuden ajan biorevitalisaatiohoito, joka vaikuttaa ihon syvimpiin kerroksiin mm. stimuloiden ihon omia kasvutekijöitä ja tuottaen uusia kollageenisäikeitä. Tällä PRX Therapy Boxilla ihon kuntouttaminen kotona on helppoa ja myös vahvistaa ja valmistaa huonokuntoista ihoa hoitolahoitoihin. Tuotetta voi käyttää ilman, että käy hoitolassa PRX-hoidossa. Boxin hinta on 169 €.

Marian henkilökohtaiset suosikkituotteet

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vapaa-ajalla mielelläni piipahdan metsässä ja viihdyn luonnossa, myös eläimet ovat lähellä sydäntäni. Minut voit nähdä lavatansseissa tai rockabillyttämässä joko oppilaana tai ohjaajana. Rakastan laulamista, neulon ja luen. Kesällä cruisailen vanhalla ladylla. Erilaisia kiinnostuksen aiheita on maailma täynnä, niistä ei ole pulaa!

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Voi hyvänen aika! Vaihtaessani työt tänne Studio AK:lle edellisen yrityksen asiakkaiden reaktioista huomasi, miten he olivat aidosti pahoillaan muuttamispäätöksestäni ja muistivat liikuttavin lahjoin ja sanoin.

Ajan Marian palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 554 (Laajavuori) tai netistä.

Henkilöhaastattelu – Tiina, jalkojenhoitaja (AT)

Kuka olet?
Olen Tiina ja asun Jämsänkoskella. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä jalkojenhoitajana (AT), eli teen terveydenhoidollisia jalkahoitoja.

Kauanko olet ollut alalla?
Työhistoriani on värikäs. Alunperin olen vaatetusalan ammattilainen, ensin opiskelin ompelijaksi ja sen jälkeen vestonomiksi, joka on ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto. Opetin mm. maahanmuuttonaisille ompelua Jyväskylässä. Tämän jälkeen opiskelin oppisopimuksella klinikkaeläintenhoitajaksi ja työskentelin eläinlääkärissä noin 10 vuotta. Opiskelin myös bioanalyytikoksi ja olen ollut nyt 10 vuotta myös laboratoriossa töissä. Viimeisimpänä olen valmistunut jalkojenhoitajaksi. Jalkahoitoja teen tällä hetkellä Studio AK:n lisäksi myös Jämsän apteekin terveyspisteessä.

Kuvaile ammattiasi.
Ammattini on ennenkaikkea asiakastyötä, asiakkaan kohtaamista ja asiakkaan kuuntelemista. Hoitotoimenpiteet toteutetaan yleensä aina sen mukaan, mikä asiakkaan jalkojen terveydentila on, ja miten hän pystyy itse toteuttamaan jatkohoitoa kotona.

Asiakas ei aina pysty itse määrittämään jalkojensa ongelmia tai ei pysty näkemään jalkapohjiaan, jos siellä on esimerkiksi jokin haava. Itsekään en pysty kaikkea näkemään ilman suurennuslamppua.

Käytän työssäni siis luuppilamppua. Esimerkiksi känsä on saattanut aiheutua siitä, että jalkapohjaan on mennyt tikku, kivi tai lasinsiru,  jonka ympärille iho alkaa tehdä kovettumaa suojatakseen itseään. Suurennuslasin avulla pystyy näkemään tarpeeksi syvälle, jolloin myös perimmäinen syy jalkojen ongelmalle selviää.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?

Pidän eniten asiakkaista, sillä tykkään todella paljon olla ihmisten kanssa. Asiakkaat ovat myös erilaisia – on miehiä, naisia, nuoria ja vanhoja, eläkeläisiä ja työssäolevia – se on kivaa ja vaihtelevaa. Pääasiassa asiakkaat ovat keski-iän ylittäneitä, mutta myös nuoria asiakkaita on käynyt. Naisia käy enemmän kuin miehiä ja tavallisesti naiset hoitavat itseään paremmin. Kaikki miehet, jotka ovat kerran käyneet, ovat tulleet myös uudestaan. Useimmiten miehillä on myös jalkahoidolle tarvetta naisia enemmän.

Miksi on tärkeää käydä jalkahoidossa?
Terveet jalat ehkäisevät muita sairauksia, tulehduksia ja ruusua. Jos on muita kroonisia sairauksia, kuten diabetes tai reuma, on todella tärkeää pitää huolta jaloista. Esimerkiksi diabeetikolla saattaa olla neuropatia, eli hän ei tunne jalkapohjallaan. Tällöin on tärkeää, että joku muu katsoo, ettei jalkoihin tule esimerkiksi haavaa, joka saattaa pahimmillaan johtaa jopa kuolioon asti. Nuorempien puolestaan on tärkeää huolehtia yleisestä hyvinvoinnista, ettei jaloissa ole kipuja esimerkiksi liikuntaa harrastaessa. Myös seisomatyö tai huonot turvakengät voivat kuormittaa jalkoja. Jalkahoito ennaltaehkäisee pahempia ongelmia.

Miten vuodenajat näkyvät jalkahoidoissa?
Keväällä korostuu se, että erityisesti naiset haluavat tulla laittamaan kyntensä kuntoon, jotta kehtaa pitää sandaaleita. Myös kantapäiden kovettumat, känsät ja syylät halutaan hoidattaa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Harrastan paljon liikuntaa sekä sienestystä ja marjastusta. Minulla on myös koira, eli olen sen kanssa sekä maalaan ja ompelen edelleen paljon. Lisäksi mummoilen nykyään enemmän, kun 16-vuotias lapsenlapseni muutti opiskeluidensa vuoksi meille. Aika paljon kaikkea, mutta aika ei vain riitä kaikkeen.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Kivoimmat muistot ovat niitä, kun asiakkaalla on ollut joku kipeä kohta, ja hän pääsee lähtemään siten, että ollaan saatu jalat kivuttomiksi. Tänä aamuna viimeksi sain hoitaa erään nuoren miehen jalkoja. Hän nousi hoidon jälkeen seisomaan ja kysyin miltä tuntuu. Hän mietti hetken ja vastasi, että ihan ihmeelliseltä, kun ei ole mitään kipua enää.

Toivoisin ihmisten tulevan ennaltaehkäisevästi jalkahoitoon. Silloin pääsee yleensä myös halvemmalla, kun jalkoihin ei ole päässyt tulemaan pahoja ongelmia.

Ajan Tiinan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Henkilöhaastattelu – Alma, kosmetologi ja ripsiteknikko

Kuka olet?
Olen Alma. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä kosmetologina ja ripsiteknikkona.

Palveluvalikoimaani kuuluu kosmetologipalvelut, eli kasvohoidot, jalkahoidot, rentouttavat hieronnat, sokeroinnit, suihkurusketukset sekä ripset ja kulmat. Teen myös ripsien kestotaivutuksia, ripsienpidennyksiä ja kulmien laminointia.

Kuvaile ammattiasi ja kerro, mistä pidät eniten alalla.
Ammattini on todella mieluisa itselleni. Tykkään tehdä ulkonäköön liittyviä juttuja ja pidän siitä, kun saan ”näpräillä”. Tykkään tosi paljon tehdä ripsiä ja kulmia, ja myös kestotaivutukset ovat mieluisia. Se on kivaa, kun saa tehdä sellaista työtä, josta näkee heti lopputuloksen.

Tykkään myös seurata eri trendejä netissä ja somessa, ja toteuttaa niitä työssäni. Tykkään kokeilla kaikkea uutta.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Tällä hetkellä kestotaivutukset ja ripsienpidennykset ovat suosittuja. Ne ovat suosittuja oikeastaan joka kesä.

Kasvohoidoissa on tullut uutena Gua sha -kivi, jonka avulla voi tehdä vähän erikoisempaa hierontaa. Se on ollut todella suosittu nyt esimerkiksi TikTokissa. Gua Sha -kivellä tehtävällä hieronnalla on monia hyviä vaikutuksia. Se vähentää esimerkiksi kasvojen turvotusta ja heleyttää ihoa. Kiven avulla avataan kasvojen nestekanavia tietyillä liikkeillä. Se myös kaventaa kasvoja ja rentouttaa kasvojen lihaksia, millä on tietenkin myös nuorentava vaikutus.

Kauppakadun liikkeeseen on tullut uusi kasvohoito nimeltään Payot erikoiskasvohoito. Kerrotko siitä lisää?

Payot erikoiskasvohoito toteutetaan siis Payotin tuotteilla. Me kosmetologit räätälöimme sen juuri asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Palvelu sisältää mm. hoitoa tehostavan tehoaineampullin sekä kaksi hierontaosuutta: 42:n eri liikkeen hieronnan ja erityisesti kasvojen pintaverenkiertoa vilkastuttavan hierontaosuuden, joka voidaan toteuttaa siis esim. Gua Sha -hierontakivellä, Kvartsiroller-kasvorullalla tai Massage Cups -imukupeilla. Lisäksi palvelu sisältää myös käsien tai jalkojen hieronnan erikoisnaamion vaikutusajalla.

Payot erikoiskasvohoitoon kuuluu hierontaosuus, joka voidaan toteuttaa esim. Gua Sha -hierontakivellä tai Kvartsiroller-kasvorullalla.

Mistä Payotin tuotteista pidät?

Payotin tuotteista oma suosikkini on silmänympärystuote Source Adaptogen Moisturising Eye Stick (37,40 €), se on täydellinen tuote. Sitä on todella helppo levittää, sillä tuote on tikkumuodossa.

Tuote on myös ihanan raikas ja viilentävä, se kosteuttaa 48 tunnin ajan sekä suojaa ympäristön stressiä vastaan. Viilentävä ominaisuus vähentää silmänympärysten tummuutta sekä turvotusta.

Lempparikasvoveteni on ehdottomasti Payotin My Payot Brume Eclat (29,40 €). Tuotetta on älyttömän helppo ja nopea levittää, koska se on suihkemuodossa. Se myös raikastaa kivasti sekä kosteuttaa ihoa. Tuotetta voi käyttää myös meikin päälle.

Nämä ovat ihan ykköstuotteet kesälomilta palaaville aikaisiin aamuihin!

My Payot Brume Eclat -kasvovesi ja Source Adaptogen Moisturising Eye Stick -silmänympärystuote ovat Alman suosikkeja Payotilta.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Payotin tuotteiden lisäksi suosikkituotteitani ovat ehdottomasti ripsille sopiva Nanolash (49 €) sekä kulmille sopiva Nanobrow (55 €). Ne ovat luottotuotteita. Esimerkiksi Nanolashin avulla voi saada tosi hyviä tuloksia ripsien kasvussa. Se pidentää ripsiä 1-2 kuukaudessa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään nähdä ystäviäni ja treenata kuntosalilla.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Ei ole yhtä tiettyä. Kaikki ihanat asiakkaat, joista vaistoaa, että he ovat tyytyväisiä, ovat kivoja. Aina, kun saa hyvää palautetta, siitä jää kiva mieli. Pääosin kaikki työpäiväni ovat tosi kivoja.

Nanolash ja Nanobrow edistävät ripsien ja kulmien kasvua.

Ajan Alman palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Hyvän ilman kampaamo – Studio AK Laajavuori

Studio AK Laajavuori on ollut toukokuusta alkaen Hyvän ilman kampaamo. Laajavuoren liike on Jyväskylän ainoa Hyvän ilman kampaamo, mikä tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman.

Laajavuoren liikkeestä on saatavilla myös kosmetologipalveluita.

Mitä tarkoittaa Hyvän ilman kampaamo?

Hyvän ilman kampaamot ovat täysin hajusteettomia ympäristöjä, joissa on käytössä laadukkaat ammattilaistuotteet. Hyvän ilman kampaamoissa käytettävät värit, permanenttiaineet sekä hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat siis täysin hajusteettomia. Hajusteettomuuden ansiosta kampaamossa on myös parempi hengitysilma ja ilman raikkauteen kiinnitetään muutenkin erityistä huomiota.

Hyvän ilman kampaamot toimivat terveysnäkökohdat huomioiden ja niissä asioiminen soveltuu siis esimerkiksi tuoksuyliherkille. Raikkaammasta hengitysilmasta nauttivat sekä asiakas että kampaaja.

Studio AK Laajavuori on Hyvän ilman kampaamo, jossa asioiminen soveltuu myös tuoksuyliherkille.

Sim Sensitiven hajusteettomat tuotteet

Laajavuoren liikkeessä käytetään Sim Sensitiven tuotteita, jotka takaavat raikkaan hengitysilman. Sim Sensitiven tuotteet ovat siis täysin hajusteettomia. Valikoimiin kuuluvat mm. hoito- ja muotoilutuotesarjat, kuten DS ja System 4 sekä SensiDo:n tekniset tuotteet. Näiden avulla voidaan taata asiakkaalle laadukas lopputulos sekä miellyttävä ja raikas kampaamokäynti.

Myynnissä on myös muiden valmistajien tuotteita.

DS-sarja on hajusteeton ja soveltuu siksi myös tuoksuyliherkille.

Parturi-kampaajamestari Sari

Laajavuoren liikkeessä työskentelee parturi-kampaajana Sari A., joka on koulutuksensa puolesta parturi-kampaajamestari. Hänen palveluihinsa kuuluvat leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset, partapalvelut sekä ripset ja kulmat. Sari palvelee myös englanniksi.

Sari on työskennellyt hyvän ilman kampaajana viimeiset 16 vuotta. Hän on herkistynyt hajusteille, eikä pysty enää tekemään töitä lainkaan hajustetuilla tuotteilla. Sarin kiinnostuessa työskentelystä Studio AK Laajavuoressa idea sen muuttamisesta Hyvän ilman kampaamoksi sai alkunsa.

Lisää Sarista voit lukea blogistamme täältä.

Sari A. toteuttaa myös lasten hiustenleikkauksia Studio AK Laajavuoressa.

Studio AK Laajavuoren Hyvän ilman kampaamoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin – myös tuoksuyliherkät.

Laajavuori 0207 769 554