Blogi-studio

Kesän 2022 trendivinkit

Trendiartikkelimme ovat aina suosituimpia artikkeleitamme. Nyt on vuorossa kesän 2022 trendit niin hiuksiin, kynsiin, ihonhoitoon kuin jalkahoitoihinkin liittyen. Myös hierojamme kertoo omat vinkkinsä. Muutaman luonnollisuutta korostavan vuoden jälkeen ihmiset haluavat taas vähän isompia ja näyttävämpiä muutoksia, tosin niitäkin voi tehdä esimerkiksi maanläheisillä väreillä.

Tämän kesän ehdottomasti suurimmat suosikit ovat leikkauksissa kerroksellisuus ja värjäyksissä lämpöiset sävyt.

Lämpöiset sävyt vaaleasta ja kuparista

Kauppakadun parturi-kampaajista sekä Tiia että Salla mainitsevat lämpimät sävyt, ja Salla tarkentaa, että erityisesti vaaleissa hiuksissa pehmeät lämpimällä pohjalla olevat sävyt ovat suosittuja. Tiia mainitsee lämpöisistä sävyistä myös kullan, kuparin, pehmeän ruskean ja punaisen. Myös Salla kertoo hehkuvan kuparin ja punaisen sävyjen olevan pinnalla.

Palokan parturi-kampaaja Satu komppaa heitä kertomalla, että raidoituksissa ei kaivata tänä kesänä välttämättä supervaaleaa ja -viileää, vaan raidoituksen sävy voi olla muodikkaasti tummempikin ja luonnollinen. Myös vähempi määrä raitoja on jees.

Lämminvaalea Studio AK:lta
Vaalea tukka kesäksi Studio AK:lta
Lyhyet hiukset sopivat myös naisille

Lämpimät sävyt antavat iholle hehkua ja väriä talven jälkeen. Luonnollisuus on ollut jo jonkun aikaa nousussa, ja lämpimän sävyinen luonnollinen tukka on myös helppohoitoinen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita tylsää tai latteaa hiusten sävyä, sillä kiillossa ei tarvitse säästellä, vaikka tukka olisikin lämpimän sävyinen.

Kuparin eri sävyt ovat siis suosittuja myös tänä kesänä. Lämpimän punertavat sävyt sopivat lähes jokaiselle, mutta sävyn valintaan vaikuttaa kuitenkin oma ihonväri. Vaalea ihoiselle sopii paremmin vaalea kupari ja tummempi ihoiselle puolestaan syvempi kuparin sävy. Myös kuparin voi tehdä raidoittamalla, jolloin se saa lisää elävyyttä.

Kultakuparinen kauniin pitkä tukka
Persikkainen sävy kultakupariseen pohjaan.
Kullanvaalea tukka Studio AK:lta
Kullanvaalea väri ja kerrostettu leikkaus.
Kiiltävä kuparinen tukka Studio AK:lta
Kupari tummalla tyvellä.

Palkkiraidat

Palkkiraidat, jotka tunnetaan myös nimellä blokkivärjäys, ovat taas suosittuja. Palkkiraidat ovat selkeästi muusta tukasta eri värillä värjätyt osiot. Tänä kesänä sekoitetaan tummia ja vaaleita sävyjä, jotka ovat kuitenkin luonnollisen sävyisiä.

Keltaiset palkkiraidat piristämään ruskeaa tukkaa
Pirteää keltaista.
Oranssit palkkiraidat sopivat hyvin yhteen hillitymmän kultakuparin kanssa
Kirkas oranssi blokkiosio edessä ja hillitympi kultakupari muualla raitojen päällä.
Palkkiraidat elävöittämään tukkaa
Vaalean punaista palkkiraitaa ja muutoin hiukset värjätty lähelle omaa väriä.
Kerroksellisuus on tällä hetkellä yksi suosituimmista hiustenleikkaustrendeistä
Kerroksellisuus elävöittää tukkaa ja saa myös hiusvärin eri tavalla esiin

Kerrostettu leikkaus

Salla ja Tiia molemmat mainitsevat hiusten kerrostetun leikkauksen. Se säilyttää siis edelleen pintansa, sillä sen avulla saa helposti vaihtelevuutta omaan hiustyyliinsä. Kerrostuksen voi leikata joko vain latvoihin tai kasvoja kehystäviksi suortuviksi asti. Kerrostettu leikkaus saa hiuksista ilmavammat ja tuuheammat. Se on myös melko helppo ja huoleton hiustyyli, joka näyttää hyvältä viimeistelemättömänäkin.

Kerroksellisuus lisää tukkaan elävyyttä ja ilmavuutta
Kerrostettu leikkaus hiekanvaaleaan hiukseen.
Kerroksellinen leikkaus yhdistettynä kauniin vaaleaan väriin
Kerroksellinen leikkaus Studio AK:lta

Takatukka ja pidemmät hiusmallit

Leikkauksista Tiia kertoo, että myös takatukka sekä miehillä että naisilla on suosittua ja lisäksi miehillä hieman pidemmät mallit ovat nyt kysyttyjä.

Takatukka eli modern mullet on suosittu tukkatyyli.
Takatukka eli Modern Mullet on suosittu edelleen sekä naisilla että miehillä.
Takatukka miehelle Studio AK:lta
Takatukka Jyväskylästä Studio AK:lta

Permanentit ja tekstuuri

Salla lisää, että tekstuuria ja elävää pintaa saa olla reilusti ja suosittuja ovat myös erilaiset rakennekäsittelyt miehille ja naisille. Tiia mainitsee lisäksi myös permanenttien olevan edelleen suosittuja.

Permanentti myös miesten tukkaan Studio AK:lta
Miesten permanentti pysyy suosittuna tänäkin kesänä
Permanentti pitkään tukkaan Studio AK:lta
Permanentti pitkiin hiuksiin. Ja mikä sävy hiuksissa!
Nuwave-lainekäsittely soveltuu myös vaalennettuun tukkaan
Nuwave-lainekäsittely vaalennettuun hiukseen.

Otsatukat

Erilaiset otsatukat ovat myös tänä kesänä suosittuja, mutta ehdoton suosikki on edelleen verho-otsis. Verho-otsis on verhojen tapaan kasvoja kehystävä otsatukka. Verho-otsiksen pituus vaihtelee kulmakarvoista nenänpäähän ulottuvan pituuden välillä. Kerrostus saa näkyä myös otsatukassa. Myös tasamittainen sekä sivulle kaartuva otsatukka nostavat suosiotaan.

Kaunis kasvoja kehystävä otsatukka
Erilaiset otsatukka-tyylit Studio AK:lta
Verho-otsis kehystää kasvoja, ja se on saatavilla Studio AK:lta
Verho-otsis, vaaleat palkkiraidat ja hitusen tummempaa kultakuparia.

Letit & keskijakaus

Yksi tämän kesän jutuista on myös letit. Lettien versioita on lukuisia erilaisia ja vain mielikuvitus on rajana. Letit sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja ne ovat kiva lisä esimerkiksi nutturakampaukseen. Leteistä voi tehdä myös rennon rönsyilevät. Rennot kiharat, jotka saa esimerkiksi lettien avulla, ovat myös suosittuja tänä kesänä.

Keskijakaus nousee pinnalle ja on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa. Sillä on mm. kasvoja pidentävä vaikutus.

Pinkkiä yhdistettynä vaaleaan tukkaan, joka tulee kauniisti esille letin avulla
Piristävää pinkkiä vaaleaan hiukseen ja lettikampaus.
Nutturakampaus, johon yhdistetty letti
Lettiä yhdistetty nutturakampaukseen.
Keskijakaus on suosittu kesällä 2022
Keskijakaus on yksi tämän kesän trendeistä.

Jalkahoito kynsien lakkauksella

Kosmetologi ja jalkojenhoitaja (AT) Rikka kertoo, että jalkahoidot ovat kevään tullen ja muutenkin sään lämmetessä suosittuja, sillä jalat ovat kesällä talvea enemmän esillä. Jalkojen halutaan näyttävän hyviltä ja hoidetuilta. Kevään koittaessa myös kynsien lakkauksia toivotaan enemmän ja erityisesti kirkkaat värit ovat suosittuja. Kosteutetut, huolitellut ja hemmotellut jalat lisäävät hyvinvointia sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Geelilakkaus varpaisiin Studio AK:lta
Geelilakkaus pysyy kauniina varpaankynsissä 14-21 pv ja sen avulla saat huolettomat kesäkynnet.

Sokeroinnit ja suihkurusketus

Kosmetologin palveluista erityisesti sokeroinnit ovat kesäisin suosittuja. Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvoitusta iholta, kertoo kosmetologi Rosa. Siinä karva poistetaan lämpimän sokerimassan avulla karvan kasvusuuntaisesti, mikä ehkäisee mm. sisäänpäin kasvaneita karvoja. Sokerointi on suositeltavaa myös päivää, kahta ennen suihkurusketusta. Suihkurusketus on aurinkoon verrattuna turvallinen ja terveellinen tapa saada kaunis sävy iholle. Sekä Rosa että Rikka kehottavat suojaamaan ihoa auringolta, sillä uv-säteilyn aiheuttamat vahingot tulevat esiin ihon ikääntyessä.

Sokerointi toteutetaan Ekopharman tuotteilla Studio AK:n liikkeissä
Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvoitus iholta. Käytössämme on Ekopharman sokerointituotteet.
Suihkurusketus tehdään Studio AK:lla Vita Liberatan tuotteilla
Suihkurusketus on terveellinen tapa saada kauniin sävyinen iho. Käytössämme on Vita Liberatan tuotteet.

Kasvohoidot

Kasvohoidoista suositeltavia olisi Repêchagen Seaweed Treatment Mask, joka sopii auringonpolttamalle iholle. Toinen kasvohoito, mitä Rosa suosittelee, on Lamina Lift, sillä se virkistää. Nyt saisi jättää happokuorinnat ja timanttihionnat syksyyn, valistaa kosmetologi Rikka, sillä ne ovat vahvasti kuorivia ja aurinko saattaa aiheuttaa epätasaista rusketusta ja polttaa helpommin ihon.

Seaweed Treatment Mask on yksi Repêchagen kasvohoidoista
Seaweed Treatment Mask rauhoittaa, kosteuttaa, viilentää ja virkistää ihoa. Sillä on antioksidanttinen, ihoa silottava vaikutus. Hoito tehdään Repêchagen tuotteilla.
Lamina Lift -kangasnaamio on Repêchagen tuote, ja sitä on saatavilla Studio AK:lta
Lamina Lift -kasvohoito rauhoittaa, kiinteyttää, kosteuttaa ja tasoittaa ihonsävyjä. Hoito tehdään Repêchagen tuotteilla.

Vartalohoidoilla kosteutusta iholle

Kosmetologi Rikka puhuu myös vartalohoitojen puolesta. Esimerkiksi selkää kuoriva vartalohoito puhdistaa ihoa sieltä, mistä ihoa on hankala itse puhdistaa. Toisaalta taas rentouttavat vartalohoidot kosteuttavat ja saavat loputkin talven sääolojen kuormitukset ja rasitukset karisemaan iholta.

Vartalohoito tehdään Repêchagen tuotteilla
Vartalohoito kuorii, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Hoito tehdään Repêchagen tuotteilla.

Hieroja-Sari suosittelee

Kauppakadun hieroja Sari mainitsee, että vaihdettaessa talvilajeista kesälajeihin, lihaksistoon saattaa tulla jumeja, koska lajit ovat eri tavalla kuormittavia. Tässä vaiheessa hieronnan tarpeellisuus korostuu sekä ennalta ehkäisevänä että huoltavana toimenpiteenä.

Sari kertoo myös, että kuivakuppaus on hyvä lisä klassiseen hierontaan, sillä se auttaa urheilusuoritusten jälkeiseen lihashuoltoon, lihasten jännitystiloihin sekä lihassärkyihin ja erilaisiin kiputiloihin. Lisäksi se auttaa kuona-aineiden ja nesteiden poistumista kehosta. Myös faskiakäsittely on hyvä ja tehokas hoitomuoto: se parantaa liikkuvuutta, auttaa lihasten jännitystiloihin, palauttaa liikelaajuuteen tulleita puutteita ja hoitaa erilaisia kiputiloja yms.

Sari suosittelee myös intialaista päähierontaa, sillä se on erittäin hyvä keino rentoutua ja auttaa laskemaan stressitasoja.

Hierontaa Studio AK:lta Jyväskylän Kauppakadulta myös kesällä
Myös kesällä kehoa on hyvä huoltaa hieronnalla.

Kesäiset kynnet

Kauppakadun kynsiteknikot Peppi ja Jutta kertovat, että keväällä ja kesällä toivotaan enemmän värikkäitä kynsiä ja myös hempeät pastellisävyt yleistyvät. Pepin mukaan myös abstraktit kuviot ja värikkäät maalaukset nuden värisissä kynsissä ovat suosittuja. Kynsien mallissa puolestaan luonnollisempi manteli on suosittu. Jutta puolestaan mainitsee myös ranskalaisen manikyyrin väreillä olevan suosittu. Lisäksi hänen mukaansa juuri tämän kesän yksi hitti on ollut swirl-kynnet eli niin kutsutut kiekurakynnet.

Näyttävästi koristellut ja värikkäät rakennekynnet Studio AK:lta
Värikkäät rakennekynnet, tekijänä Peppi.
Rakennekynnet ranskalasen manikyyrin tyyliin Jyväskylän Kauppakadulta
Rakennekynnet ranskalaisella viimeistelyllä, tekijänä Jutta.
Swirl-rakennekynnet ovat suosittuja vuonna 2022.
Swirl-kynnet, muotona manteli, tekijänä Jutta.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Hiushoidot

Palveluihimme kuuluu laaja valikoima erilaisia hiushoitoja. Osa niistä soveltuu ja on suositeltavaakin ottaa esimerkiksi hiusten vaalennuksen tai permanentin yhteydessä. Hiushoidot suojaavat ja vahvistavat hiuksia ja niillä on hyviä vaikutuksia myös hiuspohjaan. Terveet hiukset voivat kasvaa vain terveestä hiuspohjasta. Lue hiushoidoista lisää alta.

Huomioithan! Hoitoja on tarjolla useita ja sopivin hoito voidaan valita yhdessä kampaajasi kanssa. Eli aikaa varatessa voit valita jonkin hoidoistamme ja sitten kampaamossa katsotaan yhdessä hiuksillesi sopivin hoito. Hoitojen saatavuus vaihtelee toimipaikoittain.

Olaplex-hiushoito

Olaplex vahvistaa, suojaa ja korjaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden vaikutuksilta sen sisältämän Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -ainesosan avulla. Olaplex-hiushoito olisi siis hyvä ottaa kemiallisen käsittelyn, kuten vaalennuksen, värjäyksen tai permanentin, yhteydessä. Vaalennus, värjäys tai permanentti voivat vahingoittaa hiusta molekyylitasolla ja tehdä hiuksista hauraammat ja helposti takkuuntuvat.

Tavallisten hoitoaineiden ja hiushoitojen avulla voidaan silottaa ja hoitaa hiuksia, mutta vain Olaplex ja alapuolella esitelty K18Hair-hiushoito voivat vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin ja korjata sekä suojata niitä pysyviltä vaurioilta.

Vaalennettu tukka, jota hoitamaan ja suojaamaan käytetty Olaplexiä
Vaalennus, jossa Olaplex käytössä.
Ennen parturi-kampaamopalvelua
ENNEN.
Kiiltävän kuparinen tukka, jota hoidettu Olaplexillä
JÄLKEEN. Blondista kupariin. Hius näyttää niin paljon terveemmältä ja kiiltävämmältä uudessa sävyssään ja Olaplex oli myös mukana tässä muutoksessa.

Olaplexin tuotevalikoimasta kaksi ensimmäistä tuotetta ovat ammattilaisen ”välineitä” ja niitä käytetään vain kampaamossa. No. 1 Olaplex Blond Multiplier laitetaan hiusvärin, vaalennus- tai permanenttiaineen sekaan. Se suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aikana. Kun hiusväri, vaalennus- tai permanenttiaine on huuhdeltu pois, hiukset hoidetaan No.2 Bond Perfector -aineella, joka rakennepaikkaa ja elvyttää hiussidoksia käsittelyn välillä/käsittelyn jälkeen.

Olaplex-kotihoitotuotteet

Kotiin asiakas voi valita jonkun Olaplexin useista kotihoitotuotteista. Niiden ainutlaatuinen menetelmä korjaa hiusvaurioita sekä vahvistaa ja silottaa hiuksia myös kotona.

No.3 Hair Perfector -tuotetta voi käyttää kerran viikossa tai tarvittaessa useammin. Se on ylläpitävä tuote, joka jatkaa kampaamossa tehdyn Olaplex-hoidon vaikutuksia ja vahvistaa hiuksia kampaamokäyntien välissä.

No.4 Bond Maintenance -shampoo ja No.5 Bond Maintenance -hoitoaine sopivat kaikenlaisille hiuksille päivittäiseen käyttöön. Ne eivät sisällä parabeenejä, sulfaatteja, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia. Shampoo kosteuttaa ja korjaa hiuksia ja tekee niistä helposti käsiteltävät. Hoitoaine saa hiukset kiiltämään ja korjaa samalla hiuksen vaurioita ja kaksihaaraisia. No.4P Blonde Enhancer Toning -hopeashampoo puolestaan kirkastaa, puhdistaa sekä kosteuttaa vaalennettuja ja harmaita hiuksia. Lisäksi se taittaa pois keltaisen ja lämpimän ei-toivottuja sävyjä.

Olaplex-tuotteita Studio AK:lta
Olaplexilla on laaja valikoima kotihoitotuotteita.

No.6 Bond Smoother -muotoiluvoide on hiuksiin jätettävä ja se tekee hiuksista kiiltävät usean päivän ajaksi. Se silottaa ja korjaa hiuksia ja saa irtohiukset pysymään kurissa.

No.7 Bonding Oil kirkastaa hiusväriä, lisää kiiltoa ja sisältää myös lämpösuojan. Sitä voi käyttää kosteisiin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja se on hiuksiin jätettävä.

No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamio kosteuttaa hiuksia tehokkaasti korjaten samalla hiusvaurioita. Se saa hiukset kiiltämään.

No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment -intensiivihoito vahvistaa ja korjaa hiuksia ja on erittäin tehokas kotihoitotuote. Se toimii parhaiten kaksiosaisena tehohoitona Olaplex No.3 -tehohoidon kanssa.

Olaplex 4-in-1 -pikahiushoito

Olaplex on saatavana myös pikahiushoitona: Olaplex 4-in-1 -pikahiushoito on kosteuttava ja tehokas hiusnaamio, jonka teho perustuu muiden Olaplex-tuotteiden tapaan Bond Building -teknologiaan. Se mm.

>lisää hiusten kiiltoa
>hoitaa vaurioita
>on tehokas ja kosteuttava
>jättää hiukset ilmaviksi
>sisältää premium-tason öljyjä, hiusta vahvistavia keramideja sekä jopa 11 erilaista aminohappoa

Olaplex 4in1 -pikahiushoito Studio AK:lta
Hiustenvärjäys ja Olaplex 4-in-1 -pikahiushoidolla upea kiilto.

K18Hair-hiushoito

Myös K18Hair-hiushoito suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden vaikutuksilta, mutta sen toimintatapa on vähän erilainen kuin Olaplexilla. Sen sisältämä K18Peptide muokkautuu osaksi hiuksen luonnollista rakennusainetta, ja on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva aine, joka pystyy muokkaamaan koko hiuksen rakennetta ennalleen. Se vahvistaa ja suojelee siten hiusta.

Kampaamossa tehtävä K18Hair-hiushoito on kaksivaiheinen, jonka jälkimmäisenä aineena toimii sama tuote, jonka saat ostettua myös kotiisi. Hiushoito on tehokas ja nopeavaikutteinen ja se palauttaa hiuksen alkuperäiseen kuntoonsa, mitä se olisi ilman mahdollisia vaurioita.

Kiiltoa K18Hair-hiushoidolla, jota saatavana Studio AK:lta
Pörröiseen luonnon kiharaan hiukseen mahtavaa kiiltoa K18Hair -hoidolla.
Ennen parturi-kampaamopalvelua
ENNEN.
Vaaleat raidat, sävytys, teippipidennykset sekä K18Hair-hiushoito
JÄLKEEN. Asiakkaan hiukset hoidettiin K18Hair -hoidolla, raidoitettiin, sävytettiin kirkkaammaksi sekä lisättiin teippipidennykset.

Myös K18Hairilta on siis saatavana kotihoitotuote. Sitä tulisi käyttää joka kerta ensimmäisten 4-6 pesun aikana, jonka jälkeen 3-4 pesukerran välein. Ensimmäisellä käyttökerralla hiukset tulisi myös pestä syväpuhdistavalla shampoolla. K18Hair-kotihoitotuote korvaa hoitoaineen. Se levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 4 minuutin ajan, jonka jälkeen voi halutessaan lisätä muotoilutuotteita ja föönata hiukset. K18Hair-kotihoitotuotetta ei tarvitse pestä pois.

Asiakkaamme testasi K18Hair-hiushoitoa hiusten värjäyksen yhteydessä sekä kotona kotihoitotuotetta. Lue aiemmasta artikkelistamme, miltä hiukset vaikuttivat ensimmäisen hoidon jälkeen, kuinka hiusnaamion käyttö sujahti hiustenhoitorutiineihin ja millainen lopputulos oli kuuden pesukerran jälkeen.

Ennen hiustenvärjäystä ja -leikkausta
ENNEN.
Kauniin vaalea lopputulos hiustenvärjäyksellä ja leikkauksella sekä hiushoidolla
JÄLKEEN. Vaalennettu hius vaatii aina erityskohtelua. Tämä muutos aloitettiin metallinpoistolla, sen jälkeen kokopään vaalennus, jossa suojana sekä K18Hair- että Olaplex-hoidot. Leikattiin myös mallinmuutoksena ryhdikäs eteenpäin pitenevä polkka.

Simplex Bonder -hiushoito

Simplex Bonder -hiushoito on samaan käyttötarkoitukseen kuin Olaplex ja K18Hair. Se suojaa hiuksen rikkisidoksia ja vahvistaa hiusta. Simplex Bonderin tuotteet pidentävät myös hiusvärin kestoa. Tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia, ja sarjaan kuuluu myös kotihoitotuotteet.

Simplex Bonder -kotihoitotuotteisiin kuuluvat Re-Bonding shampoo, Conditioning Mask sekä Re-Bonding Spray -tehohoitoneste. Shampoo tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, rakennepaikkaa niitä ja saa myös hiusvärin kestämään paremmin. Suojaava ja vahvistava Conditioning Mask sopii päivittäisen käytön lisäksi myös tehohoitokäsittelyksi ja se ylläpitää saavutettua hoitotulosta. Re-Bonding Spray -tehohoitoneste puolestaan rakennepaikkaa kaikkein huonokuntoisimpiakin hiuksia ja saa ne näyttämään kiiltäviltä ja vahvoilta.

Viileän vaalea tukka ja Simplex Bonder -hiushoito
Upea viileä vaalea, vaalennuksen yhteydessä hoitona Simplex Bonder.
Ennen raitoja ja hiushoitoa
ENNEN.
Balayage-raidat sekä palkkiraidat + Simplex Bonder -hiushoito
JÄLKEEN. Balayage-raitaa ja etuosan palkkiraidasta vähän näyttävämpi. Hoitona Simplex Bonder.

Four Reasons Professional Shot -ampullihiushoito

Four Reasons Professional Shots -hoitomenuun kuuluu neljä erillistä hoitoa, jotka ovat vaikutuksiltaan vähän erilaisia. Vaihtoehtoina on erityisesti kuiville, värjätyille, käsitellyille tai hennoille hiuksille sopivat hiushoidot. Kampaajasi auttaa valitsemaan niistä juuri sinun hiuksillesi sopivimman. Shot-hoidot ovat nopeavaikutteisia ja niiden vaikutukset myös huomaa välittömästi.

Four Reasonsin Weightless Volume Shot -hiushoito Studio AK:lta
Weightless Volume Shot hennoille hiuksille. Kuva: Four Reasons.
Four Reasons Lively Lenghts Shot -hiushoito Studio AK:lta
Lively Lengths Shot parantaa mm. kammattavuutta ja sopii pitkille hiuksille. Kuva: Four Reasons.

Hennoille hiuksille soveltuva Weightless Volume Shot on tuuheuttava hiushoito, joka tekee hiuksista runsaammaan tuntuiset ja näköiset. Pitkien hiusten kammattavuutta ja joustavuutta parantava Lively Lengths Shot suojaa ja vähentää hiusten pörröisyyttä ja sopii käsitellyille hiuksille. Kuiville hiuksille sopiva Silky Moisture Shot syväkosteuttaa, auttaa hiusta sitomaan kosteutta itseensä sekä pehmentää hiusta. Hiusvärin kauniina säilyttävä Brilliant Color Shot antaa hiuksille säihkyvää kiiltoa ja parantaa niiden joustavuutta.

Four Reasons Silky Moisture Shot -hiushoito Studio AK:lta
Silky Moisture Shot syväkosteuttaa. Kuva: Four Reasons.
Four Reasons Brilliant Color Shot Studio AK:lta
Brilliant Color Shot säilyttää hiusvärin kauniina. Kuva: Four Reasons.

L'anzan hiushoidot

Valikoimaamme kuuluu kaksi L’anzan hiushoitoa: Healing Moisture -kosteuttava tehohoito sekä Keratin Healing Oil -korjaava tehohoito.

Healing Moisture -kosteuttava tehohoito tehdään Healing Moisture Moi Moi -hiusnaamiolla. Sillä on syväkosteuttava ja kuivia hiuksia elvyttävä vaikutus. Hiusnaamio soveltuu hyvin myös hennoille hiuksille ja sillä on hiusväriä suojaava ominaisuus.

Keratin Healing Oil -korjaava tehohoito toteutetaan puolestaan Keratin Healing Oil Intensive -hoitonaamiolla tai Healing ColorCare Trauma -tehohoidolla. Hoitonaamio vahvistaa hiuksia sekä luo niihin elinvoimaa ja volyymia. Se sisältää tärkeitä lipidejä sekä voimakasta antioksidanttia resveratrolia, jolla on uudistava vaikutus.

Tehohoito puolestaan sopii paljon käsitellyille hiuksille, sillä se ennaltaehkäisee hiusten katkeilua ja tekee niiden pinnasta tiiviimmän ja sileämmän. Sillä on rakennepaikkaava ja väriä ylläpitävä vaikutus ja lisäksi se palauttaa hiuksiin tärkeitä aminohappoja. Tuotetta voi käyttää joko poishuuhdeltavana naamiona tai hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Hiuksiin jätettynä se tarjoaa hiuksille myös lämpösuojan.

Lanzan hiushoidot ja tuotteet Studio AK:lta
L'anzan hoidoissa käytettäviä tuotteita. Sopivin valitaan hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan.

Kyseisiä tuotteita on saatavana myös kotiin, jolloin hiushoidon tehoa voi jatkaa myös siellä. Tuotteita voi käyttää shampoon jälkeen hoitoaineen sijasta esimerkiksi kerran viikossa. Niiden vaikutusaika on noin 5-10 min.

Wellan System Professional -tehohoidot

System Professional -hiushoidot on luotu suojelemaan hiusten keratiinia ja palauttamaan hiusten luonnollinen kemiallinen tasapaino. Räätälöidyn ohjelman avulla voidaan tunnistaa hiusten energiatarpeet ja vastata niihin niiden vaatimalla hiushoidolla. System Professional -tehohoitojen avulla saat näkyvästi terveemmät hiukset, jotka ovat myös valmiimmat hiusväreille ja muotoilulle.

Valikoimassamme on kolme System Professional -tehohoitoa: hennoille, värjätyille tai kosteutta ja korjausta kaipaaville hiuksille tarkoitetut tehohoidot. Kaikki tehohoidot sisältävät päähieronnan. Kampaaja analysoi, mikä näistä sopisi hiuksillesi parhaiten.

Hennoille hiuksille tarkoitettu tehohoito tekee latteistakin hiuksista erityisen tuuheat. Värjättyjen hiusten tehohoito sisältää e-vitamiinia, joka kosteuttaa ja luo hiuksiin lisää kiiltoa. Hiuksia korjaava ja kosteuttava tehohoito puolestaan ravitsee hiuksia syvältä ja soveltuu erityisesti vaurioituneille ja kiharille hiuksille.

Varjotyvi, helmiäisen ja tuhkan sävyt sekä System Professional -hiushoito
Vaalennettuun hiukseen syvyyttä varjotyvellä sekä helmiäisen ja tuhkan sävyillä. Hoitona syväkosteuttava System Professional.
Ennen hiuspalvelua
ENNEN.
Tyvikasvun vaalennus, latvan kirkastus ja koko hiuksen sävytys + System Professional -hiushoito ja teippipidennykset
JÄLKEEN. Tyvikasvun vaalennusta, latvan kirkastusta sekä koko hiuksen sävytystä, tehohoitoa System Professional -hoidolla ja pituutta teippipidennyksillä.

Turvehoito hiuspohjalle

Kuokkalan toimipisteestä on saatavana turvehoitoa. Se sopii erityisesti erilaisiin hiuspohjan ongelmiin, kuten kutinaan, ärtyneisyyteen ja hilseilyyn. Turpeena on käytössä kotimainen LehtoPeat erikoishieno hiusturve, joka on lisäaineeton, puhdas ja aito suomalainen luonnontuote. Kyseinen turve on myös hajuton, hiuksia värjäämätön sekä antiseptinen.

Turve aktivoi hiuspohjan verenkiertoa merkittävästi, mikä edistää hiusjuurten ravinnonsaantia. Se vahvistaa ja ryhdistää hiuksia sekä edistää hiuspohjan hyvinvointia ja nopeuttaa huomattavasti rikkoutuneen hiuspohjan ihon paranemista. Lisäksi turvehoito tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa vähentämällä liiallista rasvoittumista sekä aktivoimalla kuivaa ja atooppista ihoa elpymään.

Turvehoito auttaa mm. hilseeseen
Tilanne ennen turvehoitoa. Asiakkaalla oli hilseilevä, ärtynyt ja kutiseva hiuspohja.
Turvehoidossa on käytössä LehtoPeat-hiusturve
Turvemassa vaikuttaa noin 20 minuuttia.
Turvehoito auttaa mm. hilseeseen
Heti hoidon jälkeen hiuspohja vaikuttaa rauhoittuneen, punoitus on vähentynyt ja seuraavien päivien aikana kutina on pysynyt poissa.

Palvelun aikana hiukset kosteutetaan vedellä, jonka jälkeen hiuksiin ja hiuspohjaan levitetään runsas turvemassa. Lämmitetty turve hierotaan tasaisesti hiuspohjaan ja sen vaikutusta tehostetaan peittämällä hiukset kääreellä. Massa vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen turve huuhdotaan pelkällä vedellä pois.

Näissä esimerkkikuvissa turvehoito on tehty asiakkaalle, jolla on ollut hilseilevä, ärtynyt ja kutiseva hiuspohja. Heti hoidon jälkeen hiuspohja vaikuttaa rauhoittuneen, punoitus on vähentynyt ja seuraavien päivien aikana kutina on pysynyt poissa. Ensimmäisessä kuvassa turvemassa levitettynä hiuspohjaan, kaksi seuraavaa kuvaa ennen-tilanteesta, jossa hiuspohjassa hilseilyä ja ärtyneisyyttä, mikä näkyy mm. epätasaisuutena hiuspohjan värissä. Viimeinen kuva on hoidon jälkeen.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Henkilöhaastattelu – Jenni V., parturi-kampaaja

Kuka olet?
Olen Jenni V., parturi-kampaaja. Työskentelen Kuokkalan liikkeessä Stylistina.

Kuvaile ammattiasi.
Kuvailisin ammattiani todella monipuoliseksi, ihmisläheiseksi ja luovaksi.

Parturi-kampaajaopiskelija Jenni

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Se on parasta, kun saa tehtyä kullekin asiakkaalle parhaiten sopivat hiukset. Tykkään käyttää ihmistuntemusta ja ”haistella”, että mistä kukakin voisi tykätä ja mikä olisi hänelle sopiva tyyli. Siitä tulee myös itselle onnistumisen tunne, kun huomaa, että kyseinen tyyli sopii juuri jollekin asiakkaalle ja hän on myös itse tyytyväinen siihen. Minulle onkin siis melkeinpä sama, että millaisia leikkauksia, vaalennuksia tai värjäyksiä teen, kun tykkään tehdä niitä kaikkia. Pääasia kunhan asiakas on tyytyväinen.

Tykkään juuri työni vaihtelevuudesta ja siitä, että aina on erilaisia päiviä. Haluan ja tykkään kyllä haastaa itseäni erilaisissa raidoituksissa, mutta en halua kuitenkaan profiloitua miksikään tietyksi, kuten raidoittajaksi.

Teen myös kampauksia ja tykkään paljon myös niiden tekemisestä. Nyt niitä ei ole kamalasti ollut, mutta toivoisin, että niitä tulisi enemmän tänä kesänä. Boheemit nutturat ovat edelleen suosittuja ja toivoisin ja luulen, että niskanutturan sijasta rupeaisi tulemaan myös vähän korkeammalle sijoittuneita nutturoita. Yleensä halutaan enemmän kiharapohjaisia kampauksia, ja liian sileät kampaukset eivät ole niin suosittuja.

Hiusten värjäykset Studio AK:lta
Lyhyiden hiusten värjäys Studio AK:lta
Kampaukset niin häihin, valmistujaisiin ja tansseihinkin Studio AK:lta

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Kevään myötä värit muuttuvat selkeästi vaaleammiksi, eli vaalennuksia tehdään todella paljon. Ihmiset haluavat siis lisää vaaleutta yleisilmeeseen. Nyt pääsee käyttämään monipuolisesti erilaisia vaalennustekniikoita. Esimerkiksi balayage- tai babylights-raidat ovat tekniikoita, joita tykkään käyttää, ja uutena tekniikkana myös tupeerausraidat on kiva. Leikkauksista polkkatukka on sellainen, joka halutaan vähän kuivahtaneiden talvihiusten tilalle. Se sopii tosi monelle ja piristää ilmettä. Pitkien hiusten kerrostus on myös suosittua. Paljon useammin tulee nykyään kerrostettua kuin jätettyä hiukset tasamittaiseksi.

Vaaleat hiukset Studio AK:lta Jyväskylästä
Vaaleat raidat tupeeraustekniikalla.
Vaaleat hiukset ovat suosittuja erityisesti kesällä
Hiusten vaalennus Studio AK:lta Jyväskylän keskustasta

Suosikkituotteesi? Miksi?
Asiakkaille olen käyttänyt nyt eniten System Professional -sarjan Repair Perfect Hair Mousse. Se tuuheuttaa hiuksia tosi hyvin ja antaa pitoa, mutta kuitenkin ilmavasti. Samalla se myös korjaa vähän hauraampia tai käsiteltyjä hiuksia.

Itse tykkään käyttää eniten Olaplexin numero kuutosta, Bond Smoother -muotoiluvoidetta. Se poistaa pörröisyyttä tosi kivasti, eli ei välttämättä tarvitse suoristaa hiuksia, kun Bond Smoother riittää tekemään sen. Samalla se myös hoitaa hiusta ihanasti.

System Professional ja Olaplex -tuotteita Studio AK:lta

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vietän aikaa perheen kanssa, retkeilemme paljon luonnossa. Käyn myös punttisalilla.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Kerran asiakas oli varannut ajan pikakampaukseen, eli puolen tunnin ajan. Hän tuli paikalle ja selvisi, että hän on menossa pian naimisiin. Hän halusi kiharaa ja pienen letin. Kun kampaus oli valmis, hän otti pyöränsä liikkeen edestä ja lähti pyöräillen kukkakauppaan. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että häitä voi viettää vähän rennomminkin ja kampauksesta sai kivaa pientä luksusta siihen.

Voit seurata Jenniä myös Instagramissa: @studioak.jenniv

Ajan Jennin palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 555 (Kuokkala) tai netistä.

Suihkurusketus

Suihkurusketuksen avulla saat kauniin ja tasaisen rusketuksen ihollesi. Aurinkoon verrattuna se on nopea ja turvallinen keino ruskettua ilman pelkoa ihon vaurioitumisesta tai ennenaikaisesta ikääntymisestä. Suihkurusketuksia voi tehdä myös säännöllisesti säilyttääkseen kauniin värin iholla.

Vita Liberatan tuotteet

Käytössämme on Vita Liberatan tuotteet, joiden pohjaraaka-aineena on Aloe Veran lehtivesi. Suihkurusketus sopii myös herkkäihoisille, mutta mikäli olet herkistynyt Aloe Veralle, suosittelemme välttämään suihkurusketusta. Rusketus sisältää 80 % luomuraaka-aineita, ja kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Vaikuttavana aineena, eli rusketuksen tuottavana ainesosana on DHA, eli dihydroksiasetoni.

 

Tuotteet ovat hajusteettomia ja takaavat tasaisen sekä pitkäkestoisen rusketuksen. Rusketuksen syvyys/tummuus tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Käytössämme olevan sävyn tummuusaste on medium.

Vita Liberatan suihkurusketus on turvallinen tapa saada kaunis päivetys iholle

Ennen suihkurusketusta

Ennen suihkurusketusta olisi hyvä ottaa huomioon joitakin asioita.

-Ihon tulisi olla puhdas. Meikit, deodorantit, voiteet ja hajusteet pitäisi pestä pois, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman tasainen.
-Kuori ja kosteuta ihoasi hyvin. Muista erityisesti kyynärpäät, nilkat, polvet ja muut kuivat kohdat.
-Ihokarvat voi poistaa, mutta viimeistään päivää aikaisemmin, jotta ihohuokoset ehtivät sulkeutua ja rauhoittua.
-Varaa mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet suihkurusketuksen ajaksi. Vaihtoehtoisesti saat meiltä kertakäyttöstringit.
-Pukeudu löysiin ja tummiin vaatteisiin, jotta pystyt välttämään mahdollisia tahroja vaatteissasi ja hankaumajälkiä rusketuksessa.

Suihkurusketusta Jyväskylän keskustassa
Suihkurusketusta saatavana Jyväskylän Kauppakadulta

Suihkurusketuksen jälkeen

Myös suihkurusketuksen jälkeen tulisi muistaa muutamia asioita.

-Vältä 8-10 tunnin ajan suihkua, uintia, hikoilua ja kosmetiikkaa sekä ihon hankautumista.
-Pese ihosi ensimmäisessä suihkussa vain vedellä ja vältä ihosi hankaamista pyyhkeellä. Väri voi kehittyä vielä vähän ensimmäisen suihkunkin jälkeen.
-Kosteuta ihoasi säännöllisesti.
-Suihkurusketuksen kesto on oikein ylläpidettynä 7-11 päivää.

Suihkurusketus on saatavana medium-sävyisenä

Suihkurusketuksen ja itse ruskettavien tuotteiden hinnat

Suihkurusketusta on saatavana Kauppakadun liikkeestä. Valittavanasi on koko vartalolle, kasvoille ja decolteelle tai jaloille tarkoitettu suihkurusketus.

Koko vartalo 35 €
Kasvot, kädet ja decolte 15 €
Jalat 15 €

Kauppakadun liikkeestä on saatavana myös itseruskettavia voiteita ja vaahtoja kotona käytettäväksi medium-sävyisenä. Niiden hinta on 29,50 €. Voiteiden ja vaahtojen levitykseen on saatavana myös levityskinnas (5,95 €), joka estää sormia ja käsiä tahriintumasta.

Vita Liberatan itseruskettavat tuotteet kotiin
Fabulous sävytetty itseruskettava voide
Vita Liberatan Fabulous sävytetty itseruskettava voide, sävy: medium (100 ml) 29,50 €
Fabulous sävytetty itseruskettava vaahto
Vita Liberatan Fabulous sävytetty itseruskettava vaahto, sävy: medium (100 ml) 29,50 €

Hinnat 31.3.2022. Mahdolliset muutokset eivät päivity blogiimme.

Ajan suihkurusketukseen tai muihin palveluihimme voit varata joko puhelimitse, paikan päältä tai netistä.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Vaalentaminen

Vaalennukset ovat kevään tullen suosittuja vuodesta toiseen. Kokosimme tähän artikkeliin erilaisia vaalennustöitä sekä vinkkejä vaalennuskäyntiin ja vaalean sävyn ylläpitoon kotona.

Hiusten vaalennus -prosessi

Vaalennuksia voi tehdä monella eri tyylillä. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi raidat, liukuvärjäys, koko pään vaalennus tai balayage-tekniikka, mikä tarkoittaa vapaalla kädellä tehtävää värjäystä, raitojen ja liukuvärjäyksen välimuotoa. Itselle sopivin tapa löytyy ammattilaisen kanssa yhdessä suunnitellessa haluttuun lopputulokseen peilaten.

Hiusten vaalentaminen tummasta vaaleaan onnistuu harvoin kerralla. Tummaksi värjätty tukka voi vaatia ensin myös värinpoiston. Halutun lopputuloksen saaminen voi siis vaatia useamman kampaamokäynnin ja vaalennuskerran, sillä hiuksen vaaleneminen on aina tapauskohtaista ja siihen vaikuttaa esimerkiksi hiuslaatu.

Yleensä vaalennusten yhteydessä tehdään myös sävytys, joka sisältyykin palveluidemme vaalennus/raidat/monivärit hintaan. Sävytyksellä taitetaan hiuksesta pois ei-toivottuja sävyjä, kuten keltaista ja oranssia. Sen avulla saadaan tehtyä joko viileää tai lämpimämpää sävyä. Lue lisää sävytyksestä aiemmasta artikkelistamme.

Raidoitettu vaalea
JÄLKEEN. Koko vaaleasta pikkuhiljaa raidoitettuun vaaleaan.

Ilmainen hiusten vaalennuksen suunnitteluaika

Ennen hiusten vaalennusta voit varata ilmaisen suunnitteluajan, jonka aikana katsotaan yhdessä ammattilaisen kanssa lähtötilanne. Voit myös kertoa toiveesi ja näyttää muutaman esimerkkikuvan toiveidesi mukaisesta tukasta. Saat myös arvion palvelun kestolle sekä hinnalle. Ilmaisen suunnitteluajan löydät nettiajanvarauksesta kohdasta ”Suunnittelupalvelut” tai voit myös varata ajan soittamalla liikkeeseen.

Ennen-kuva
ENNEN.
Hempeän vaaleaa
JÄLKEEN. Ihanan hempeä vaalea.

Hiushoito vaalennuksen yhteydessä

Suosittelemme ottamaan esimerkiksi Olaplex tai K18Hair -hiushoidon vaalennuksen yhteydessä, sillä vaalennuksen yhteydessä käytettävät aineet saattavat vahingoittaa hiusta ja tekevät hiuksista alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Hiushoito suojaa, vahvistaa ja korjaa hiuksia, ja auttaa hiuksia pysymään hyväkuntoisina myös vaalennuksen jälkeen. Sekä Olaplexista että K18Hair-sarjasta on saatavana myös tuotteet kotihoitoon.

Ennen-kuva
ENNEN.
Raidoitus ja teippipidennykset
JÄLKEEN. Oman hiuksen raidoitus sekä teippipidennysten sävytys omiin hiuksiin sopivaksi. Myös Olaplex suojaamassa hiusta. Leikkauksen avulla saatiin runsaammat ja tasaisemmat latvat.

Vaalennus raidoittamalla

Lienee yksi suosituimmista tavoista vaalentaa hiuksia on raidat. Raitojen avulla saa kauniin ja eläväisen lopputuloksen ja se on myös armollinen tyvikasvulle, sillä raidat sujahtavat tyvikasvun sekaan, eli tyvikasvun ja värjätyn hiuksen raja ei ole tällöin niin selkeä.

Lämmin vaalea

Pehmeää vaaleaa
JÄLKEEN. Pehmeää vaaleaa raitaa ja hiukan tummempi varjotyvi.
Lämmintä kullanvaaleaa
JÄLKEEN. Lämmin kullanvaalea väri sekä kerrostettu leikkaus.
Raidat ja sävytys
JÄLKEEN. Raidat ja sävytys. Pituutta ja tuuheutta tuomassa myös teippipidennykset.
Persikkainen ja ruusukultainen sävy
JÄLKEEN. Raidan päälle pehmeän puuterinen sävy pienellä vivahteella ruusukultaa. Mukana myös System Professional -tehohoito.
Ennen-kuva
ENNEN.
Raidat & Olaplex
JÄLKEEN. Raidat ja Olaplex-hiushoito.
Lämpimän vaaleaa
JÄLKEEN. Kauniin pitkä ja lämpimän vaalea tukka.
Beige blond
JÄLKEEN. Beige blond.

Viileä vaalea

Ennen-kuva
ENNEN.
Vaaleammaksi raidoilla
JÄLKEEN. Kokonaisilmettä vaaleammaksi raidoilla. Hiusta suojaamassa Olaplex-hiushoito. Lopputuloksena kaunis helmiäisvaalea.
Ennen-kuva
ENNEN.
Verho-otsis ja raidat
JÄLKEEN. Kevyt verho-otsis, joka raidoitettiin tiheästi. Sen avulla saatiin lisää kirkkautta kasvoille. Koko tukkaan tehty raidat ja Olaplex-hiushoito.
Ennen-kuva
ENNEN.
Pehmeät raidat
JÄLKEEN. Pehmeät raidat ja puhtaamman vaalea sävy. Etuosan selkeämmät raidat tuovat lisää kirkkautta kasvoille.
Ennen-kuva
ENNEN.
Vaaleaa raidoilla
JÄLKEEN. Kokonaan vaalennettuun hiukseen pikkuhiljaa pehmeämpää lopputulosta siirtymällä raitoihin. Hiukset myös sävytettiin viileämmäksi ja hoidettiin Olaplexillä.
Ennen-kuva
ENNEN.
Viileää vaaleaa
JÄLKEEN. Viileän vaaleaa raitaa.
Tumma tyvi ja vaalea latva
JÄLKEEN. Supertumma tyvi ja latvaa kohti viileänvaaleaksi muuttuva tukka. Mukana myös Olaplex-hiushoito.
Helmiäisen ja tuhkan sävyjä
JÄLKEEN. Vaalennettuun hiukseen syvyyttä varjotyvellä sekä helmiäisen ja tuhkan sävyillä. Hoitona talvihiuksia syväkosteuttava Wellan System Professional -hoito.

Vaalennus balayage-tekniikalla

Vaalennuksen voi tehdä myös balayage-tekniikalla, eli raitojen ja liukuvärjäyksen välimuodolla. Myös se on armollinen tyvikasvun suhteen.

Ennen-kuva
ENNEN.
Balayage
JÄLKEEN. Balayage-värjäys.
Ennen-kuva
ENNEN.
Raitojen ja balayagen yhdistelmä
JÄLKEEN. Raitaa ja balayagea yhdistämällä kirkas ja pehmeästi laskeutuva vaalea.
Ennen-kuva
ENNEN.
Hiekanvaalea
JÄLKEEN. Hiekanvaalea ja kerrostettu leikkaus.

Tyvivaalennus/tyviraidat

Toisinaan koko tukkaa ei ole tarvetta värjätä, jolloin tyviraidat tai tyvivaalennus on sopiva valinta. Tyvivaalennuksessa/-raidoituksessa tyven kasvun tulisi olla kuitenkin vain n. 3 cm, eli värjättävä alue ei ylety kovin pitkälle.

Vaaleat hiukset
JÄLKEEN. Tyvivaalennus, sävytys ja leikkaus sekä kaunis viimeistely muotoiluraudalla.
Kirkas, viileä vaalea
JÄLKEEN. Tyvikasvu piiloon. Lopputuloksena kirkas viileän vaalea. Asiakkaalla myös hiustenpidennykset.
Ennen-kuva
ENNEN.
Vaalean freesaus
JÄLKEEN. Tyviraidat, latvojen putsaus ja sävytys Joicon suoraväreillä, jotka ovat tavallisia hiusvärejä hellävaraisemmat. Hiusta suojaamassa myös Olaplex.
Ennen-kuva
ENNEN.
Teippipidennykset ja tyven vaalentaminen
JÄLKEEN. Tyven vaalentaminen Optimalla ja lisänä B’long Pro -teippipidennykset 50 cm mittaisena.
Ennen-kuva
ENNEN.
Kiiltävä vaalea
JÄLKEEN. Tyven freesaus, sävytys sekä Olaplex-hiushoito. Lopputuloksena mahtavan kiiltävä tukka.
Ennen-kuva
ENNEN.
Tyviraidat ja viimeistely lettikampauksella
JÄLKEEN. Tyviraidat, latvan kirkastus ja sävytys.
Ennen-kuva
ENNEN.
Tyviraidat, leikkaus ja Olaplex-hoito
JÄLKEEN. Tyviraidat ja leikkaus sekä Olaplex 4-in-1 -tehohoito.

Lyhyiden hiusten vaalentaminen

Vaalennus sopii mainiosti myös vähän lyhyempiinkin hiuksiin. Vaalennettujen hiusten kanssa sopii hyvin yhteen myös jokin tehosteväri, kuten vaaleanpunainen tai lila.

Blokkiosiot vaaleisiin hiuksiin
JÄLKEEN. Platinablondiin piristystä persikan värisillä blokkiosioilla. Hiusta suojaamassa myös K18Hair-hiushoito.
Mansikkainen vaalea
JÄLKEEN. Mansikkainen vaalea.
Polkkahiukset
JÄLKEEN. Vaaleat raidat ja polkkatukka.
Vaaleat polkkahiukset
JÄLKEEN. Vaaleat raidat ja polkkatukka.
Ennen-kuva
ENNEN.
Kirkas vaalea
JÄLKEEN. Kirkas vaalea babylights-raidoilla ja leikkauksena skarppi eteenpäin pitenevä polkkatukka.
Ennen-kuva
ENNEN.
Pixie cut
JÄLKEEN. Raikkaan vaalea väri ja pieni laventelinen osio. Lisäksi skarppi leikkaus.

Miesten hiusten vaalennus

Myös monet miehet haluavat vaalentaa hiuksiaan ja se sopii miehille yhtä hyvin kuin naisillekin!

Miesten hiusten vaalennus
JÄLKEEN. Vaalennus sopii myös miesten hiuksiin.
Ennen-kuva
ENNEN.
Puhtaan vaaleaa
JÄLKEEN. Puhtaan vaalea väri miehelle.

Vaalennetun hiuksen kotihoito

Oikeanlaisten kotihoitotuotteiden avulla vaalean hiuksen saa pysymään kauemmin toivotun sävyisenä ja kauniin näköisenä. Kotihoitotuotteita voivat olla esimerkiksi shampoo, hoitoaine tai vaahto.

Kotihoitotuotteiksi soveltuvat esimerkiksi Color Maskin tuotteet, joissa on jokaiselle sävylle oma väriä ylläpitävä tuotteensa. Viileän sävyisille hiuksille hyviä tuotteita ovat myös helmiäisshampoo tai hopeashampoo, jotka auttavat hiuksia pysymään viileän värisinä poistaen keltaisuutta. Tummasta hiuksesta vaaleaan vaalennettaessa kotihoidolla on suuri merkitys käyntikertojen välissä, ja kannattaakin suosia rakennekorjaavia sekä kosteuttavia tuotteita. Myös Olaplexin tai K18Hairin hiuksia hoitavat ja jälleenrakentavat tuotteet ovat hyviä tähän tarkoitukseen.

Juuri omalle tukalle sopivista tuotteista kannattaa kysyä neuvoa omalta kampaajalta.

Olaplex- ja K18 -tehohoidot
K18 leave-in molecular repair hair mask (50 ml) 79 €, Olaplex n. 4P Blonde Enchancer toning shampoo (250 ml) vaalennetuille hiuksille 33,90 €, Olaplex Bond Smoother N6 (100 ml) 33,90 €.
Hopeashampoot
Vaaleiden hiusten pesuun: System Professional Silver Blond -shampoo (250 ml) 29 €, Gold Blond Shampoo (250 ml) 29,50 €.
Vaalean sävyn ylläpitoon
Vaaleiden hiusten muotoiluun: Four Reasons Professional Violet Styling Mousse (200 ml) 17,90 €. Vaaleiden hiusten pesuun sekä hoitoon: Four Reasons Professional No Yellow Shampoo (300 ml) 16,90 €, Four Reasons Color Mask Toning Treatment Champagne / Silver / Pearl (200 ml) 14,90 €.
Vaalean sävyn ylläpitoon
Sävyn ylläpitoon kotona: IdHair Colour Bomb Soft Vanilla (250 ml) 19,90 €, Wella Color Fresh Pearl Blonde / Golden Gloss (150 ml) 19,99 €, Goldwell Soft Color 10V Violet (125 ml) 14,90 ml.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552