Blogi-testi

Henkilöhaastattelu – Alma, kosmetologi ja ripsiteknikko

Kuka olet?
Olen Alma. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä kosmetologina ja ripsiteknikkona.

Palveluvalikoimaani kuuluu kosmetologipalvelut, eli kasvohoidot, jalkahoidot, rentouttavat hieronnat, sokeroinnit, suihkurusketukset sekä ripset ja kulmat. Teen myös ripsien kestotaivutuksia, ripsienpidennyksiä ja kulmien laminointia.

Kuvaile ammattiasi.
Ammattini on todella mieluisa itselleni, kun saan ”näpräillä” ja tykkään tehdä ulkonäköön liittyviä juttuja. Tykkään tosi paljon tehdä ripsiä ja kulmia ja myös kestotaivutukset ovat mieluisia. Se on kivaa, kun saa tehdä sellaista työtä, josta näkee heti lopputuloksen.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Edelliseen lisäyksenä, että tykkään seurata eri trendejä ja toteuttaa niitä työssäni. Seuraan trendejä esim. netissä ja somessa ja tykkään kokeilla kaikkea uutta.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Tällä hetkellä kestotaivutukset ja ripsienpidennykset ovat suosittuja. Ne ovat suosittuja oikeastaan joka kesä.

Kasvohoidoissa tulee uutena Gua sha -kivi, jonka avulla voi tehdä vähän erikoisempaa hierontaa. Se on ollut todella suosittu nyt esimerkiksi TikTokissa. Gua Sha -kivellä tehtävällä hieronnalla on monia hyviä vaikutuksia. Se vähentää esimerkiksi kasvojen turvotusta ja heleyttää ihoa. Kiven avulla avataan kasvojen nestekanavia tietyillä liikkeillä. Se myös kaventaa kasvoja ja rentouttaa kasvojen lihaksia, millä on tietenkin myös nuorentava vaikutus.

Kauppakadun liikkeeseen on tulossa uusi sarja nimeltään Payot. Kerrotko siitä lisää?

Suosikkituotteesi? Miksi?
Ripsille ja kulmille ihon ehdoton suosikki on Nanolash sekä Nanobrow. Ne ovat luottotuotteita. Esim. Nanolashin avulla tosi hyviä tuloksia ripsien kasvussa. Se pidentää ripsiä 1-2 kuukaudessa. Oheisesta kuvasta näkee Nanolashin vaikutuksen.

Payotin tuotteista.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään nähdä ystävien kanssa ja treenata kuntosalilla.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Ei ole yhtä tiettyä, koska kaikki ihanat asiakkaat, joista vaistoaa, että he ovat tyytyväisiä ovat kivoja. Aina, kun saa hyvää palautetta, siitä jää kiva mieli. Pääosin kaikki työpäiväni ovat tosi kivoja.

Ajan Alman palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Henkilöhaastattelu – Mikko, parturi-kampaaja

Kuka olet?
Mikko, parturi-kampaaja. Työskentelen Kuokkalan ja Laajavuoren liikkeissä Stylistina.

Kauanko olet ollut alalla?
5-6 vuotta.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla.
Sosiaalinen, mukava ja luova.

Parturi-kampaaja Mikko Jyväskylän Kuokkalassa. Myös amerikkalainen parranajo.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Ei ole mitään tiettyä, mutta tykkään tehdä monipuolisesti kaikkea. Erityisesti viimeistely on mukavaa. Jos vaikka leikkaan hiukset, tykkään tehdä sen viimeisen päälle ja lopuksi hyvän muotoilun.

Suosittelen asiakkaalle kotiin sellaisia tuotteita, että hänen on helppo käyttää niitä ja hän ”tulee toimeen” niiden kanssa. Haluan, että tuote on erityisesti sellainen kuin, mitä luvataan. Suosittelen aina tietenkin myös sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen asiakas haluaa tuotteen. Tuotteelta haluttuja ominaisuuksia voi olla esimerkiksi hyvä pito.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Luonnollisuus ja väreissä myös maanläheisyys.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Four Reasonsin Sensitive Wax, koska se on hajusteeton ja helppo laittaa. Hennolle suomalaiselle hiukselle se on hyvä tuote. Myös suolasuihkeet, kuten Wellan Eimi Ocean Spritz, ovat hyviä, koska niiden avulla saa volyymia, pitoa ja luonnollista muotoilua esimerkiksi hiusten kuivauksen yhteydessä, ja ne ovat helppokäyttöisiä. Jos ei jaksa viimeistellä ihan vimpan päälle, suolasuihke on hyvä valinta.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Olen perheeni kanssa, pelaan jalkapalloa kesäisin, kuntoilen ja nyt olen käynyt myös hiihtämässä.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Hiljattain tuli Instagramissa paljon hyviä kommentteja lasten hiustenleikkauksen yhteyteen, niitä oli mukava lukea ja niistä tulee kiva mieli.

Ajan Mikon palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 555 (Kuokkala) / 0207 769 554 (Laajavuori) tai netistä.

Henkilöhaastattelu – kosmetologi Rosa

Kuka olet?
Rosa, kosmetologi. Työskentelen Kauppakadulla.

Kauanko olet ollut alalla?
Kohta 2 vuotta.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla.
Monipuolinen, kiva ja luova.

Jyväskylän Kauppakadulla kosmetologin palveluita, käsi- ja jalkahoitoja, sokerointia, suihkurusketusta sekä geelikynsiä tekevä Rosa.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Pidän eniten siitä, kun työssä näkee oman kättensä jäljen. Se on kivaa, kun ala kehittyy ja tulee kaikkea uutta – sekä uusia tuotteita että toimintatapoja.

 

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Suosituimpia ovat tällä hetkellä kulmien laminoinnit ja ripsien kestotaivutukset.

Yumi Lashesissa tehdään kestotaivutus eli rakenteellinen muokkaus karvaan, että saadaan ripseä näyttävämmän näköiseksi. Sen avulla taivutus pysyy paremmin, kun taas ripsentaivuttimella taivutetuissa ripsissä taivutus ei välttämättä pysy. Kestotaivutus helpottaa arkea ja sen jälkeen ei välttämättä tarvitse käyttää ripsaria, koska taivutuksen yhteydessä ripset myös värjätään kestovärillä. Kestotaivutus kestää 6-8 viikkoa.

Myös Yumi Browsissa eli kulmien laminoinnissa tehdään karvan
rakennemuokkaus, joka nostaa karvoja ylöspäin. Jos karvat ovat supussa, niitä erotellaan, ja jos kulmissa on koloja, karvoja voidaan muotoilla eri tavalla ja sen avulla täyttää kolot. Kulmien laminoinnin yhteydessä tehtävä kestovärjäys kestää 4-6 viikkoa, eli kauemmin kuin tavallinen kulmien värjäys. Kulmien laminointi helpottaa kulmien käsittelyä myös kotona.

 

 

Ripsien kestotaivutus on hittipalvelu

 

Teet myös OPI:n käsi- ja jalkahoitopalveluita. Kerrotko niistä lisää?
OPI:n käsipalveluista hyvä esimerkki on pikamanikyyri, eli OPI Minimanic -käsihoito, joka kestää puoli tuntia. Sen aikana hoidetaan kädet, kynnet ja kynsinauhat ja kynnet muotoillaan. Lisäksi kynnet joko kiillotetaan tai laitetaan kirkas lakka. Pikamanikyyrin avulla saa siistimmät kädet ja se ei ole tarkoitettu pelkästään naisille – tarvitsevathan myös miestenkin kädet hoitoa.

 

 

Perusmanikyyrissä, eli OPI Salonkimanikyyrissä, edellisten lisäksi voi valita halutessaan värillisen lakkauksen sekä palveluun kuuluu myös alus- ja päällyslakka, mikä tekee lakkauksesta pysyvämmän. Kestolakkauksessa, eli OPI GelColor kestolakkauksessa, lakka kovetetaan LED-valolla, jolloin lakkauksen kesto on 2-3 viikkoa. OPI Spa Manic -käsihoito sen sijaan auttaa kuiviin käsiin ja on hemmotteleva.

OPI kynnet, geelilakkaus Studio AK Kauppakadulla

OPI:n jalkapalvelut ovat jalkojen siistimistä ja hemmottelua varten, eli niissä ei keskitytä hoitamaan jalkojen terveydellisiä ongelmia, toisin kuin jalkojenhoitajan palveluissa. Säännöllisillä käynneillä ”pelkästään” OPI:n palveluissa jalat ja kynsinauhat kuitenkin pysyvät hyvässä kunnossa.

Palvelut painottuvat enemmän kynsiin, koska esimerkiksi OPI Minipedic -jalkahoitoon sisältyy kynsien lakkaus, jalkojen rasvaus, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta voiteella. Myös jalkoihin on saatavilla kestolakkaus, mikä on hyvä valinta esimerkiksi juoksemista harrastavalle. Pro Spa -jalkahoidot ovat hemmottelevampia ja niihin sisältyy naamio ja kuorinta, ja ne sopivat hyvin kuiville jaloille ja auttavat turvotukseen.

 

 

Kestolakkausta Jyväskylässä keskustassa

 

 

Suosikkituotteesi? Miksi?
OPI:n käsi- ja vartalovoide, laventelin tuoksuinen. Se on hyväntuoksuinen, kosteuttava ja imeytyy hyvin, eli iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Näen kavereita, ulkoilen ja kokkailen.

OPI avojuice hand & body lotion

 

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Se on parasta, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä ja kun huomaa, että asiakas oikeasti tykkää. Siitä tulee myös itselle hyvä fiilis.

 

Voit seurata Rosaa myös Instagramissa: @studioak.rosa

 

Palvelupaketti ryhmien hemmotteluun

Palvelupaketti on suunniteltu esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, joka kaipaa hemmottelua. Palvelupakettimme on oiva tapa viettää vaikkapa tyhy-päivää tai polttareita ja siihen voi yhdistää myös herkulliset tarjoilut valittuine juomineen, kuten viinin. Se toteutetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan ja paketti voidaan toteuttaa jo kahdelle hengellekin.

 

 

Pikamanikyyri ryhmille
Partapalvelut ryhmille

 

Asiakkaiden kommentteja palvelupaketista:

 

 

Teillä on oikein loistava asiakaspalvelu ja positiivinen ilmapiiri. Tarjoilut hoituivat tyylikkäästi ja jokainen tunsi olonsa tervetulleeksi.
– Hoivapalveluita tarjoavan yrityksen edustaja

 

 

Aivan mahtava paikka, jossa meistä pidettiin huolta. Meikki ja hiuksetkin tuli tällä kertaa ihan eri tyyliin kuin itselaitettuna, mikä oli tosi kiva.
– Parinkymmenen hengen työporukan edustaja

 

 

Minä tykkäsin. Oli kiva hieronta ja kampaus sekä mukavat työntekijät – -. Ens vuonna uudestaan!
– Parinkymmenen hengen työporukan edustaja

 

 

Voitte valita pakettiin juuri teille mieluisat palvelut kattavasta valikoimastamme. Pikapalveluna 30 minuutissa pääset hetkeksi irtautumaan arjesta ja nauttimaan palvelun parhaista puolista tiivistetysti!
Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi pikakampaus, -meikki tai -manikyyri tai hemmottelua varten pikahieronta tai -jalkojenhoito. Lisäksi miehille on omat äijäpalvelut, kuten naama komiaksi! -pikakasvohoito tai tukka & parta siistiksi -palvelu.

Pikapalvelun hinta on 25€ ja vastaavat palvelut ovat saatavilla myös 60 minuutin mittaisina hintaan 50€.

 

Seuraavissa kuvissa esimerkkejä kampaajiemme tekemistä pikakampauksista:

 

 

Pikakampaus: Letti & suoristus
Pikakampaus: Nuttura & kiharat

 

Pikakampaus: Letti
Pikakampaus: Kiharat

 

Palvelupakettiin voitte valita myös haluamanne tarjoilut, jotka pyrimme toteuttamaan toiveidenne mukaan! Suosituimpia tarjoiluja ovat yleensä täytetyt sämpylät, kuohuviini sekä napostelulautanen.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai varaa palvelupaketti osoitteesta info@studioak.fi

 

 

Täytettyjä sämpylöitä AK palvelupakettiryhmälle
Napostelulautanen AK palvelupakettiryhmälle