AJANKOHTAISTA – ELOKUU 2023

Kesän viimeinen kuukausi on alkanut. Olemme saaneet Kauppakadun liikkeeseen uuden jalkojenhoitajan (AT) Tiinan, joka on erikoistunut terveydenhoidollisten jalkahoitojen tekemiseen. Elokuussa tarjouksessa ovat Olaplexin ja B’longin tuotteet, joista parturi-kampaajamme Iivari ja Katariina kertovat. Tarjouksessa on myös pää- ja kasvohieronta Kuokkalan hierojan Ninjan tekemänä. Lisäksi voit katsoa kuvat 10:stä kauniista kesäjuhliin soveltuvasta kampauksesta sekä lukea rallien kuhinaa -oluesta.

Jalkojenhoitaja Tiina aloittaa Kauppakadulla

Tiina on aloittanut jalkojenhoitajana (AT) Kauppakadun liikkeessä ti 8.8., eli terveydenhoidollisia jalkahoitoja on taas saatavana pienen tauon jälkeen.

Tiina kertoo itsestään:

“Olen terveydenhoitoalan ammattilainen, bioanalyytikko ja ammattitutkinnon suorittanut jalkojenhoitaja. Teen terveydenhoidollisia jalkahoitoja eli hoidan mm. kovettumat, känsät sekä paksuuntuneet ja pitkät kynnet.

Terveydenhoitoalalla olen ollut 10 vuotta ja jalkojenhoitajana noin vuoden. Ammatissani on parasta olla ihmisten kanssa ja olla avuksi heille.

Minulla on kuusi lasta ja neljä lastenlasta. Lapseni ovat jo aikuisia ja asun yhdessä aviomieheni ja koirani kanssa. Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa, matkailua ja ompelua.”

Tiinan palveluvalikoimaan kuuluu mm. perinteinen sekä vaativa jalkahoito, kynnen/kovettuman/känsän poisto, syylien ohentaminen sekä kynsien hoito.

Varaa aikasi Tiinalle soittamalla 0207 769 551 tai netistä

Parturi-kampaaja Iivarin lempparit Olaplexiltä

Kauppakadun parturi-kampaaja kertoo Olaplexin suosikkituotteistaan: No. 4P -hopeashampoosta sekä No. 6 -jätettävästä hoitovoiteesta.

“Olaplexin No. 4P on ihan hopeashampoiden priimaa. Siinä on runsaasti violettia pigmenttiä, joten se on täydellinen ylläpitämään kirkasta viileää vaaleaa tai harmaata hiusta. Siinä on myös mukana Olaplexin patentoitu korjaava teknologia, eli se on hyvin hellävarainen käsitellyille hiuksille, eikä kuivata hiuksia.”

“Olaplex No. 6 -jätettävä hoitovoide on täydellinen käsitellyille hiuksille. Sitä käytetään joka pesun jälkeen pyyhekuivaan hiukseen. Se kosteuttaa, korjaa, poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä sekä nopeuttaa hiusten kuivamista. Todella pieni määrä tuotetta tekee jo ihmeitä hiukselle.”

Olaplex-kotihoitotuotteet -15 % Olaplex-hoidon yhteydessä. Etu normaalihinnoista Kauppakadulla, Kuokkalassa ja Palokassa elokuun ajan. Valikoima vaihtelee liikkeittäin.

3 syytä valita B’longin hiustuote

Kauppakadun parturi-kampaaja Katariina kertoo 3 syytä, miksi valita B’longin hiustuote.

1. Tuotteet on suunniteltu juuri B’longin pidennyshiuksille sopiviksi ja niiden avulla pidennyshiukset pysyvät pidempään hyvänä.

2. Tuotteet helpottavat pidennyshiusten käsittelyä, eikä tarvitse arpoa sopivatko tuotteet pidennyksille vai eivät.

3. Tuotteissa on kesäinen tuoksu.

“Omassa päivittäisessä käytössä mulla on ollut heti tuotteiden julkaisusta asti B’longin lämpösuoja. Se on mielettömän hyvä tuote. Se auttaa rautaa liukumaan hiuksessa paremmin ja sitä on helppo käyttää, kun lämpösuoja tulee pullosta ponnekaasulla. Se antaa myös pientä tukea kampaukselle.”

B’long-hiustenhoitotuotteet: ota 3, maksa 2 Kauppakadulla ja Kuokkalassa. Soveltuu pidennyksille ja pitkille hiuksille. Etu normaalihinnoista elokuun ajan, tarjoamme edullisimman.

Rentouttava 45 minuutin pää- ja kasvohieronta tarjouksessa

Pää- ja kasvohieronta lievittää tehokkaasti niskan, kaulan, päänahan ja kasvojen lihaskireyksiä, stimuloi päänahan verenkiertoa sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Kuokkalan hieroja Ninja kertoo:
“Aloitan hieronnan niskan ja kallonpohjan käsittelyllä, josta etenen päänahan ja lopuksi kasvojen hierontaan. Hoidon aikana käsitellyiksi tulevat siis niin kireät niskan ja kaulan lihakset kuin puristavat ohimot, kireä otsa sekä rasittunut kasvojen lihaksistokin. Hieronnan loppuun kuuluu aina oma bravuurini, korvalehtien hieronta.”

Pää- ja kasvohieronta 45 min 40 € (norm. 45 €) elokuun ajan Kuokkalan hierojalla Ninjalla.

10 kampausta kesäjuhliin

Esittelemme 10 kampausta, jotka soveltuvat esimerkiksi kesäjuhliin.

1. Morsiamelle nutturakampaus, jossa koristeena kesäistä ja kevyttä morsiusharsoa. @studioak.karoliina
2. Mohawk-vaikutteinen kampaus kaasolle. @studioak.salla
3. Kiharakampaus nyöritys-yksityiskohdilla. Tekijänä Elsa
4. Pehmeä valuva nutturakampaus. @studioak.hanna
5. Rento nutturakampaus timanttikoristein. @hairbyvilmiina
6. Viikinkityylinen kampaus kukkakoristein. @studioak.amlet
7. Kukkakoristeinen rento nutturakampaus. @studioak.karoliina
8. Rento nutturakampaus. @studioak.emma
9. Nutturakampaus. @studioak.sariautio
10. Boho-tyylinen kampaus. @studioak.senni

Rallien kuhinaa -olut

Rallien kuhinaa -olutta on saatavilla Kauppakadun liikkeestä hintaan 7 €!

Olut on jyväskyläläisen Hangaround & Nobody Brewing -panimon käsialaa, joka on perustettu vuonna 2016.

Kauppakadun liikkeen yhteydessä on viihtyisä ja pieni terassi, joka on loistavalla sijainnilla oluen nautiskelulle. Myös palveluasiakkaat voivat nauttia valikoimistamme esimerkiksi hiustenleikkauksen yhteydessä. Kauppakadun liikkeessä on anniskeluoikeudet.

Tule maistamaan Rallien kuhinaa -olutta tai muita valikoimaamme kuuluvia juomia!