AJANKOHTAISTA – HEINÄKUU 2023

Heinäkuu on koittanut ja sen myötä myös kasvohoitovalikoimamme on päivittynyt. Uutena palveluna valikoimiin on saatu Payotin erikoiskasvohoito, jonka kosmetologimme räätälöi juuri asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja siihen sisältyy 42 eri liikkeen hieronta. Kauppakadun liikkeeseen on saatu uusi meikki- ja maskeeraussarja Grimas ja myös ripsienpidennyskoulutukset jatkuvat syksyllä. Olemme haastatelleet myös Elsaa, joka työskentelee Kauppakadun liikkeessä visualistina ja infohenkilönä. Lisäksi kynsiteknikko Sonja ja parturi-kampaaja Reetta K. ovat julkaisseet työpäivistään My Day -videot.

Payot erikoiskasvohoito

Kasvohoitovalikoimamme on päivittynyt ja saanut joukkoonsa uuden Payotin kasvohoidon.

Payot erikoiskasvohoito toteutetaan laadukkailla Payotin tuotteilla ja kosmetologimme räätälöivät sen juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Palvelu sisältää mm. hoitoa tehostavan tehoaineampullin sekä kaksi hierontaosuuttaa: 42 eri liikkeen hieronnan ja erityisesti kasvojen pintaverenkiertoa vilkastuttavan hierontaosuuden, joka toteutetaan joko Gua Sha -hierontakivellä, Kvartsiroller-kasvorullalla tai Massage Cups -imukupeilla. Lisäksi palvelu sisältää myös käsien tai jalkojen hieronnan erikoisnaamion vaikutusajalla.

Kauppakadun liikkeessä on myös laaja valikoima Payotin tuotteita ihon kotihoitoon.

Varaa aikasi täältä.

Uusi meikki- ja maskeeraussarja Grimas

Studio AK Kauppakadulle on saatu uusi meikki- ja maskeeraussarja Grimas. Grimas on hollantilainen yritys, jonka meikit on tarkoitettu ammattilaisille, kuluttajille sekä alan oppilaitoksille. Tuotteiden koostumuksilla on erityisen korkeat vaatimukset, sillä ammattimeikkien ja teatterimaskeerauksien lisäksi niitä voidaan käyttää myös lasten iholle. Tanskassa onkin säädetty lisäturvallisuusvaatimukset lapsia ajatellen.  
 
Kauppakadun valikoimissa on mm. huulipunia, huulikiiltoja, luomivärejä, glittereitä ja irtoripsiä. Pohjameikkiin löytyy esim. meikkivoiteita, korostus- ja varjostusvärejä sekä puutereita. Myös siveltimet ja meikkisienet kuuluvat valikoimiin. Lisäksi saatavilla on mm. vesivärejä, tehostemaskeerauksen arpivahoja, verta ja hammaslakkaa. Luomi-, öljy- ja vesiväreissä on myös helmiäisen sävyjä.

Tuotteita ovat tervetulleita ostamaan sekä kuluttajat että ammattilaiset. Olemme Jyväskylän ainoa Grimas-tuotteiden jälleenmyyjä.

Suositut ripsienpidennyskoulutukset jatkuvat syksyllä

Studio AK:lla järjestetään ripsikoulutuksia taas ensi syksynä. Päivän aikana opit sekä klassisten että volyymiripsien tekniikat. Teoriaopetuksen lisäksi saat harjoitella ripsienpidennysten tekemistä myös käytännössä. Koulutukset pidetään Kauppakadun liikkeessä, osoitteessa Kauppakatu 15, 40100 JKL.
 
Kouluttajana toimii taitava ripsiteknikkomme Kerstin, jolla on jo usean vuoden kokemus ripsiteknikon työstä. 
 
Syksyn 2023 ripsikoulutukset: 
la 23.9. klo 10-18 
la 21.10. klo 10-18 
la 25.11. klo 10-18 
la 9.12. klo 10-18 

Koulutuksen hinta: 435 € (alv 0 %. Verollinen hinta 539,40 €)
Ennakkomaksu: 100 €
Hintaan sisältyy aloituspaketti (arvo 150 €) ja lounas.

Kysy lisää tai ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen kerstin@studioak.fi.

Visualisti ja infohenkilö Elsan haastattelu

Elsa työskentelee visualistina ja infohenkilönä Kauppakadun liikkeessä.

Elsan työpäivät koostuvat osittain esimerkiksi liikkeiden ulkonäön suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä siitä, että tuotteet ovat houkuttelevasti ja selkeästi esillä. Hän on päässyt toteuttamaan jo useammankin näyteikkunasomistuksen.

Elsa tekee myös kampauksia ja meikkejä.

Lue Elsan haastattelu blogistamme.

My Day – kynsiteknikko Sonja & parturi-kampaaja Reetta K.

Sekä kynsiteknikko Sonja (vas.) että parturi-kampaaja Reetta K. ovat julkaisseet omista työpäivistään My Day -videot.

Sonjan videolla nähdään kynsiteknikon työpäivä Kauppakadun liikkeessä ja myös hänen touhujaan vapaa-ajallaan. Reetan video keskittyy Laajavuoren Hyvän ilman kampaamon arkeen.

Katso videot esimerkiksi Instagram-tileiltämme:
Sonjan video
Reetan video

Studio AK mukana festareilla

Studio AK on myös tänä vuonna mukana festareilla tarjoamassa festarikävijöille veloituksettomia pikakampauksia, kuten lettejä. Tänä vuonna olemme olleet mukana jo Himos Juhannuksessa sekä Iskelmä Festivaaleilla. Seuraavana vuorossa on Suomipop Festivaali to-la 13.-15.7.

Lämpimästi tervetuloa laittamaan festarilookkisi kuntoon!