13.8.2021

Henkilöhaastattelu – Rikka, kosmetologi ja jalkojenhoitaja (AT)

Kuka olet?
Rikka, kosmetologi ja jalkojenhoitaja (AT) Kauppakadun ja Laajavuoren toimipisteissä. Olen valmistunut aiemmin myös sairaanhoitajaksi Virossa.

Kauanko olet ollut alalla?
Jalkojenhoitajaksi (AT) valmistuin 2014 ja kosmetologiksi tänä keväänä eli vuonna 2020.

Rikka Studio AK Laajavuoren kosmetologi

Kuvaile ammattejasi.
Kosmetologin työssä pitää olla hyvä lukemaan ja kuuntelemaan ihmisiä. Se on myös mielenkiintoista, kun ei ole koskaan kahta samanlaista päivää. Jalkojenhoitajana minulla on pätevyyttä auttaa ihmisiä jalkojen eri kiputilanteissa. Jalkojenhoitajan työ on ehkä myös vähän yksinkertaisempaa kuin kosmetologin työ, koska esimerkiksi kasvohoitoon voi tulla vaikka mistä syystä, sisäisestä tai ulkoisesta. Jalkahoidossa taas tietää heti mitä pitää tehdä, jos on vaikka känsä tai syylä. Eli siinä on suoraviivaisemmat neuvot ja hoito-ohjeet.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Tykkään tehdä jalkahoitoja, koska koen, että olen saanut vuosien varrella hyvän pätevyyden niihin ja se on siksi mukavaa. Kosmetologipuolella tykkään tehdä kasvohoitoja ja myös vartalohoitoja, koska ne ovat hemmottelevia. Tykkään luoda rauhallista ja rentouttavaa ilmapiiriä ja oloa.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Jalkahoidot geelilakkauksella ovat kesällä suosittuja ja myös spa-kasvohoito, koska se on rentouttava.

Kestolakkaus varpaisiin Studio AK:lta

Kerrotko jotain Repêchagesta?
Repêchage on todella hyvä ja kosteuttava tuotesarja, koska se perustuu merilevään. Se on laadukas sarja ja sen avulla saa tuloksia jo 1-2 hoitokerran jälkeen. Tuotevalikoima on myös laaja, eli sieltä löytyy kaikille ihotyypeille tuotteita. Tuotteet ovat myös hyvin miedon tuoksuisia ja ne eivät allergisoi.

Mistä Repêchagen kasvo- ja vartalohoidosta pidät eniten?
Kasvohoidoista suosikkini on Four Layer Facial, eli neljäkerroksinen kasvohoito. Sitä on todella kiva tehdä ja se on asiakkaidenkin mielestä ihana. Sen tulokset näkyvät heti ensimmäisen kerran jälkeen, se on rentouttava ja siinä on erityistä luksusta.

Vartalohoidoista Sea Spa Glow on suosikkini. Sen aikana tehdään kiva suolakuorinta, jonka jälkeen saa käydä suihkussa ja sitten tehdään vielä voiteluhieronta. Se on todella rentouttava.

Repêchage Face Shield

Suosikkituotteesi? Miksi?
Repêchagen Face Shield, eli mineraali aurinkovoide. Se suojaa auringolta ja on hyvä meikkipohjaksi, koska se tasoittaa ihoa ja ihonsävyä. Se ei tuki ihohuokosia, koska se tekee ihon päälle ”kalvon”, eikä imeydy ihoon.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään pyöräillä, uida ja käydä teatterissa.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Olimme lakanneet asiakkaan kynnet ja lähtiessään hän oli todella tyytyväinen, ja sanoi, että kiitos ihanasta palvelusta. Se tuntui kivalta, kun joku sanoi sen ihan suoraan, vaikka kyllä asiakkaat lähtevät yleensäkin luotani hymyssä suin. Se on myös tavoitteenani, että saan tuottaa ihmisille iloa.

Myös se on kivaa, kun saan käyttää kieliä. Puhun suomea, englantia, viroa ja saksaa.

Voit seurata Rikkaa myös Instagramissa: @studioak_rikka

Ajan Rikan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu), 0207 769 554 (Laajavuori) tai netistä.