AJANKOHTAISTA – HUHTIKUU 2023

Mitä liikkeissämme tapahtuu huhtikuun aikana? Blogiimme on julkaistu 12 kysymystä hierojalle, joihin Kuokkalan liikkeen hierojamme Ninja vastaa. Alma tekee ripsienpidennyksiä harjoittelijatyönä ja olemme saaneet myös uusia tuotteita, kuten K18 Peptide Prep -shampoon sekä Frudian käsivoiteita ja -huulirasvoja. Sivun lopusta näet myös inspiraatiota kevään ja kesän vaaleisiin hiuksiin. 

12 kysymystä hierojalle

Ninja tekee ammattitaidolla klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä muita hierontapalveluita.

Kuinka usein kannattaa käydä hieronnassa? Saako hieronnan jälkeen saunoa? Käykö hieroja itse hieronnassa? Muun muassa näihin kysymyksiin Studio AK Kuokkalassa työskentelevä koulutettu hieroja & urheiluhieroja Ninja vastaa blogissamme.

Lue Ninjan vastaukset täältä.

Tuoksuttomat No Nothing -tuotteet -30 %

Four Reasons No Nothing -tuotteet ovat hajusteettomia.

Tuoksuttomat No Nothing -tuotteet -30 % huhtikuun loppuun saakka. Tuotteita saatavana kaikista liikkeistämme, valikoima vaihtelee liikkeittäin. Etu ei koske matkakokoisia tuotteita.

Four Reasons No Nothing -sarjan tuotteet soveltuvat siis hyvin myös tuoksuyliherkille ja herkkäihoisille, sillä ne ovat aina esimerkiksi hajusteettomia. Niillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Tuotteet, joilla on kyseinen allergiatunnus, eivät sisällä seuraavia ainesosia: hajusteita, tuoksuja, eteerisiä öljyjä, yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia, mykerökukkien ainesosia, fenyleenidiamiineja tai formaldehydiä ja sen vapauttajia.

No Nothing -tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat eivät siis yleisesti herkistä tai ärsytä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita. Sarja sisältää hiustenhoitotuotteita neljälle erilaiselle hiustyypille ja lisäksi löydät runsaasti tuotteita myös esimerkiksi viimeistelyyn. Tuotteiden pakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista.

Myös tuotetestaajamme Sari pääsi kokeilemaan No Nothing -tuotteita, lue siitä lisää blogistamme.

Ripsienpidennyksiä harjoittelijatyönä

Uudet ripsienpidennykset sekä ripsienpidennysten huollot Studio AK:lta.

Ripsienpidennyksiä on taas saatavana harjoittelijatyönä. Kosmetologimme Alma on käynyt nyt myös ripsienpidennyskoulutuksen ja tekee ripsienpidennyksiä harjoittelijahinnoin huhtikuun loppuun saakka:

>Ripsienpidennys klassinen 63 €
>Ripsienpidennys volyymi 77 €
>Ripsihuolto volyymi/klassinen 54 €

Palveluajat ovat pidemmät kuin kokeneella tekijällä, mikä on huomioitu edullisemmassa hinnoittelussa.

Varaa aikasi täältä.

K18 Peptide Prep -shampoo

 

K18-hiushoito suojelee ja hoitaa hiuksia esimerkiksi värjäyksen, raitojen tai permanentin yhteydessä.

K18 Peptide Prep -shampoo soveltuu kaikille hiustyypeille. Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti, mikä edesauttaa esimerkiksi hiusvärin pysyvyyttä ja tasaisuutta sekä lisää muotoilutuotteiden toimivuutta.

Peptide Prep -shampoo sisältää patentoidun K18Peptiden, joka suojaa hiuksia mahdollisilta tulevilta vaurioilta ja myös vahvistaa hiuksia. Hiuksista tulee silkkiset ja luonnollisen kosteutetut optimoidun pH:n ansiosta. Shampoo sisältää kasviperäisiä pinta-aktiivisia ainesosia, jotka vaahtoavat ja puhdistavat tehokkaasti.

K18 Peptide Prep -shampoota saatavana Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeistä. Hinta 35,90 €.

Uudet Frudia-käsivoiteet ja -huulirasvat

 

Frudia-käsivoiteet saavat kädet pehmeiksi ja lisäksi niillä on ihanan herkulliset pakkaukset.

Uudet Frudia-käsivoiteet sekä -huulirasvat ovat saapuneet Kauppakadun liikkeeseen.

Frudia-tuotteet sisältävät hedelmäuutteita ja ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. Ne ovat kosteuttavia, raikkaita ja ihoa hoitavia sekä ulkonäöltään kauniin värikkäissä pakkauksissa. Tuotteiden teho perustuu kasvien ja hedelmien runsaisiin ravintoaineisiin sekä hoitaviin antioksidantteihin. Frudia-tuotteet ovat ihanan hedelmäisiä tuoksultaan.

Käsirasvoissa tummakorkkiset ovat koostumukseltaan rasvaisempia ja vaaleakorkkiset puolestaan kevyempiä. Myös huulirasvoja on kolmea erilaista: ravitseva ja hoitava huulivoide, tehokosteuttava yönaamio huulille sekä hoitava huulivoide, jonka väri muuttuu ihon lämpötilan mukaan.  Käsivoiteen hinta 5,90 € ja huulirasva 8,90 €.

Minkä ihanista tuotteista valitsisit? Banaanin, persikan vai kenties kookoksen? Tule tsekkaamaan myös muut ihanat tuoksut!

B’long-hiustenpidennykset myös 60 cm mittaisena

B'long Pro -teippipidennyksillä runsaasti lisää mittaa hiuksiin.

B’long Pro -teippihiustenpidennyksiä on saatavana nyt aiempaa pidempänä, eli 60 cm pituisena.

B’long Pro -hiustenpidennykset on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön ja ne ovat korkeampiluokkaista Virgin Hair -hiuslaatua. B’long Pro on lähes käsittelemätöntä hiusta, jota on saatavana kymmenessä eri pohjasävyssä.

B’long Pro -hiustenpidennykset on siis valmistettu aidosta hiuksesta, joten niitä voi myös käsitellä lähes kuten tavallisiakin hiuksia.

Meiltä on saatavilla myös ilmainen hiustenpidennysten suunnitteluaika, jolloin voitte katsoa yhdessä ammattilaisen kanssa juuri sinulle sopivat pidennykset ja saat myös hinta-arvion. Voit varata ajan ilmaiseen pidennysten suunnitteluun täältä (palveluiden lopussa ”Suunnittelupalvelut”)

Vaaleat hiukset

 

Pitkät vaaleat hiukset ammattitaidolla.

Kevät on täällä ja sen myötä myös vaaleiden hiusten suosio taas kasvaa. Katso Instagram-julkaisumme kymmenestä kuvasta inspiraatiota vaaleaan tukkaan. Julkaisuun pääset tästä linkistä.

Julkaisemme sometileillemme (@studioakikorpinen) säännöllisesti kuvia hiuksista sekä muista palveluistamme, tuotteistamme ja mielenkiintoisista asioista. Lähes jokaisella tekijällämme on myös oma Instagram-tili, jonne he lisäävät kuvia omista taidonnäytteistään. Tilit ovat muodossa @studioak.tekijä (tekijän etunimi). Ota tilimme @studioakikorpinen seurantaan ja hae inspiraatiota mm. hiuksiin, kynsiin ja ripsiin tekijöidemme omilta ig-tileiltä!