AJANKOHTAISTA – KESÄKUU 2023

Ihana kesäkuu on koittanut. Sen myötä Kauppakadun liikkeeseen on saatu uusi ihonhoitosarja Payot ja sen tuotteilla tehtävät kasvohoidot. Laajavuoren parturi-kampaajasta Sarista sekä Kauppakadun kynsiteknikosta Sonjasta on julkaistu haastattelut blogiimme. Haemme myös vahvistuksia joukkoomme jalkojenhoitajasta (AT) sekä kosmetologista. Kuokkalan liikkeeseen puolestaan on saatu Olaplexin ripsiseerumi sekä täydennystä Maria Nila -sarjaan kiharille hiuksille sopivilla tuotteilla.

Payot – uusi ihonhoitosarja

Payotin tuotteita, kuten Hydra 24+ Essenceä Studio AK Kauppakadulta.

Kauppakadun liikkeeseen on saatu uusi ihonhoitosarja Payot. Se on ranskalainen sarja, jonka on kehittänyt naislääkäri Nadia Payot 1920-luvulla. Hänen tarkoituksenaan oli tarjota naisille parhaita mahdollisia kosmeettisia tuotteita sekä edistää naisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Payotissa on yhdistetty Nadian lääketieteellistä osaamista sekä luonnosta löytyviä aineita, joissa on herbaalisesti vaikuttavia aktiiviaineita. Payot-hoidoissa olennaista on myös liike, joka edistää ihon nuorekkuuden säilymistä. Tämän vuoksi Payot-hoitoihin kuuluu 42 liikkeen hieronta, joka on samalla myös erittäin hemmotteleva. Nadia halusi tuoda tämän kautta esille myös naisten luonnollista kauneutta.

Payot ei halua olla pelkkä ihonhoitobrändi, vaan myös naisellisuuden vahvistaja ja itseluottamuksen esiintuoja. Hoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti ja tuotteiden sensoriaaliset koostumukset saavat kaikki aistit heräämään. Valikoimissa onkin vain kaksi hoitoa, lyhyempi ja pidempi. Tällöin sinun asiakkaana ei tarvitse vaivata päätäsi pohtimalla, minkä hoidoista valitsisit, vaan kosmetologi päättää hoidon tarkemman sisällön juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan ja saat keskittyä pelkästään rentoutumiseen.

Payot-tuotteet ovat käytössä jo nyt joissakin kasvohoidoissamme, mutta valikoima täydentyy ja selkeytyy kesän aikana. Kauppakadun liikkeestä löydät Payot-tuotteet myös kotihoitoon, tule hakemaan omasi!

Haastattelussa Laajavuoren parturi-kampaaja Sari A. sekä Kauppakadun kynsiteknikko Sonja

Kynsiteknikosta Sonjasta ja parturi-kampaaja Sarista on julkaistu haastattelut blogiimme.

Haastattelimme blogiimme Laajavuoren parturi-kampaajaa Saria ja Kauppakadun kynsiteknikkoa Sonjaa.

Sari A. työskentelee Hyvän ilman kampaamossa, eli Laajavuoren liikkeessä. Sari pitää erityisesti hiustenleikkauksista ja haastaa itseään vapaa-ajallaan milloin maratonille, milloin pyöräilemään Pariisiin. Sari kertoo blogissa mm. Hyvän ilman kampaamosta, siellä käytettävistä tuotteista sekä vapaa-ajastaan.

Sonja työskentelee Kauppakadun liikkeessä ja hän tekee pääasiassa rakennekynsiä, oman kynnen geelausta ja geelilakkausta. Hän kuvailee ammattiaan luovaksi, haastavaksi, mutta myös yksilölliseksi, kun kaikkien kynnet ovat erilaisia. Sonja pitää erityisesti siitä, kun koko ajan tulee uusia trendejä ja tekniikoita. Blogista voit myös lukea, mitkä kynnet ovat juuri nyt suosittuja.

Sarin haastatteluun pääset tästä.
Sonjan haastatteluun pääset tästä.

Jalkojenhoitaja (AT) tai kosmetologi – tule tiimiimme

Etsimme tiimiimme jalkojenhoitajaa ja kosmetologia.

Haemme osa-aikaista jalkojenhoitajaa (AT) Kauppakadun liikkeeseemme sopimusyrittäjäksi! Saat itse vaikuttaa tekemiesi työtuntien määrään. Kauppakadun liike sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Kirkkopuiston kupeessa.

Studio AK Laajavuoren toimipisteeseen puolestaan haemme kosmetologia osa- tai kokoaikaiseksi sopimusyrittäjäksi.

Studio AK Laajavuoren liike löytyy Scandic Laajavuoren yhteydestä, osoitteesta Laajavuorentie 30. Miljöönä Laajavuoren liike on ainutlaatuinen spa-ympäristö, jossa saa palvella sekä hotellin että lähiympäristön asukkaita. Laajavuoren liikkeen kampaamopuoli on Hyvän ilman kampaamo, jossa on käytössä hajusteettomat tuotteet.

Toivomme sinulta suurella sydämellä panostamista asiakaspalveluun ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Sinulle on tärkeintä tyytyväinen asiakas ja onnistuneen palvelukokemuksen tarjoaminen. Me puolestaan tarjoamme sinulle mm. toimivat tilat, osittain valmiin asiakaskunnan, henkilökuntaetuja, yhteistyökumppaneita ja kauneudenhoitoalan kollegojen tuen.

Lähetä hakemuksesi tai kysy lisätietoja Sirkeltä: sirke@studioak.fi tai 040 727 4192. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Olaplex Lashbond Building -ripsiseerumi

Olaplexin Lashbond Building -seerumin auttaa mm. ripsien kasvussa.

Kuokkala liikkeeseen on saatu uutta Olaplex Lashbond Building seerumia.

Seerumi saa ripsistä huolitellumman ja terveemmän näköiset jo kahdessa viikossa. Sen teho perustuu Olaplexin Bond Building -teknologiaan sekä hyaluronihappoon ja biotiiniin. Ne ylläpitävät ja tukevat ripsien luonnollista kasvua sekä pysyvyyttä.

Neljän viikon käytön jälkeen ripset ovat pidemmät ja täyteläisemmät sekä ne myös näyttävät paksummilta ja tiheämmiltä. Tuote on mm. eläinkokeeton ja vegaaninen. Sitä levitetään ripsirajaan ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen muiden kauneustuotteiden käyttöä. Ripsiseerumia voi käyttää myös piilolinssien ja ripsienpidennysten kanssa.

Hinta 79 €.

Maria Nila Curls -tuotteet kiharille hiuksille

Maria Nilan Curls -sarja uutena Studio AK Kuokkalassa.

Kuokkalan liikkeen valikoimiin kuuluvat myös Maria Nilan tuotteet. Valikoima on täydentynyt nyt myös Curls-sarjan tuotteilla, jotka on suunniteltu kiharille hiuksille.

Co-Wash -hoitoaine kosteuttaa ja selvittää takkuja. Se sopii kaikentyyppisille hiuksille ja sitä käytetään levittämällä tuotetta kosteisiin hiuksiin ja huuhtelemalla pois. Hinta 31 €.

Treatment Masque -viimeistelyhoito sopii myös kaikentyyppisille kiharille ja sen annetaan vaikuttaa 3-15 minuutin ajan. Se erottelee, selvittää ja ravitsee kiharoita. Hinta 33 €.

Myös Oil-In-Cream selvittää kiharoita sekä ravitsee ja erottelee niitä. Tuote on hiuksiin jätettävä ja se levitetään kosteisiin hiuksiin. Hinta 28,90 €.