AJANKOHTAISTA – MAALISKUU 2023

Maaliskuu eli kevään ensimmäinen kuukausi on koittanut. Olemme julkaisseet kevään ja kesän 2023 trendimme, jotka käsittelevät mm. hiusten värjäystä ja leikkausta, ripsiä, kynsiä ja ihonhoitoa sekä hierojan suosituksia. Blogistamme löytyvät artikkelit myös Metal DX -tuotetestauksesta sekä ohjeistuksesta palveluun tulemisesta hiusten pesun suhteen. Voit lukea alempaa myös esimerkiksi Olaplex 4D -kuivashampoosta tai hiusten värinkorjausprojektista.

Kevään ja kesän 2023 trendivinkit

Trendit keväälle ja kesälle mm. hiusten ja kynsien osalta.

Suositut ja odotetut trendimme keväälle ja kesälle 2023 on nyt julkaistu!

Mitä veikkaat, mikä on tällä hetkellä suosittua hiustenleikkauksissa ja värjäyksissä? Entäpä millaisia kesäkynsiä toivotaan tai mikä meikissä ja kampauksissa on in? Tai mitä hierojamme Ninja suosittelee?

Yksi uusista trendeistä on kuvassakin näkyvä Feathered Bangs –otsatukka. Se on “pitkä” ja kevyt otsatukka, joka laskeutuu kulmiin asti. Sen voi muotoilla joko osittain otsan päälle tai kevyesti sivulle.

Lue muut trendit blogistamme.

Palveluun puhtailla hiuksilla vai ei?

Lue blogistamme, kuuluuko palveluun tulla puhtailla hiuksilla vai ei.

Palveluun puhtailla hiuksilla vai ei?
Olemme koonneet blogiimme, miten valmistautua erilaisiin kampaamoaikoihin hiusten pesun suhteen.

Esimerkiksi ennen hiustenleikkausta ei tarvitse pestä hiuksia, sillä se sisältyy aina parturi- ja kampaamoleikkauksiin sekä mallinmuutosleikkauksiin. Poikkeuksena koneajo, otsatukan leikkaus, hiusten tasaus kuivana sekä lasten hiustenleikkaukset. Niihin toivomme, että tulet puhtailla hiuksilla.

Lue ohjeistus muihin palveluihin täältä.

Parturi-kampaajamme Wellan koulutuksessa

Studio AK:n henkilökunta Wellan koulutuksessa.

Parturi-kampaajan työhön kuuluu jatkuva kouluttautuminen. Studiolaiset ovat päässeet osallistumaan Wellan Signature Blondes -koulutukseen sekä Kuokkalan että Kauppakadun liikkeissä.

Wellan kouluttaja Julius Kivistö kertoo, että koulutuksessa keskityttiin kauden trendeihin, jotka pyörivät pitkälti erilaisten vaaleiden maailmassa. Aina kevättä ja kesää kohti mentäessä vaaleat sävyt ovat pinnalla ja asiakkaat toivovat vaaleutta ja raikkautta ilmeeseen. Keskiössä ovat erityyppiset raidoitustekniikat, joilla saadaan luonnollista lopputulosta.

Koulutus oli hyvin selkokielellä kerrottua asiaa ja antoi uusia inspiraatioita vaaleiden hiusten tekemiseen. Vaaleiden hiusten sävytteiden eri vivahteiden määrä on hyvin monipuolinen, tutumpien kylmien sävyjen lisäksi on paljon lämpimiä sävyjä ja vaikka hiekkaista vaaleaa. Päällimmäisenä koulutuksesta jäi mieleen uudet inspiraatiot ja raidoitustekniikkojen laajentaminen, kertoo Kauppakadulla parturi-kampaajana työskentelevä Maikki.

Olaplex 4D -kuivashampoo

Olaplex No 4D -kuivashampoota Studio AK:lta.

Olemme saaneet liikkeisiimme Olaplex 4D -kuivashampoota!
Ensimmäinen erä tätä uutuustuotetta myyntiin loppuun hujahduksessa.

Miksi OLAPLEX No.4D Clean Volume Detox -kuivashampoo on niin hyvä?
– se ei kuivata tai ärsytä hiuspohjaa
– se ei kerry hiuksiin tai jätä hiuksiin valkoisia jäämiä
– tuote on erittäin kevyt, eikä jätä hiuksia nahkeiksi vaan antaa raikkaan, puhtaan ja ilmavan lopputuloksen
– sisältää muiden Olaplex-tuotteiden tapaan OLAPLEX Bond Building -teknologian.
– soveltuu kaikille hiuslaaduille

Käyttö:
– Jaa hiukset osioihin
– Ravista hyvin ennen käyttöä
– Suihkuta n. 15-25 cm etäisyydeltä tyven alueelle
– Odota 30 sekuntia
– Hiero sen jälkeen hiuspohjaan

Tuotetta saatavana Kauppakadun ja Kuokkalan toimipisteistä hintaan 33,90 €/kpl.

Metal DX -tuotetestaus

Metal DX tuotetestauksessa.

Muistatteko vielä viime vuonna käynnistämämme tuotetestauskampanjan? Haimme kuluttajien joukosta vapaaehtoisia testaamaan hius- ja ihonhoitotuotteita, jotka valittiin testaajan tarpeiden mukaan.

Sekä Lindalla että Sennillä oli ongelmana hiuksiin kertyvät metallit. Molemmat tuotetestaajat kävivät kampaamossa L’Oréal Metal DX -metallinpoistokäsittelyssä ja saivat kotihoitotuotteiksi L’Oréal Metal DX -shampoon ja -hiusnaamion.

Lue ja katso blogista, millainen vaikutus kampaamokäsittelyllä ja kotihoitotuotteilla on ollut Lindan ja Sennin hiuksiin. Linkki blogiin tässä.

Ripsienpidennyskoulutukset jatkuvat

Studio AK järjestää ripsienpidennyskoulutusta Jyväskylässä.

Ripsienpidennyskoulutuksemme jatkuvat kevään aikana. Koulutuksen aikana opit sekä klassisten että volyymiripsienpidennysten tekniikat. Koulutus järjestetään Studio AK Kauppakadulla osoitteessa Kauppakatu 15, Jyväskylä.

Kevään koulutukset:
– La 18.3.2023 klo 10-18
– La 25.3.2023 klo 10-18
– La 15.4.2023 klo 10-18
– La 29.4.2023 klo 10-18
– La 20.5.2023 klo 10-18
– La 27.5.2023 klo 10-18

> Koulutuksen hinta: 435 € (alv 0 %. Verollinen hinta 539,40 €)
> Ennakkomaksu: 100 €
> Hintaan sisältyy aloituspaketti (arvo 150 €) ja lounas. Aloituspaketti on todella kattava, joka sisältää kaiken, mitä alkuun tarvitset!

Ilmoittautuminen osoitteeseen kerstin@studioak.fi viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Lisätietoa koulutuksesta koulutukset-sivullamme.

PS. Videolla 90 min volyymiripsihuolto: D-kaari, pituus 10-14 mm.

Colour Bomb -tuotteet uudistuvat

Colour Bomb -sarja uudistuu, loput tuotteet tarjouksessa.

Kauppakadun parturi-kampaaja Memmu näyttää, kuinka hän ylläpitää punaista hiusväriään. Käytössä on IdHairin Colour Bomb -sävyhoidot ja niistä seuraavat sävyt: Fire Red, Crazy Violet ja Strong Paprika.

Ps. IdHairin Colour Bomb -tuotteet uudistuvat! Loput Colour Bombit -30 % Kauppakadun liikkeessä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Värinkorjaus

Studio AK:lla voidaan hiuksiin tehdä myös värin korjaus.

Värinkorjauksen lähtökohtana oli kotivaalennus. Vaalennus oli tehty kotona ruskeaksi värjättyyn hiukseen, jossa oli jo oma tyvi kasvanut jonkin verran.

Emma aloitti vaalennuksen latvan tummista kohdista hyvin matalalla hapetteella, jotta hius ei vaurioituisi kovan kotivaalennuksen jäljiltä. Hiukseen ei asiakkaan toiveesta tehty hoitokäsittelyä (kuten Olaplex tai K18Hair), joten vaalennusprosessi pidettiin senkin takia mahdollisimman hellävaraisena. Kun latva alkoi vapauttamaan tummaa väriä, siirryin tyven ”läntteihin”, joiden väri tasoitettiin myös matalalla hapetteella. Tyveen en tehnyt vaalennusta, sillä se oli jo lähes valkoinen kotivaalennuksen tuloksena, summaa Emma värinkorjauksen vaiheita.

Pesupaikalla sävytin tyven ihan inasen tummemmaksi kuin latvan eli tein ns. ”root shadow” -tyvivarjon. Tällöin hiuksen kasvaessa oma juurikasvu ei tulee näkymään niin jyrkästi eli oman värin/tyvikasvun ja vaalennuksen rajasta ei tule niin selkeää, kertoo Emma.

Aikaa värinkorjaukseen meni noin 2 h 45 minuuttia. Yleensä aikaa kuluu värinkorjaukseen enemmän, mutta asiakkaan niskahiukset olivat tasaisen vaaleat, joten niihin ei tarvinnut tehdä vaalennusta juurikaan, lisää Emma. Palvelun hinnaksi tuli 171 € (Stylist-taso), josta hän sai -15 % opiskelija-alennuksen, joka on voimassa liikkeissämme tiistaisin.

Ps. Varaathan vastaaviin värinkorjauksiin ajan aina ilmaisen 15 minuutin suunnittelupalveluajan kautta, jossa voidaan yhdessä katsoa kampaajan kanssa lähtötilanne ja varata oikeanmittainen aika palvelulle.

Ystävänpäiväfiilistelyä

Helmikuun 14. päivä liikkeemme valtasi ystävänpäivä. Voit fiilistellä sitä vielä näiden ihanien kuvien kautta.