HIEROJAT: KATJA P., IIRIS HASSI & JARNA, KAUPPAKATU | JONI, KUOKKALA

Kauppakatu KATJA P.:

Koulutettu hieroja Katja P. tarjoaa klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa Jyväskylän Kauppakadulla. Palvelua höystää aito karjalainen iloisuus. Voit myös varata ajan 90 minuutin rentouttavaan hemmotteluun eli kuumakivihierontaan.

Kauppakatu IIRIS HASSI:

Jyväskylän Kauppakadun toimipisteellä koulutettu hieroja Iiris Hassi tarjoaa klassista hierontaa, joka tehdään eteerisin ja kylmäpuristetuin luonnonöljyin. Hoidon alussa käydään NLP-pohjainen keskustelu, jossa kartoitetaan asiakkaan kokonaisvaltainen tilanne. Eteeriset öljyt tukevat hoidon vaikutusta ja lisäksi hoidon aikana on mahdollista tehdä NLP-harjoituksia tai rentoutusta asiakkaan niin halutessa.

Kauppakatu JARNA:

Intialainen päähieronta

Ayurvedinen joogahieronta
Hieronta, joka tehdään halutessasi öljyin ja calamus-jauhein, on lihaksia rentouttavaa ja lämmittävää. Kehoa venytetään joogavenytysten tapaan, mutta venytyksen tekee hieroja asiakkaan ollessa täysin rentona. Hieronta päättyy päänahan ja kasvojen käsittelyyn (ja usein nukahtamiseen).

Energiakanavien, meridiaanien avaus
Meridiaaneihin, kehon energialinjoihin kohdistuvaa painelua ja lempeää hierontaa ja passiivista venytystä.

Aromaterapiaa ja energiaa -hoito
Lempeää hierontaa eteerisillä öljyillä.

Kuokkala JONI:

Koulutettu hieroja Joni tarjoaa klassista hierontaa, jossa hyödynnetään asiakkaan tarpeisiin soveltuvia tekniikoita, kuten lihaskalvo- ja triggerpistekäsittely sekä selkärangan ja SI-nivelen mobilisoivat tekniikat. Työskentelyotteiltaan Joni on monipuolinen ja hänelle on tärkeää asiakastyytyväisyys sekä asiakkaan ongelmaan paneutuminen ja sen ratkaisu.

Kuokkalan toimipisteessä on myös Mutjuttimien jälleenmyynti sekä käyttöön opastus.

Joni on käynyt seuraavat hierojan ammattitutkintoa täydentävät kurssit:
11/2018 Selkärangan osteopaattinen mobilisoiva hieronta
1/2018 Kaularangan osteopaattinen mobilisoiva hieronta
11/2017 FMT Blades (Fascia-rauta käsittely)
10/2017 Kinesioteippaus 2.0
10/2017 Toiminnallinen mobilisointi