KOSMETOLOGIT MAARIT L. & ROSA, KAUPPAKATU

Jyväskylässä Studio AK Kauppakadun kosmetologit tarjoavat sinulle seuraavat kauneushoitolanpalvelut:

BTB13 Pro age -kasvohoito
Pro age -hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa. Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, seerumin, naamion ja vitamiinivoiteen.

Täydellinen kasvohoito, marjaisa
Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Kasvohoito
Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus
Sopii esimerkiksi nuoren ihon/epäpuhtaan ihon hoitoon.
Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet.

Jalkahoito
Jalkahoidossa kylvetetään jalat. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Mahdolliset kovettumat poistetaan ja tarvittaessa raspataan kantapäät. Lopuksi jalat hierotaan. Spa-jalkahoidossa edellisten lisäksi jalat kuoritaan kylvetyksen jälkeen ja lopuksi jaloille levitetään vaikuttamaan jalkanaamio. Hoidoissa käytetään Ekopharman jalkahoitotuotteita.

Käsihoito
Palvelun sisältö: kynsien siistiminen, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus, käsien hieronta.

Spa-käsihoito
Palvelun sisältö: kynsien siistiminen, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus, käsien hieronta, käsien kuorinta ja käsinaamio.

Sokerointi
Sokerointi tehdään kotimaisilla Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokerilla.

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.

Meiltä on saatavana myös suihkurusketuspalvelua. Valittavanasi on kokovartalolle, kasvoille ja decolteelle tai säärille tarkoitettu suihkurusketus.

Lisäksi kosmetologit tarjoavat rentouttavaa hierontaa, jonka aikana aikana hierotaan selkä, niska, hartiat ja pää. Tunnin hieronnassa käydään lävitse myös jalat ja kädet. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Saat kiireettömän hetken tunnelmallista musiikkia kuunnellen yhdistettynä rentouttavaan kosketukseen. Hieronta tehdään kotimaisella Ekopharman vartaloöljyllä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa.

Kosmetologit tekevät myös ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä kulmien muotoilua.