MUUT HIERONNAT JA HOIDOT: JARNA, KAUPPAKATU

Mm. joogahierontaa ja intialaista päähierontaa Jyväskylässä

Muut hieronnat ja hoidot

Intialainen päähieronta

Kampaus ja meikki ovat tämän hierontakäsittelyn jälkeen mennyttä, mutta rentous taattua.

Intialainen päähieronta tehdään siten, että asiakas istuu mukavasti, ja hartiat ja käsivarret käsitellään ohuen, pitkähihaisen paidan päältä. Hieronnassa käsitellään päänahka, kasvot, niska, hartiat sekä käsivarret aina sormiin saakka.

Hieronta on päänahkaa elvyttävä ja hartioiden ja yläselän aluetta rentouttava. Sopii erityisen hyvin päänsäryn hoitoon, purentaongelmiin ja niskan ja hartioiden seudun jäykkyyttä lievittämään.

Ayurvedinen joogahieronta

Tämä hieronta tehdään lattiatasossa, pehmeähkön alustan päällä. Hieronnan aikana koko keho tulee hierotuksi, venytetyksi ja öljytyksi päästä varpaisiin. Öljynä käytetään seesamiöljyä ja öljyyn sekoitetaan calamus-jauhetta (kurkuman sukuinen kasvi), mikä tekee hennon kuorivan vaikutuksen iholle ja maadoittaa kehoa. Öljyn voi tarvittaessa vaihtaa myös muuhun, eikä jauhettakaan ole pakko käyttää.

Hieronta on lihaksia rentouttavaa ja lämmittävää, ja kunkin alueen hieronnan päätteeksi kehoa venytetään joogavenytysten tapaan, mutta venytyksen tekee hieroja asiakkaan ollessa täysin rentona.

Hieronta päättyy päänahan ja kasvojen käsittelyyn (ja usein nukahtamiseen).

Energiakanavien, meridiaanien avaus

Meridiaaneihin, kehon energialinjoihin kohdistuvaa painelua ja lempeää hierontaa ja passiivista venytystä, käydään läpi päämeridiaanit (munuaiset-virtsarakko, maksa-sappi, maha-perna). Hoito tehdään lattialla pehmeähköllä alustalla, ohuen kankaan/vaatteen läpi. Rentouttava, kehon nestekiertoa elvyttävä hoito.

Aromaterapiaa ja energiaa -hoito

Lempeää hierontaa eteerisillä öljyillä. Valitse tuoksulampun tuoksu ja käytettävä öljyn aromi tilanteen mukaan. Tästä nautit jos pidät rentouttavasta hieronnasta, hyvistä tuoksuista, kynttilänvalosta, rauhoittavasta musiikista… tässä on Sinulle sopiva hoito.