NLP -OHJAAJA IIRIS HASSI, KAUPPAKATU

NLP-ohjauksella voimavaroja arkeen

HENKILÖESITTELYSSÄ IIRIS HASSI: NLP-OHJAAJA, RENTOUTUSOPASTAJA JA HIEROJA

Iirikseen ja hänen tarjoamiin palveluihin voit tutustua tästä lisää.

***

Olen Iiris Hassi, ihmismielestä innostunut hyvinvointikouluttaja ja klassinen hieroja. Oma henkisenkasvun tieni alkoi yli 20 vuotta sitten.

Ensin luin helsstenini, tahkokallioni, sinkkoseni ja siihen jatkoksi psykologian perusopinnot avoimessa yliopistossa.

2007 päädyin ensimmäiseen NLP-koulutukseen ja siitä alkoi elämää mullistavat oivallukset. Samana vuonna opiskelin myös SHY:n rentoutusopastajaksi.

NLP on ollut lähes päivittäinen tuttavuus toistakymmentä vuotta. Tällä hetkellä täydennän osaamistani kaksi vuotta kestävässä mindfulnessohjaaja –koulutuksessa, johon kuuluu oma päivittäinen mindfulness-harjoittaminen. Mindfulness on tietoista läsnäoloa tässä hetkessä.

NLP:tä olen hyödyntänyt oman henkisen kasvun lisäksi liiketalouden opettajan työssäni. Lisäksi olen tehnyt NLP-ohjauksia yksilöasiakkaille hoitolassani sekä erilaisia koulutuksia yrityksille.

NLP:ssä ja mindfulnessissa minua kiehtoo loputtomat onnistumiset, ilo ja voimavarat, joita meillä jokaisella on enemmän kuin mistä olemme tietoisia.

UNIQUE REFORM – uudistu yksilöllisesti! Löydä omat sisäiset voimavarasi ja anna itsellesi lupa kukoistaa!

Olet lämpimästi tervetullut !

NLP-OHJAUS

NLP-ohjauksen lähtökohta on yksilön sekä hänen henkilökohtaisen kokemuksen arvostus, myönteinen ajattelu ja voimavarakeskeisyys. NLP-ohjaus on asiakkaan ja ohjaajan yhteistyötä. Asiakkaalla on paras mahdollinen tietämys omasta tilanteestaan ja ohjaajalla on menetelmä, jonka avulla on mahdollista tutkia, tulla tietoiseksi ja halutessaan muuttaa niin omaa ajattelutapaa, toimintaa tai kokemusta.

NLP:n lähtökohta on taitavuus. NLP sai alkunsa, kun kielitieteilijä John Grinder ja matematiikan opiskelija Richard Bandler kysyivät itseltään, mikä erottaa huipputaitajan taitajasta? He alkoivat puhumaan mallittamisesta. Mallitetaan huipputaitavuus auki, niin että kuka tahansa voi sen halutessaan oppia.

NLP sopii sinulle, joka haluat tulla tietoisemmaksi omasta tavasta ajatella ja toimia. Se on mm. väline omien voimavarojen löytämiseen, muutoksen tekemiseen, uusien taitojen oppimiseen, tunteiden tunnistamiseen tai vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

NLP sopii sinulle, joka haluat pois jostain vanhasta tai kohti jotain uutta.

RENTOUTUSHOIDOT

IIRIS tarjoaa myös voimavaroja palauttavaa rentoutushoitoa. Hoidon aikana asiakas on rentoudentilassa, joka on sama aivojen taajuus, jossa olemme aina juuri ennen nukahtamista eli ns. ”uni-valvetila”. Jo pienikin rentoutuminen vastaa useamman tunnin unta.

Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun pohjalta hoidossa laaditaan rentoutusteksti, joka luetaan rentoutujalle. Tämän jälkeen käydään keskustelu asiakkaan hoidon aikaisista kokemuksista ja havainnoista.