PARTURI-KAMPAAJAT: KAUPPAKATU | KUOKKALA | MUURAME

Hiustenleikkaukset, värjäykset, permanentit, hiustenpidennykset, kampaukset, hiusten ja hiuspohjan hoidot, ripsien värjäys, kulmien värjäys ja muotoilu, meikit, parrat.

Hiusten ja hiuspohjan hoidot

Meidän yksi tehtävistämme on auttaa sinua hiuksiin ja hiuspohjaan liittyvissä asioissa. On tärkeää, että astuessasi ulos kampaamosta, sinulla on hyppysissäsi tieto sekä sopivat tuotteet hiustesi vaivattomaan hoitoon ja muotoiluun. Pyrimme ratkaisemaan myös hiuspohjaan liittyviä ongelmia, kuten hilseily. Meiltä löydät kattavasti hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia ylläpitäviä tuotteita, kuten Olaplex, Nioxin, System4.

Ripset & kulmat

Kulmat ovat kasvojesi kehykset. Suurimpaan osaan parturi-kampaamo palveluista voit ottaa lisäpalveluna ripsien värjäyksen, kulmien värjäyksen ja kulmien muotoilun. Saat uuden värin ripsiisi ja kulmiisi esim. hiusvärin vaikutusajalla. Voit myös varata palvelun aivan omana palvelunaan.

Hiustenpidennykset

Kaipaatko hiuksiisi lisää pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä?

Meiltä Studio AK:sta voit varata ajan maksuttomaan hiustenpidennysten suunnitteluun (kesto 15 min), jossa yhdessä katsomme sopivat pituudet ja käymme lävitse sävytoivomukset sekä annamme sinulle hinta-arvion.

Meillä on käytössä B’long-tuotteet, jotka valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas. Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi.

Pidennyksiä tehdään Jyväskylässä Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeissä.

Meillä voit nyt maksaa myös osa-maksulla, lue lisää www.mash.com

Kampaukset

Kampaus kruunaa juhlan – ja myös tavallisen arkipäivän. Voit varata ajan esim. pesuun ja föönaukseen, muun palvelun yhteydessä tehtävään pikakampaukseen tai sitten näyttävään juhlakampaukseen. Hääkampaussetti sisältää koekampauksen.

Meikit

Meikkaajamme lohtivat sinulle meikin arkeen ja juhlaan. Voit varata ajan aina 15 minuutin pikameikistä tyylikkääseen juhlameikkiin. Meiltä saat myös häämeikkipaketin, joka sisältää koemeikin.

Parrat

Kauppakadun ja Kuokkalan toimipisteeltä sinun on mahdollista varata aika parran muotoiluun tai siistimiseen. Palvelu tehdään varauksesi mukaan joko veitsellä tai koneella. Amerikkalainen parranajo sisältää alkuun pyyhehauteen, parranajon veitsellä ja lopuksi kasvohieronnan.