TÄYTEAINEHOIDOT

Tekijänä Amanda, Studio AK Kauppakatu

Täyteainehoidot Jyväskylän keskustassa

Vanhetessa iho menettää kimmoisuuttaan, kun ihon kollageeni ja elastiini alkavat hajota. Täyteaineilla voidaan korvata tuo menetetty volyymi ja näin saada ihosta nuorekkaamman ja terveemmän näköinen.

Voit varata ajan nasolabiaalijuonteiden eli suupielen juonteiden ja ”Sibelius-rypyn” eli kulmakarvojen välisen huolirypyn tasoittamiseen.

16.5. alkaen valikoimassa myös huulten muotoilua ja täyteläistämistä.

Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, joka on kudoksissa luonnostaan esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappo on eniten käytetty ja turvallisin täyteaine. Käytössäni olevat tuotteet (Hydryalix) ovat korkealaatuisia ja CE-sertifioituja. Tuotteet ovat valmistettu laadukkaiden tuotantotapojen ja standardien mukaisesti. Aineiden pysyvyyttä vahvistaa hyaluronihappomolekyylien väliset ristikkäissidokset. Hydryalix täyteaineet ovat käytössä 25 maassa ympäri maailman ja niiden aktiiviaine on ollut käytössä ja kahden vuosikymmenen ajan. Tuotteet ovat bioyhteensopivia ja biohajoavia, eivätkä sisällä mitään eläinperäistä. Täyteaineen vahvuus valitaan sen mukaisesti, mitä asiakas toivoo ja mitä aluetta halutaan hoitaa.

Halutessasi voit kysyä lisää hoidosta tai käytössä olevista tuotteista osoitteesta amanda(a)studioak.fi

Voit varata ajan täyteainehoitoon tai maksuttomaan täyteainehoito suunnitteluun tästä linkistä.

Saat tutustumistarjouksena toukokuun loppuun saakka:

1 ml hoito normaalisti 265€, aloitustarjouksena 220€
2 ml hoito normaalisti 440€, aloitustarjouksena 380€

Kuva: Nordic Skin

Esittelyssä tekijä

Hei!

Olen Amanda Lahdenperä, CCAAM, Nordic Skin koulutettu täyteainehoitaja ja sairaanhoitaja. Sairaanhoitajan tutkinnosta olen valmistunut tänä keväänä 2019. Opintojeni aikana, syttyi kipinä lähteä kouluttautumaan esteettisiin hoitoihin. Tätä unelmaa lähdin toteuttamaan heti opintojeni päätyttyä ja nyt aloitan palveluni Studio Aki Korpisella Jyväskylässä!

Asiakkailleni tarjoan täyteainehoitoja korkealuokkaisilla tuotteilla ja ammattitaidolla.