TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidot juonteiden häivyttämiseen ja huulten muotoiluun Jyväskylässä

Vanhetessa iho menettää kimmoisuuttaan, kun ihon kollageeni ja elastiini alkavat hajota. Täyteainehoidot ovat ratkaisu tuohon menetettyyn volyymiin ja näin saadaan ihosta nuorekkaamman ja terveemmän näköinen.

Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, joka on kudoksissa luonnostaan esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappo on eniten käytetty ja turvallisin täyteaine. Käytössä olevat tuotteet (Hydryalix) ovat korkealaatuisia ja CE-sertifioituja. Tuotteet ovat valmistettu laadukkaiden tuotantotapojen ja standardien mukaisesti. Aineiden pysyvyyttä vahvistaa hyaluronihappomolekyylien väliset ristikkäissidokset. Hydryalix-täyteainehoidot ovat käytössä 25 maassa ympäri maailman ja niiden aktiiviaine on ollut käytössä ja kahden vuosikymmenen ajan. Tuotteet ovat bioyhteensopivia ja biohajoavia, eivätkä sisällä mitään eläinperäistä. Täyteaineen vahvuus valitaan sen mukaisesti, mitä asiakas toivoo ja mitä aluetta halutaan hoitaa.

Huulten täyttö ja muotoilu

Kaipaavatko huulesi korostusta? Oletko koskaan katsonut peiliin ja ajatellut, että täyteläisemmät huulet toisivat kasvoihisi aivan uudenlaisen ilmeen? Häiritseekö ylä- ja alahuulen välinen kokoero silmääsi? Entäpä olisiko huulipunan käyttö mielekkäämpää, kun huulten rajat olisivat symmetriset?

Huulten täyteainehoito on nopea, helppo ja ennen kaikkea turvallinen keino muotoilla huulia silloin, kun tahdot täyteläistää huuliasi, korjata epäsymmetriaa tai korostaa huulirajaa. Hyaluronihappopohjaisilla täyteaineilla huulille saadaan luonnollisen näköinen lopputulos!

Hydryalix Deep L on täyteainehoitajan käyttämä aine.

Juonteiden tasoittaminen

Onko kiireinen arki saanut ilmeesi väsähtämään? Tuntuuko siltä, että elämän mukanaan tuomat ilot ja surut ovat jättäneet jäljen kasvoillesi?
Tarvitsisivatko suupielesi kohotusta tai kenties kulmakarvojen välinen huoliryppy silotusta? Täyteainehoidoilla saat palautettua kasvoillesi nopeasti ja turvallisesti nuorekkaamman ja terveemmän ilmeen!

Voit varata ajan nasolabiaalijuonteiden eli suupielen juonteiden ja ”Sibelius-rypyn” eli kulmakarvojen välisen huolirypyn tasoittamiseen sekä huulten muotoiluun ja täyteläistämiseen.

Halutessasi voit kysyä lisää täyteainehoidosta tai käytössä olevista tuotteista osoitteesta amanda(a)studioak.fi

Voit varata ajan täyteainehoitoon tai maksuttomaan täyteainehoidon suunnitteluun tästä linkistä.

Kuvat: Nordic Skin

Täyteainehoidot Kauppakadulta Jyväskylästä Amandalta.

Esittelyssä täyteainehoitojen tekijä

Hei!

Olen Amanda Lahdenperä, CCAAM, Nordic Skin koulutettu täyteainehoitaja ja sairaanhoitaja. Sairaanhoitajan tutkinnosta olen valmistunut keväällä 2019. Opintojeni aikana syttyi kipinä lähteä kouluttautumaan esteettisiin hoitoihin. Tätä unelmaa lähdin toteuttamaan heti opintojeni päätyttyä ja nyt olen täyteainehoitajana Studio Aki Korpisella Jyväskylässä!

Asiakkailleni tarjoan täyteainehoitoja korkealuokkaisilla tuotteilla ja ammattitaidolla.