AJANKOHTAISTA – SYYSKUU 2023

Mahtavaa alkusyksyä! Saamme Laajavuoren liikkeeseen uuden kosmetologin Marian, joka aloittaa ti 19.9. Syksyn myötä myös suositut ripsikoulutuksemme jatkuvat ja opiskelija-alennuksemme on taas ajankohtainen. Olemme saaneet haastatella blogiimme jalkojenhoitaja (AT) Tiinaa sekä kosmetologi Almaa. Rekrytoimme myös aulapalveluhenkilön sijaista. Lisäksi voit lukea Olaplexin ja K18Hairin tuoteuutuuksista sekä Me Naiset-lehden testivoittajasta.

Kosmetologi Maria aloittaa Laajavuoren liikkeessä

Studio AK Laajavuoren liike saa uuden kosmetologin, kun Maria aloittaa siellä työskentelynsä tiistaina 19.9.

Marian palveluihin kuuluvat mm. kasvo- ja jalkahoidot, vartalohoidot, vyöhyketerapia ja sokeroinnit. Lisäksi käsihoidot, Shellac-kestolakkaukset ja ripsien ja kulmien värjäykset sekä muotoilu. Ripsienpidennyksistä Maria tekee klassisia ja hybridiripsiä. Valikoimiimme saadaan myös paljon uusia palveluita Marian myötä.

Uusiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi Green Peel -kasvohoidot, joita myös Maria suosittelee. Ne kuorivat ihoa tehokkaasti, uudistavat syvältä, hoitavat kesän aikana muodostunutta pigmentaatiota ja auttavat vastaanottamaan aktiiviaineet.

TUTUSTUMISTARJOUS: Klassinen kasvohoito 50 € (norm. 65 €) kosmetologi Marian tekemänä syyskuun ajan.

Varaa aikasi puhelimitse 0207 769 554 tai netistä.

Ripsikoulutukset jatkuvat

Suositut ripsikoulutukset jatkuvat taas syksyllä.

Ripsikoulutuspäivän aikana opit sekä klassisten että volyymiripsien tekniikan. Koulutus järjestetään Kauppakadun liikkeessä aivan Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 15.

Syksyn 2023 ripsikoulutukset:
la 23.9. klo 10-18
la 21.10. klo 10-18
la 11.11. klo 10-18
la 9.12. klo 10-18

Koulutuksen hinta 539,40 € (alv 24 %), johon sisältyy myös aloituspaketti ja lounas.

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukset-sivullamme.

Haastattelussa jalkojenhoitaja (AT) Tiina ja kosmetologi Alma

Olemme haastatelleet blogiimme Tiinaa (vas.) ja Almaa, jotka työskentelevät Kauppakadun liikkeessä.

Tiina työskentelee jalkojenhoitajana (AT) ja hän mm. muistuttaa blogissa jalkojenhoidon tärkeydestä sekä kertoo monipuolisesta matkastaan jalkojenhoitajan ammattiin.

Alma on sekä kosmetologi että ripsiteknikko. Hän kertoo tykkäävänsä tehdä ulkonäköön liittyviä juttuja ja seuraavansa alan trendejä somesta. Blogista voit lukea mm. mitä Alma kertoo uudesta ihonhoitosarjasta Payotista ja mitkä hänen suosikkituotteensa ovat.

Tiinan haastatteluun
Alman haastatteluun

Opiskelija-alennus normaalihintaisista palveluista

Meiltä Studio AK:lta saat tiistaisin -15 % alennuksen normaalihintaisista palveluista opiskelijakorttia näyttämällä.

Etu on voimassa Jyväskylässä neljässä eri liikkeessämme: Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa ja Palokassa.

PARTURI-KAMPAAJA | EKOKAMPAAJA | MEIKKAAJA | RIPSITEKNIKKO | KOSMETOLOGI | OPI NAIL BAR | KYNSITEKNIKKO | KOULUTETTU HIEROJA | URHEILUHIEROJA | JALKOJENHOITAJA (AT)

Etu ei koske AK Koulun tai Kauppakadun liikkeen Top Stylistien palveluita.

Voit varata ajan paikan päältä, netistä tai soittamalla:
Kauppakatu: 0207 769 551
Kuokkala: 0207 769 555
Laajavuori: 0207 769 554
Palokka: 0207 769 552

Ps. Käy tsekkaamassa myös Frank-appista etumme.

Etsimme joukkoomme aulapalveluhenkilöä sijaisuuden ajaksi

Etsimme Kauppakadun liikkeeseen aulapalveluhenkilön sijaista. Tehtävänkuvaan kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, puhelimeen vastaaminen, aikojen varaaminen, liikkeen perussiisteydestä huolehtiminen, pyykki- ja tiskihuolto sekä muut juoksevat asiat. Jokainen päivä on erilainen ja pitää sisällään monipuolisesti eri työtehtäviä.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi täällä.

Testivoittaja – “Kuin taikaa purkissa”

Me Naiset -lehti testasi hiuksiin jätettävät hoitoaineet. Testivoittajaksi selviytyi Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Serum Spray.

Restoring Serum Spray on siis hiuksiin jätettävä ja uudistava suihke, joka sopii kuiville tai vaurioituneille hiuksille. Tuote selvittää hiukset ja parantaa kammattavuutta sekä rakennepaikkaa ja antaa hiuksiin joustavuutta. Koostumukseen on lisätty microPROtec complex ja Intra-Lipid.

Testaaja kommentoi tuotteen olevan “kuin taikaa purkissa”. Se jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja todella terveen oloisiksi käytön jälkeen. Testaaja kertoi, että myös tuotteen tuoksu on miellyttävä.

Restoring Serum Spray sai ainoana tuotteena arvosanaksi 5/5.

Tuotetta on saatavissa Kauppakadun liikkeestä hintaan 23,50 €.

Lue koko artikkeli täältä.

UUTTA – K18Hair-hiusöljy & Olaplex Volumizing Blow Dry Mist

Liikkeisiimme on saatu uusia tuotteita. Valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist -föönaussuihke antaa pitkäkestoista volyymia. Se saa hiuksista pehmeät, kiiltävät ja elinvoimaiset. Voidaan käyttää kampauksiin tai pohjustustuotteena föönausten alle. Tuotteessa on muiden Olaplex-tuotteiden tapaan Olaplexin patentoitu teknologia, joka suojaa ja korjaa hiuksia. Hinta 36,90 €.

K18Hair Molecular Hair Repair Oil -hiusöljy saa hiuksista sileät ja pehmeät sekä kauniin kiiltävät. Sopii kaikille hiuslaaduille jättäen ne ilmaviksi. Tuote sisältää myös lämpösuojan 232 asteeseen saakka. Hinta 79 €.