Uutta tammikuussa 2023

Hannamari ja Karoliina aloittavat Kuokkalan liikkeessä

Studio AK Kuokkalaan uusia parturi-kampaajia.

Kuokkalan liike saa tammikuun aikana lisää henkilökuntaa, sillä Hannamari ja Karoliina aloittavat siellä. Tässä heidän terveisensä:

”Moikka! Oon Hannamari ja oon työskennellyt parturi-kampaajana kohta 13 vuotta. Tää on ollu mun haaveammatti pikkutytöstä asti ja oon viihtynyt alalla todella hyvin! Parasta tässä työssä on nähdä oman käden jälki ja työskennellä erilaisten ihmisten parissa. Minulta saat väri- ja leikkauspalveluiden lisäksi mm. kampaukset, hiustenpidennykset, partakäsittelyt sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Oon sosiaalinen ja iloinen ja toteutan asiakkaiden toiveet parhaalla mahdollisella tavalla. Nähdään!”

-Hannamari-

”Hei! Olen Karoliina, vuonna 2012 AK Hius- ja meikkikoulusta valmistunut hiusmuotoilija. Vahvuutenani ovat erityisesti isot muutostyöt, monisävyvärjäykset ja raidoitukset, mutta pidän todella paljon kaikista hiusmuotoilijan töistä. Parasta työssäni on asiakaskohtaamiset, joissa pääsemme löytämään jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivan tyylin. Minulta luonnistuvat hiusten värjäyksien ja leikkuiden lisäksi myös kampaukset, hiustenpidennykset, meikit sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Lämpimästi tervetuloa penkkiini!”

-Karoliina-

Varaa aikasi soittamalla 0207 769 555 tai netistä.

Jutta E. ripsiteknikoksi Kauppakadun liikkeeseen

Jutta tekee Studio AK:lla ripsienpidennyksiä.

Jutta E. on aloittanut työskentelynsä ripsiteknikkona Kauppakadun liikkeessä.

“Moikka! Oon Jutta ja valmistuin kosmetiikkaneuvojaksi tämän vuoden keväällä oppisopimuksella. Osa varmasti muistaa minut meikkaajana Studio AK:lta, mutta nyt palveluistani saa myös ripsienpidennyksiä.

Olen ystävällinen ja tarkka työstäni, sillä minulle on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun. Asiakaspalvelutyöstä tykkään siksi, että saan tutustua uusiin ihmisiin ja kokea erilaisia työpäiviä. Tule ihmeessä minun penkkiin, jos kaipaat juhlapäivääsi meikkiä, tai ottamaan kauneusunet ripsienpidennysten merkeissä! Tervetuloa!”

Jutta E. tekee ripsienpidennyksiä ja niiden huoltoja, jotka on hinnoiteltu -30 % normaalihinnoista. Palveluajat ovat pidemmät kuin kokeneella tekijällä, mikä on huomioitu edullisemmassa hinnoittelussa. Myös meikit sekä ripset ja kulmat kuuluvat Jutta E.:n palveluvalikoimaan. Ne ovat normaalihintaisia.

Ajat varattavissa p. 0207 769 551 tai netissä.