AJANKOHTAISTA – TOUKOKUU 2023

Ihana keväinen toukokuu on päässyt hyvin vauhtiin. Ajankohtaista -osiomme sisältää mm. henkilökuntamme kuvailuja äideistään, uuden pää- ja kasvohieronnan, sävyttävät hiusnaamiot matchit sekä haudehoidot. Suurin ajankohtaisista asioista on Laajavuoren liikkeen muuttuminen Hyvän ilman kampaamoksi.

Studio AK Laajavuoresta Hyvän ilman kampaamo

Studio AK Laajavuoren kampaamo on Hyvän ilman kampaamo, eli palvelut toteutetaan hajusteettomilla tuotteilla.

Studio AK Laajavuori on toukokuusta alkaen Hyvän ilman kampaamo ainoana Jyväskylässä.

Hyvän ilman kampaamot ovat täysin hajusteettomia ympäristöjä, joissa on käytössä laadukkaat ammattilaistuotteet. Hyvän ilman kampaamoissa käytettävät värit, permanenttiaineet sekä hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat siis täysin hajusteettomia. Hyvän ilman kampaamot toimivat terveysnäkökohdat huomioiden ja niissä asioiminen soveltuu myös tuoksuyliherkille.

Laajavuoren liikkeessä käytetään Sim Sensitiven tuotteita, jotka takaavat raikkaan hengitysilman. Myynnissä on myös muiden valmistajien tuotteita.

Varaa aikasi Laajavuoren liikkeeseen soittamalla 0207 769 554 tai netistä.

Äitienpäivä su 14.5.

Äitienpäivää vietetään myös Studio AK:lla.

Äitienpäivän kunniaksi henkilökuntamme kuvailee äitiään tai äitihahmoaan. Tässä heidän ihania kommenttejaan:

“Äidin tekemä kotiruoka, äidin rakkaus🤷🏼‍♀️🙌🏽” -Viivi
“Ystävä” -Emma
“Äiti on aina äiti, oli lapsella ikää vaikka kuinka paljon. Äiti auttaa aina😍” -Sirke
“Äiti auttaa aina, äidin rakkaus ja on oma tukipilari💕” -Arita

“Äidit ja äitihahmot on arjen sankareita, turvaverkkoja, moniosaajia. Äidit antaa anteeksi ja ymmärtää, vaikka joskus mokailisi ja tämä suotakoon myös äideille ❤️” -Hanna
“Meillä myös lapsuuden perheessä äiti oli semmoinen perheen peruskallio” -Karoliina

“Lempeä, huolehtiva, rakas” -Elina
“Rakas, rohkea, viisas, kaikkensa antava ❤️ Ahkera äiti 🥰” -Satu
“Tuki ja turva joka tilanteessa 🥰” -Jutta
“Äiti tekee mitä vaan että lapsi olisi onnellinen ja voisi hyvin 🥰” -Sonja

“Totaaliyksinhuoltajaäidin lapsena olen tottunut siihen, että äiti on se monitoimi-ihme, jolta sujuu niin huolenpito ja rakastaminen kuin renkaiden vaihto ja remontointikin. Meillä äiti näytti mallia, että naisista on mihin vain, kun vain rohkeasti tarttuu toimeen. Kuten Hanna hyvin kirjoittikin, äidit todella ovat moniosaajia.” -Ninja

“Äiti on ollut tuki ja turva, malli maalaisjärkeen ja kannustaja yritteliäisyyteen ❤️” -Sanna
“Äiti on aina valmiina auttamaan, tukee kaikessa ja huolehtii, ettei tarvitse olla nälässä ❤️” -Suvi T.
“Äiti on se tyyppi, joka voi korvata lähes kenet vain, mutta äitiä ei voi korvata kukaan!” -Sari A.

“Kevätpäivä suloisin, äidille ihanalle kauneimmat ruusut ojennan ja halaan.” -runoilee Sari vielä lopuksi äidilleen

Käärijä-huumaa palveluissa ja esillepanoissa

Käärijä inspiraationa rakennekynsissä.

Suomen euroviisuedustaja Käärijä on ollut monelle kynsiasiakkaalle inspiraation lähteenä.

Katso Instagramista kuvat!

Pää- ja kasvohieronta uutena palveluna

Pää- ja kasvohieronta rentouttaa ja sillä myös muita terveydellisiä hyötyjä.

Kuokkalan hierojalta Ninjalta on nyt saatavana uusi pää- ja kasvohieronta -palvelu.

Ninja kertoo pää- ja kasvohieronnan olevan ihana hoitokokonaisuus, joka soveltuu erinomaisesti paitsi rentoutumiseen, myös niskan, kallonpohjan sekä päänahan kireys- ja kiputilojen hoitoon.

“Hieronta tehdään hierontapöydällä, joten asiakas on koko hoidon ajan selinmakuulla. Mä aloitan hieronnan käsittelemällä niskan pitkillä vetävillä otteilla. Seuraavaksi painelen ja pyörittelen kallonpohjaa sormenpäillä – kallonpohjan lihaksisto on monella päätetyötä tekevällä kireällä, joten tämä on siihen hyvä tekniikka.

Kaulan lihaksistoa käsittelen peukaloilla; pyrin venyttämään kiristyneitä kaulalihaksia alaspäin suuntautuvilla peukalo-otteilla. Näiden jälkeen siirryn päänahan käsittelyyn. Sen aloitan takaraivosta sormilla hieromalla, aivan kuten kampaajat tekevät pestessään asiakkaan tukkaa. Takaraivon jälkeen pyörittelen päänahkaa korvien yläpuolelta (todella rentouttavaa etenkin niille, jotka purevat leukoja yhteen ja/tai käyttävät silmälaseja).”

Lue koko palvelun kulun kuvaus Ninjan kertomana esimerkiksi Instagram-tililtämme ja ota tilimme myös seurantaan.

Match -sävyttävät hiusnaamiot

Sim Match -sävyttäviä hiusnaamioita Studio AK:lta viidessätoista eri sävyssä.

Simin Match -sävyttävät hiusnaamiot on kehitetty skandinaavisille hiuksille. Ne antavat hiuksiin sekä upean sävyn että tehokkaan hoitotehon.

Match-hiusnaamioiden sisältämän KeraGuard -tehoaineen ansiosta hiukset saavat silkkisen pehmeyden ja pitkäkestoisen kiillon. Valikoimaan kuuluu 15 erilaista persoonallista sävyä, jotka on jaoteltu neljään eri sävyperheeseen: Pastel, Natural, Intensive ja Neon.

Tuotteita saatavana Laajavuoren liikkeestä. Hinta 16,90 €. Ps. Tuotteet tarjoushintaan 12,90 €, voimassa 30.6.2023 saakka

Sarja on hajusteeton, vegaaninen ja valmistettu Suomessa aurinkoenergialla. Sävy kestää hiuksissa jopa 20 pesun ajan.

Ihania palautteita Timman kautta

Olemme saaneet Timman kautta paljon ihania palautteita, kiitos niistä.

Osa asiakkaistamme on antanut Timman kautta meille ihanaa palautetta – paljon kiitoksia niistä jokaiselle! ❤️

Olemme iloisia, että jokainen toimipaikoistamme on saanut Timman arvosteluista täydet viisi tähteä. Positiivisen palautteen kautta meidän on hyvä jatkaa toimintaamme ja palvella teitä myös jatkossa yhtä ammattitaitoisesti ja intohimolla.

Tässä joitakin poimintoja Timmassa saamistamme palautteista:

“Aivan ihana & ammattitaitoinen kampaaja ❤️ Hän suoraan kerto, mitä tuotteita & miten mun olis hyvä käyttää & teki niin hyvää jälkeä! Minä & hiukset kiitetään.”

“Oikein ihana kokemus. Huolehtivainen asiakaspalvelu, edullinen hinta ja erittäin ammattitaitoinen kädenjälki. 😊”

“Tosi kiva tekijä, rentouttava hoito ja iho näyttää hyvältä 😊”

“Miellyttävä kokemus. Siisti ja moderni sisäänkäynti/vastaanotto. Jalkahoito ammattitaitoinen, ystävällinen, yksilöllinen palvelu⭐️🌹”

“Olin todella tyytyväinen lopputulokseen! Asiakaspalvelija ymmärsi juuri millaista väriä hain takaa, ja työnjälki oli loistava. 6/5✨️”

“You are a wizard! Eli hiusvelho. 10/10. Kannattaa mennä!”

“Sain nopean avun 45 min ajassa päänsärkyyn ja hartiajumiin. Hieronta oli miellyttävää ja sopivan jämäkkää. Hierontasetti sisälsi normihieronnan lisäksi rentouttavan kasvohieronnan mikä kruunasi hierontakäynnin.”

“Aivan täydellinen tukka. Väristä tuli tosi bueno ! Oon toosi tyytyväinen, uudestaan miksipä ei ja niin kiva likka tekijänä !!!”

“Nasta mesta. Tekijälle pojot hyvistä jutuista ja kiitos hiusten siistimisestä. Menen uudestaan 😊”

“5 tähteä🤩 Upeat ripset ja kulmat sain😊 Palvelu oli mukavaa ja ammattitaitoista ja ripsien ja kulmien laitto hoitui helposti hotelliyön yhteydessä. Suosittelen vahvasti👍”

Kauppakadun terassi

Studio AK:n terassi palvelee koko kesän ajan.

Kauppakadun terassi on jälleen avattu! Tervetuloa kahville, virvoitusjuomalle tai vaikka lasilliselle kuplivaa. Terassi palvelee sekä liikkeemme asiakkaita että ohikulkijoita. Tulehan piipahtamaan!

Haudehoito

Haudehoitoa hiuspohjan terveyttä edistämään saatavana Studio AK:lta.

Laajavuoren liikkeen muututtua Hyvän ilman kampaamoksi valikoimiin saatiin myös System 4 -haudehoidot.

Haudehoito lisää hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia saaden ne kosteutetuiksi ja kiiltäviksi. Haudehoito sisältää hiusten kuivaharjauksen, jonka avulla voidaan poistaa esimerkiksi hilsettä, pesun syväpuhdistavalla shampoolla, hoitoaineen sekä päähieronnan. Hoitoa tehostetaan lämpölaitteella. Lopuksi hiukset vielä föönataan ja viimeistellään.

Optima Liquids -värisarja vaalennettujen hiusten sävytykseen

Four Reasonsin valikoimaan kuuluu Optima Liquids -värisarja vaalennettujen hiusten sävytykseen, taittoihin ja värin kirkastukseen

Four Reasonsin Optima Liquids -värisarja on tarkoitettu vaalennettujen hiusten sävytykseen, taittoihin ja värin kirkastukseen. Sarja sisältää laajan valikoiman vaalennustöihin suunniteltuja sävyjä, joiden avulla hiukset voidaan sävyttää ylläpitäen värin kirkkautta. Värisarja on hajusteeton.

Optima Liquids -värisarja on käytössä Kauppakadulla ja Kuokkalassa.

Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeissä on myös toinen uusi värisarja: Wellan Blondor Plex. Blondor Plex on saatavana myös hiusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville Kauppakadun liikkeen yhteydessä toimivasta pikatukusta.