Search
Close this search box.

Hiustenpidennykset

Hiustenpidennysten avulla saat hiuksiisi lisää pituutta ja tuuheutta. Meillä toteutetaan teippi-, sinetti- ja ompelupidennyksiä sekä Mago-pidennyksiä. Varaathan aina ensin ilmaisen hiustenpidennysten suunnitteluajan, jossa valitaan mm. juuri sinulle parhaiten sopivat pidennykset ja niiden pituus sekä saat hinta-arvion. Hiustenpidennyksiä on saatavana Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeistä, valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Tältä sivulta löydät tietoa eri pidennystekniikoista ja hiustenpidennysten kotihoidosta sekä väliaikaisista pidennysmenetelmistä.

Tätä palvelua saatavilla

B’long Pro -hiustenpidennykset

Meiltä saatavat pidennyshiukset ovat pääosin B’long Pro -hiustenpidennyksiä, jotka ovat korkeampiluokkaista hiusta ja tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. B’long Pro on lähes käsittelemätön ja korkealuokkainen Virgin Hair -hiuslaatu, jota on saatavana kymmenessä eri pohjasävyssä. Pidennys pystytään räätälöimään juuri käyttäjänsä toiveiden mukaan, sillä hius on värjättävissä vastaamaan täysin asiakkaan omaa sävyä.

Aidoista hiuksista tehdyt pidennykset ovat arvokkaammat, mutta myös laadukkaat. Aitohiusta voi sävyttää, kihartaa sekä käsitellä muutenkin kuin omaa hiusta. Aidoista hiuksista tehdyt pidennykset tulevat usein Aasiasta, ja ne siis värjätään eurooppalaisten hiusten väreihin sopiviksi. Kyseessä on kuitenkin ihmisen hiukset, joten kokeilematta ei voi sanoa varmaksi, kuinka helposti ne taipuvat ja kestävät käsittelyä.

Teippipidennykset

Teippipidennykset ovat yksi suosituimmista menetelmistä pidennysten laittoon. Teippipidennysten kiinnittäminen sujuu nopeasti ja helposti laadukkaan teipin avulla, jolloin pidennykset myös pysyvät hyvin kiinni koko käytön ajan.

Teippipidennykset ovat nopea ja simppeli tapa pidentää/tuuhentaa hiuksia, ja samaan aikaan omat hiuksesi saavat kasvaa rauhassa. Oikein laitettuna teippipidennykset pysyvät kuukaudesta kolmeen kuukauteen riippuen hiustesi kasvusta ja siitä, kuinka käsittelet hiuksiasi.

Sinettipidennykset

Sinettipidennykset kiinnitetään omiin hiuksiin esimerkiksi keratiinisinetin avulla, joka meidän liikkeissämme on käytössä. Sinettipidennys on kestävä vaihtoehto ja niiden huoltoväli on pidempi kuin esimerkiksi teippipidennysten. Sinettipidennysten huoltoväli on n. 1,5-5 kuukautta. Jos haluat pitää hiuksiasi paljon kiinni, sinettipidennykset mahdollistavat sen parhaiten.

Ompelupidennykset

Ompelupidennykset tehdään ompelemalla aitohiusnauha omista hiuksista tehtyyn päänmyötäiseen lettiin. Hiukset tulee pestä hyvin ennen pidennysten kiinnittämistä. Tämän jälkeen hiukset letitetään ranskalaisille leteille, joita tehdään pään takaosaan useampia, esimerkiksi 2-4 lettiä. Hiusnauha ommellaan pieniin letteihin kiinni. Letit saattavat tuntua kireiltä ensimmäisen yön aikana, mutta ne asettuvat nopeasti. Ompelupidennysten huoltoväli on 1-3 kuukautta.

Beaded weft -pidennystekniikka

Beaded weft -hiustenpidennystekniikka sopii monenlaisiin tarpeisiin, kuten luonnollisiin tuuhennuksiin, mutta toisaalta myös hyvinkin runsaisiin pidennyksiin. Tämä tekniikka sopii kaikille hiuslaaduille, sillä se on hellävarainen ja huomaamaton. 

Tässä tekniikassa beadsit eli pienet ”helmet” puristetaan pihdeillä 1-4 riviin asiakkaan oman hiuksen tyvelle. Kun rivejä on haluttu määrä, niihin ommellaan 1-4 hiusnauhaa riippuen lähtötilanteesta, toivotusta lopputuloksesta ja käytetystä hiusnauhasta. Beaded weft-hiustenpidennykset toteutetaan Pastell.-pidennyshiuksilla.

Pidennyksen huoltoväli on 6-12 viikkoa. Huollossa beadsit löysytetään pihdeillä, langat ratkotaan auki ja pidennys irroitetaan.

Beaded weft -tekniikka on kiinnityskohdaltaan huomaamattomampi ja ohuempi kuin perinteinen ompelupidennys, jossa nauha ommellaan päänmyötäiseen lettiin. Beadsit eivät myöskään kiristä hiuspohjaa edes ensimmäisinä päivinä, toisin kuin lettipidennys. Varsinkin herkkähiuspohjaiselle beadsit ovat siis hyvä vaihtoehto. Ne eivät myöskään sisällä liimoja tms.

Mago-hiustenpidennykset

Mago-pidennys/-tuuhennustekniikka on erittäin luonnollinen tapa kiinnittää pidennys asiakkaan hiuksiin. Kiinnitykseen tai pidennyksen poistoon ei käytetä kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Mago-pidennysten kiinnittämiseen käytetään ainoastaan puuvillalankaa. Tämä tekee hiuksista hyvin kevyet ja huomaamattomat esim. liikkuessa ja asiakas saattaa jopa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

Mago-pidennykset ovat osa laadukasta Simply Natural -pidennyshiusperhettä ja intialaista Super Remy -laatuista hiusta. Hiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Näin hiusrakenne säilyy ennallaan. Super Remy -luokkainen hius käsitellään yksitellen ja käsin, jolloin hiuksen kasvusuunta säilyy koko valmistusprosessin ajan 100 % samana.

Hiustenpidennysten kotihoito

Hiustenpidennysten hoito on tärkeää ja siihen meneekin enemmän aikaa kuin omien hiusten hoitoon. Lähinnä suihkussa käynti ja hiusten selvittäminen muuttuvat, mutta hiuksia ei kuitenkaan tarvitse varoa koko ajan.

Silottavat ja kosteuttavat shampoot sekä hoitoaineet ovat parhaita pesutuotteita pidennysten kanssa. Hiukset kannattaa pestä varoen ja levittää shampoota vain hiuspohjaan. Hiustenpituuksien pesuun riittää vaahto, joka valuu hiusten päälliosasta.

Hoitoaineen käyttö on suositeltavaa, mutta tulisi kuitenkin välttää laittamasta sitä esimerkiksi itse sinetteihin. Pidennysten aikana olisikin suositeltavaa käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja esimerkiksi öljyä. Hiukset pitää myös suojata joko pyyhkeellä tai uimalakilla saunassa tai uimassa käydessä.

Aidosta hiuksesta tehdyt pidennykset voi föönata tai käsitellä muilla lämpölaitteilla, kuten mm. suoristusraudalla tai kiharruspuikoilla, kun taas kuituhius ei kestä lämpölaitteiden käyttöä. Hiukset harjataan pidennyksille tarkoitetulla luonnonharjaksista valmistetulla harjalla, ja harjatessa tulee varoa pidennysten kiinnityskohtia.

Väliaikaiset pidennysmenetelmät

Kauppakadun liikkeestä löytyy myös pidennyshiukset väliaikaisiin pidennysmenetelmiin, joiden avulla luot nopeasti näyttävää volyymia ja pituutta hiuksiisi. Pidennyshiuksia löytyy useammassa sävyssä mustasta vaaleaan ja muutamia monivärisiä, mutta sävyvalikoiman laajuus on suppeampi kuin esim. teippipidennyshiuksissa.

Multiway-klipsipidennyssetti

Multiway-klipsipidennyssetti on aitoa remy-hiusta ja se on pituudeltaan 45 cm. Klipsipidennys kiinnitetään avaamalla osion klipsit, asettamalla ne hieman tupeeratun hiusosion tyveen ja painamalla klipsit kiinni. Hiuksesta on mahdollista myös irrottaa klipsit ja käyttää niitä teippipidennysten tapaan.

SwiftHair -siimapidennykset

Siimapidennykset valmistetaan huippulaadukkaasta remy-aitohiuksesta Multiway-klipsipidennysten tapaan. Pidennyksen tulisi asettua takaa takaraivon kohdalle, eikä laskeutua niskaosaan. Saadaksesi pidennyksen parhaiten toimivaksi, voit säätää pidennyksen ympärysmittaa haluamaksesi joko leikkaamalla siiman mittaa pois ja kiinnittämällä sen uudestaan, tai vastaavasti pidentää sen mittaa kiinnittämällä uusi pidempi siima. Siimapidennys on mahdollista kiinnittää muutamassa minuutissa. Pakkauksen mukana tulee piikkikampa sekä varasiima. Siimapidennyksen pituus on 45 cm ja leveys 30 cm.

Veloitukseton hiustenpidennysten suunnitteluaika

Varaathan ennen hiustenpidennykseen tuloa ilmaisen sunnitteluajan. Sen aikana suunnitellaan yhdessä ammattilaisen kanssa juuri kullekin asiakkaalle sopiva tekniikka ja värit sekä saat hinta-arvion. Pidennyshiukset löytyvät liikkeestämme. 

Voi varata ajan puhelimitse (0207 769 551/Kauppakatu, 0207 769 555/Kuokkala) tai nettiajanvarauksestamme kohdasta suunnittelupalvelut.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.