Search
Close this search box.

Hae meille

Töihin Studio AK:lle?

Studio AK on jyväskyläläinen, vuonna 2000 perustettu parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Meillä on kuusi toimipaikkaa: Kauppakatu, Kuokkala, Laajavuori, Palokka, Seppälä sekä Voionmaankatu.

Yrityksessä työskentelee parturi-kampaajien lisäksi monipuolisesti kauneudenhoitoalan ammattilaisia kosmetologista ripsi- ja kynsiteknikoihin sekä myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja jalkojenhoitaja (AT). Palvelutarjonta vaihtelee liikkeittäin.

Tällä sivulla kerromme avoinna olevista paikoista. Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista, aktiivisista ja omaa työtään kohtaan motivoituneista tekijöistä, joten vaikka haku ei olisikaan avoinna, voit laittaa meille hakemuksen. Lomakkeen kautta voit hakea yrittäjäksi, työntekijäksi, kouluttautumaan tai opiskelemaan.

Haemme liikkeenvastaavaa ja parturi-kampaajaa uuteen liikkeeseen Seppälään

Tule mukaan tiimiimme!

Studio AK:n kuudes liike aukeaa maaliskuussa Seppälän Citymarketin yhteyteen.

Haemme uuteen vilkkaalla paikalla sijaitsevaan liikkeeseemme liikkeenvastaavaa sekä parturi-kampaajia sopimusyrittäjiksi.
▪ Liikkeenvastaava sekä parturi-kampaajia sopimusyrittäjäksi
▪ Sijainti Seppälän Citymarketin yhteydessä
▪ Valmiit tilat ja materiaalit
▪ Osittain valmis asiakaskunta
▪ Kivat työkaverit ja kauneusalan kollegoiden tuki
▪ Huikeat henkilökuntaedut
▪ Apua markkinoinnissa
▪ Myös osa-aikaisuus mahdollista

Toivomme sinun olevan huolellinen, tunnollinen, reipas ja omaavan ahkeran työotteen sekä asiakaspalvelualttiin asenteen. Olet intohimoinen alaa kohtaan ja seuraat ajankohtaisia trendejä. Asiakaspalvelukielenä suomi on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Studio AK on Jyväskylän alueella toimiva parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. parturi-kampaajan, meikkaajan, ripsi- ja kynsiteknikon, kosmetologin, jalkojenhoitajan (AT) sekä koulutetun hierojan palvelut. Aiemmat liikkeemme palvelevat Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa, Palokassa ja Voionmaankadulla.

Jätä hakemuksesi ja tule mukaan mahtavaan tiimiimme! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

–> Sirke Osmala: sirke@studioak.fi, 040 7274192

Hakulomake