Search
Close this search box.

Hae meille

Töihin Studio AK:lle?

Studio AK on jyväskyläläinen, vuonna 2000 perustettu parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Meillä on kuusi toimipaikkaa: Kauppakatu, Kuokkala, Laajavuori, Palokka, Seppälä sekä Voionmaankatu.

Yrityksessä työskentelee parturi-kampaajien lisäksi monipuolisesti kauneudenhoitoalan ammattilaisia kosmetologista ripsi- ja kynsiteknikoihin sekä myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja jalkojenhoitaja (AT). Palvelutarjonta vaihtelee liikkeittäin.

Tällä sivulla kerromme avoinna olevista paikoista. Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista, aktiivisista ja omaa työtään kohtaan motivoituneista tekijöistä, joten vaikka haku ei olisikaan avoinna, voit laittaa meille hakemuksen. Lomakkeen kautta voit hakea yrittäjäksi, työntekijäksi, kouluttautumaan tai opiskelemaan.

Ripsiteknikko Kuokkalan liikkeeseen

Etsimme Kuokkalan liikkeeseen ripsiteknikkoa sopimusyrittäjäksi. Tarjoamme ripsiteknikolle työhuoneen sekä osittain valmiin asiakaskunnan.

Toivomme ripsiteknikon olevan huolellinen, tarkka, asiakaspalvelualtis ja ahkera sekä selviytyvän itsenäisesti työstä, mutta sulautuvan hyvin myös muuhun työporukkaamme. Asiakaspalvelukielenä suomi on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kuokkalan liikkeessä työskentelee myös parturi-kampaajia, koulutettu hieroja sekä osa-aikainen ripsiteknikko. Liike sijaitsee vilkkaalla paikalla Kuokkalan markettien läheisyydessä. 

Rekry pähkinänkuoressa

▪ Ripsiteknikko sopimusyrittäjäksi
▪ Kuokkalan Studio AK:lle, Kuokkalan markettien läheisyyteen
▪ Valmiit tilat ja materiaalit
▪ Osittain valmis asiakaskunta
▪ Kivat työkaverit ja kauneusalan kollegoiden tuki
▪ Huikeat henkilökuntaedut
▪ Apua markkinoinnissa
▪ Myös osa-aikaisuus mahdollista

Studio AK on Jyväskylän alueella toimiva parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. parturi-kampaajan, meikkaajan, ripsi- ja kynsiteknikon, kosmetologin, jalkojenhoitajan (AT) sekä koulutetun hierojan palvelut. Liikkeemme palvelevat Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa, Palokassa, Seppälässä ja Voionmaankadulla.

Jätä hakemuksesi tai kysy lisää:
Sirke Osmala: sirke@studioak.fi, 040 727 4192

Hakulomake