Search
Close this search box.

Hae meille

Töihin Studio AK:lle?

Studio AK on jyväskyläläinen, vuonna 2000 perustettu parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Meillä on kuusi toimipaikkaa: Kauppakatu, Kuokkala, Laajavuori, Palokka, Seppälä sekä Voionmaankatu.

Yrityksessä työskentelee parturi-kampaajien lisäksi monipuolisesti kauneudenhoitoalan ammattilaisia kosmetologista ripsi- ja kynsiteknikoihin sekä myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja jalkojenhoitaja (AT). Palvelutarjonta vaihtelee liikkeittäin.

Tällä sivulla kerromme avoinna olevista paikoista. Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista, aktiivisista ja omaa työtään kohtaan motivoituneista tekijöistä, joten vaikka haku ei olisikaan avoinna, voit laittaa meille hakemuksen. Lomakkeen kautta voit hakea yrittäjäksi, työntekijäksi, kouluttautumaan tai opiskelemaan.

Koulutettu hieroja Kauppakadun ja/tai Kuokkalan liikkeeseen

Tule mukaan tiimiimme! Haemme varmaotteista, rentoa ja ahkeraa koulutettua hierojaa sopimusyrittäjäksi Studio AK Kauppakadun ja/tai Kuokkalan liikkeeseen.

Kauppakadun liike sijaitsee Jyväskylän keskustassa Kirkkopuiston kupeessa, osoitteessa Kauppakatu 15. Kuokkalan liike on puolestaan vilkkaalla paikalla Kuokkalan markettien läheisyydessä. Liikkeet tarjoavat jo osittain valmiin asiakaskunnan hierojalle.

Toivomme sinulta itsenäistä otetta työskentelyyn sekä kykyä kuunnella ja vastata asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme mm. toimivat tilat, henkilökuntaetuja ja kauneudenhoitoalan kollegojen tuen.

Studio AK työllistää useita parturi-kampaajia Jyväskylän Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa, Palokassa, Seppälässä sekä Voionmaankadulla. Kauppakadun toimipisteessä on parturi-kampaamopalveluiden lisäksi monipuolisten kauneushoitolapalveluiden tekijöitä, kuten ripsiteknikko, kosmetologi ja rakennekynsien tekijä. Myös Laajavuoren ja Voionmaankadun liikkeestä löydät kosmetologin palveluita ja Voionmaankadulta lisäksi ripsiteknikon palveluita. Kuokkalassa puolestaan on saatavana myös ripsiteknikon ja hierojan palveluja.

Samoissa tiloissa Studio AK Kauppakadun kanssa toimii myös Studio AK Koulu, joka on opiskelijakampaamo. Studio Aki Korpinen Oy on toiminut hius- ja kauneudenhoitoalalla jo yli 20 vuoden ajan.

Hakemukset ja lisäkysymykset osoitteeseen sirke@studioak.fi tai puhelimitse 040 727 4192. Paikat täytetään sopivan löydyttyä.

Ripsi- tai kynsiteknikko Kuokkalan liikkeeseen

Etsimme Kuokkalan liikkeeseen ripsi- tai kynsiteknikkoa sopimusyrittäjäksi tai huonevuokralaiseksi. Tarjoamme teknikolle työhuoneen sekä osittain valmiin asiakaskunnan.

Toivomme ripsi-/kynsiteknikon olevan huolellinen, tarkka, asiakaspalvelualtis ja ahkera sekä selviytyvän itsenäisesti työstä, mutta sulautuvan hyvin myös muuhun työporukkaamme. Asiakaspalvelukielenä suomi on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kuokkalan liikkeessä työskentelee myös parturi-kampaajia, koulutettu hieroja sekä osa-aikainen ripsiteknikko. Liike sijaitsee vilkkaalla paikalla Kuokkalan markettien läheisyydessä. 

Rekry pähkinänkuoressa

▪ Ripsi- tai kynsiteknikko sopimusyrittäjäksi tai huonevuokralaiseksi
▪ Kuokkalan Studio AK:lle, Kuokkalan markettien läheisyyteen
▪ Valmiit tilat ja materiaalit
▪ Osittain valmis asiakaskunta
▪ Kivat työkaverit ja kauneusalan kollegoiden tuki
▪ Huikeat henkilökuntaedut
▪ Apua markkinoinnissa
▪ Myös osa-aikaisuus mahdollista

Studio AK on Jyväskylän alueella toimiva parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. parturi-kampaajan, meikkaajan, ripsi- ja kynsiteknikon, kosmetologin, jalkojenhoitajan (AT) sekä koulutetun hierojan palvelut. Liikkeemme palvelevat Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa, Palokassa, Seppälässä ja Voionmaankadulla.

Jätä hakemuksesi tai kysy lisää:
Sirke Osmala: sirke@studioak.fi, 040 727 4192

Hakulomake