HAE MEILLE

Studio AK on jyväskyläläinen, vuonna 2000 perustettu parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Meillä on viisi toimipaikkaa: Kauppakatu, Kuokkala, Laajavuori, Palokka ja Voionmaankatu.

Yrityksessä työskentelee parturi-kampaajien lisäksi monipuolisesti kauneudenhoitoalan ammattilaisia kosmetologista ripsi- ja kynsiteknikoihin sekä myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Palvelutarjonta vaihtelee liikkeittäin.

Tämän sivuston kautta voit hakea meille yrittäjäksi, työntekijäksi tai koulutukseen. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos olet kiinnostunut aloittamaan parturi-kampaajan opinnot.

Avoinna olevat haut:

Haku hiusalan koulutukseen
Parturi-kampaaja ja ripsiteknikko Voionmaankadulle
Parturi-kampaaja (Stylist tai Top Stylist) Kauppakadulle
Ripsiteknikko tai kynsiteknikko Kuokkalaan

  Haen *

  Hae hiusalan koulutukseen

  Tarjoamme mahdollisuuden oppia hiusalan ammattilaiseksi työtä tehden Studio AK Koululla Jyväskylän keskustassa. Koulutus tapahtuu yhteistyössä Poken kanssa ja on veloitukseton. 
   
  Uusi ryhmä aloittaa maaliskuussa 2024. Koulutukseen valituille tehdään henkilökohtainen opetussuunnitelma ja opetuskielenä on suomi.  
   
  Koulutus kestää n. puolitoista vuotta ja sen aikana opit hiusalan monipuolisia tehtäviä, kuten hiustenleikkauksia, värjäyksiä, rakennekäsittelyjä, hiushoitoja ja kampauksia. 
   
  Hakuaika on ke 28.2.2024 saakka. 
   
  Lue lisää ja hae mukaan täältä.

  Haemme parturi-kampaajaa ja ripsiteknikkoa uuteen liikkeeseen Voionmaankadulle

  Haemme juuri avattuun, valoisaan ja vilkkaalla liikepaikalla sijaitsevaan Studio AK Voionmaankadun liikkeeseen parturi-kampaajaa sekä ripsiteknikkoa. Liikkeestä on saatavana tällä hetkellä parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös kosmetologin palveluita.

  Mitä?
  > Työntekijä tai sopimusyrittäjä
  > Osoitteeseen Voionmaankatu 15
  > Kivat työkaverit ja kauneusalan kollegoiden tuki
  > Valmiit tilat ja materiaalit
  > Huikeat henkilökuntaedut
  > Apua markkinoinnissa
  > Osittain valmis asiakaskunta
  > Myös osa-aikaisuus mahdollista

  Toivomme sinulta huolellista, reipasta ja ahkeraa otetta työhön sekä asiakaspalvelualtista asennetta. Olet intohimoinen alaa kohtaan ja seuraat ajankohtaisia trendejä. Asiakaspalvelukielenä suomi on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

  Studio AK on Jyväskylän alueella toimiva parturi-kampaamo ja hyvinvointikeskus. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. parturi-kampaajan, meikkaajan, ripsi- ja kynsiteknikon, kosmetologin, jalkojenhoitajan (AT) sekä koulutetun hierojan palvelut. Aiemmat liikkeemme palvelevat Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa ja Palokassa.

  Jätä hakemuksesi ja tule mukaan mahtavaan tiimiimme! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
  –> Sirke Osmala: sirke@studioak.fi, 040 7274192

  Haemme Studio AK Kauppakadulle Stylist- tai Top Stylist -tasoista parturi-kampaajaa

  Miten täytät kriteerimme? Olet työskennellyt alalla jo useampia vuosia. Otteesi ovat varmat ja upeaan lopputulokseen pääset ammattiaikojen puitteissa. Sinulla on hyppysissäsi sekä ammattiosaaminen sekä asiakaspalvelutaidot. Pidät ammattitaitoa yllä ja kehität sitä jatkuvilla koulutuksilla.

  Mitä tarjoamme? Tarjoamme sinulle paikan sopimusyrittäjänä Kauppakadun toimipisteen iloisessa joukossa. Sloganimme ”aitoja persoonia” -mukaisesti meille tärkeää on, että tulet omana itsenäsi, mutta pelaamme yhteisillä pelisäännöillä. Tarjoamme hyvän asiakasvirran, mutta myös omia asiakkaitasi pääset toki palvelemaan. Henkilökuntaetumme sekä yhteistyökumppanien verkostot ovat erittäin hyvät ja kerromme niistä mielellämme lisää. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen.

  Millainen on Studio AK Kauppakatu? Studio AK Kauppakatu on Studio AK:n toimipaikoista suurin ja sijaitsee Jyväskylän keskustassa Kirkkopuiston kupeessa. Liikkeestä on saatavana parturi-kampaamopalveluiden lisäksi mm. kosmetologien, ripsi- ja kynsiteknikoiden sekä jalkojenhoitajan palvelut. Liikkeessä on myös hiusalan ammattilaisia palvelevan pikatukun lisäksi myös anniskeluoikeudet. Muut toimipisteemme ovat Kuokkalassa, Laajavuoressa ja Palokassa, lisäksi opiskelijakampaamo Studio AK Koulu toimii Kauppakadun toimipisteen yhteydessä.

  Jos haluat olla osa tiimiämme, ota yhteyttä Sirkeen sirke@studioak.fi, 040 7274192

  Haemme Studio AK Kuokkalaan ripsi- tai kynsiteknikkoa

  Studio AK Kuokkalan toimipisteen yhteydessä on vapaa huone. Haluatko sinä tulla harjoittamaan tilaan omaa liiketoimintaasi Studio AK:n brändin alla? Huone soveltuu hyvin kynsi- tai ripsiteknikolle ja huone on vuokrattavissa kiinteällä kuukausivuokralla.

  Mitä toivomme sinulta? Toivomme sinulta huolellista otetta työskentelyyn sekä intohimoa alaa ja alan trendejä kohtaan. Olet sujuva sekä työskentelyotteiltasi että asiakaspalvelussa.

  Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle valoisan huoneen Studio AK Kuokkalan toimipisteen yhteydessä. Toimipaikan henkilökunta on sydämellistä ja valmiina tutustumaan uuteen työtoveriinsa. Henkilökuntaetumme sekä yhteistyökumppanien verkostot ovat erittäin hyvät ja kerromme niistä mielellämme lisää.

  Millainen on Studio AK Kuokkala? Studio AK Kuokkalan liike sijaitsee Kuokkalan ydinkeskustassa, markettien läheisyydessä. Kyseinen kaupunginosa on vilkas ja vireä, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja liikkeen edessä on laaja, maksuton parkkialue. Liikkeessä on tarjolla parturi-kampaamopalvelujen lisäksi myös koulutetun hierojan/urheiluhierojan palveluita. Muut toimipisteemme ovat Kauppakadulla, Laajavuoressa ja Palokassa, lisäksi opiskelijakampaamo Studio AK Koulu toimii Kauppakadun toimipisteen yhteydessä.

  Jos haluat olla osa tiimiämme, ota yhteyttä Sirkeen sirke@studioak.fi, 040 7274192