HAE MEILLE

Studio AK on jyväskyläläinen, kaksikymppinen parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Meillä on neljä toimipaikkaa: Kauppakatu, Kuokkala, Laajavuori ja Palokka.

Yrityksessä työskentelee parturi-kampaajien lisäksi seuraavat asiakaspalvelijat: kosmetologi, koulutettu hieroja, kynsiteknikko, ripsiteknikko sekä jalkojenhoitaja (AT). Palvelutarjonta vaihtelee liikkeittäin.

Tämän sivuston kautta voit hakea meille yrittäjäksi, työntekijäksi tai koulutukseen. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos olet kiinnostunut aloittamaan parturi-kampaajan oppisopimuskoulutuksen.

Tällä hetkellä avoimet paikat:

Lue näistä lisää alta.

  Haen *

  Avoimet paikat:

  Liikkeen vetäjä Laajavuoreen

  Oletko parturi-kampaaja ja kaipaat uusia tuulia urallesi? Studio AK Laajavuoren liike etsii nyt liikkeen vetäjää, joka saa vastata pääasiallisesti liikkeen toiminnasta oman asiakaspalvelunsa ohessa. Vetäjä saa toimia Studio AK:n brändin alla, mutta työskennellä silti itsenäisesti.

  Voit hakea meille joko yrittäjäksi tai työntekijäksi. Sinun tulisi omata taito hallita asiakokonaisuuksia sekä olla järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kieli, mutta myös muut kielet katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulisi omata hyvät asiakaspalvelutaidot, halu kehittyä alalla sekä kykyä kuunnella ja vastata asiakkaan tarpeisiin.

  Tarjoamme mm. osittain valmiin asiakaskunnan, toimivat tilat, henkilökuntaetuja, yhteistyökumppaniverkoston ja kauneudenhoitoalan kollegojen tuen sekä jatkokoulutuksia ja kursseja. Saat meiltä työskentelysi avuksi myös monipuoliset ja laadukkaat myynti- sekä käyttötuotteet.

  Studio AK:n toiminta koostuu parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös muista kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluista. Laajavuoren liikkeestä on saatavilla parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös kosmetologin palveluita ja se sijaitsee Scandic Laajavuoren yhteydessä. Studio Aki Korpinen Oy on toiminut hius- ja kauneudenhoitoalalla jo yli 20 vuoden ajan. Muut toimipisteet sijaitsevat Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla sekä Kuokkalassa ja Palokassa.

  Sopimuksen tarkemmat yksityiskohdat ovat sovittavissa myöhemmin ja kuulemme mielellämme myös sinun ideasi ja toiveesi Laajavuoren liikkeen kehittämisen suhteen.

  Voit lähettää hakemuksesi tai tiedustelut oheisen lomakkeen kautta toimistoon tai suoraan Sirkelle: sirke@studioak.fi / 040 7274192

  Ripsiteknikko

  Moi! Olen ripsiteknikko Kerstin ja kaipaisin itselleni työkaveria. Työskentelen Studio AK:lla ja ripsien tekemisestä minulla on jo 7 vuoden kokemus. Asiakkaita on tällä hetkellä niin paljon kuin jaksan ja ehdin tehdä, joten työkaverinanikaan et varmasti kokisi asiakaspulaa. Tärkeää tässä hommassa on huolellisuus ja asiakaspalvelutaito.

  Varsinaista kokemusta sinulla ei välttämättä tarvitse olla paljoa, kunhan taidat kauniiden, kestävien ja oikeaoppisten ripsienpidennysten tekemisen ja olet käynyt koulutuksen alalle. Studio AK:lla on hyvä ilmapiiri, ja vaikka työskentelen itsenäisesti, en tunne ikinä itseäni yksinäiseksi, sillä työkavereita on paljon eri kauneudenhoitoon liittyvissä tehtävissä. En osaa edes ajatella parempaa työpaikkaa!

  Hae siis Studio AK:lle ripsiteknikoksi. Välttämättömiä taitoja ovat klassisten ja volyymiripsien tekeminen, mutta myös muista kauneudenhoitoon liittyvistä taidoista on hyötyä ja pääset toteuttamaan niitä sopimuksen mukaan. Voit työskennellä yrittäjänä tai palkallisena.

  Voit lähettää hakemuksesi tai tiedustelut oheisen lomakkeen kautta toimistoon tai suoraan Sirkelle: sirke@studioak.fi / 040 7274192

  Kynsiteknikko Kauppakadulle

  Kynsiteknikkomme Peppi on kertonut 10 syytä, miksi Studio AK:lle kannattaa hakea kynsiteknikoksi:

  1. Ihana työilmapiiri, kaikki on mukavia toisilleen
  2. Loistava sijainti keskellä kaupunkia, mutta ei liian vilskeessä, rauhallinen kuitenkin
  3. Esteettisesti kauniit tilat
  4. Kynsipaikalla oma rauha
  5. Mainonta, markkinointi, puhelimeen vastaaminen ja asiakkaiden vastaanottaminen delegoitu muille
  6. Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, sopimukseen ja työaikoihin, asioista on helppo neuvotella
  7. Slogan on ”aitoja persoonia”, eli saa olla oma itsensä eikä tarvitse koittaa mahduttaa itseään johonkin valmiiseen ”AK-muottiin”
  8. Asiakkaita riittää ovista ja ikkunoista
  9. Tosi hyvät henksuedut
  10. Liikkeen maine on Jyväskylän kärjessä

  Suuren kysynnän vuoksi tiimiimme mahtuisi myös kolmas kynsiteknikko. Kynsiteknikon paikka on auki Jyväskylän keskustassa Studio AK Kauppakadulla (osoite Kauppakatu 15, 40100 Jyväskylä), jossa voit työskennellä yrittäjänä tai palkallisena.

  Tarjoamme mm. osittain valmiin asiakaskunnan, toimivat tilat, henkilökuntaetuja, yhteistyökumppaniverkoston sekä kauneudenhoitoalan kollegojen tuen. Toivomme sinulta luovuutta, tarkkuutta sekä trenditietoisuutta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kieli, mutta myös muut kielet katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulisi omata hyvät asiakaspalvelutaidot, halu kehittyä alalla sekä kyky kuunnella ja vastata asiakkaan toiveisiin.

  Studio AK:n toiminta koostuu pääosin parturi-kampaamopalveluista, mutta lisäksi meiltä on saatavilla myös muita kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluita, kuten hierontaa sekä ripsiteknikon ja kosmetologin palveluita. Muut toimipisteet sijaitsevat Kuokkalassa, Laajavuoressa ja Palokassa.

  Voit lähettää hakemuksesi tai tiedustelut oheisen lomakkeen kautta toimistoon tai suoraan Sirkelle: sirke@studioak.fi / 040 7274192

  Hieroja

  Hae meille koulutetuksi hierojaksi!

  Saat oman työhuoneen.

  Voit toimia yrittäjänä.

  Hyvä sijainti.

  Asiakaskunta on jo osittain valmiina.

  Saat kivoja työkavereita.

  Saat apua ja tukea markkinoinnissa.

  Voit lähettää hakemuksesi tai tiedustelut oheisen lomakkeen kautta toimistoon tai suoraan Sirkelle: sirke@studioak.fi / 040 7274192