HAE MEILLE

Studio AK on jyväskyläläinen, kaksikymppinen parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Meillä on neljä toimipaikkaa: Kauppakatu, Kuokkala, Laajavuori ja Palokka.

Yrityksessä työskentelee parturi-kampaajien lisäksi seuraavat asiakaspalvelijat: kosmetologi, koulutettu hieroja, kynsiteknikko, ripsiteknikko sekä jalkojenhoitaja (AT). Palvelutarjonta vaihtelee liikkeittäin.

Tämän sivuston kautta voit hakea meille yrittäjäksi, työntekijäksi tai koulutukseen. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos olet kiinnostunut aloittamaan parturi-kampaajan oppisopimuskoulutuksen.

Tällä hetkellä avoimet paikat:

Lue näistä lisää alta.

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen, jos haluat liittyä tiimiimme, vaikka kyseistä paikkaa ei olisikaan avoimena haussa.

  Haen *

  Avoimet paikat:

  Liikkeen vetäjä Laajavuoreen

  Oletko parturi-kampaaja ja kaipaat uusia tuulia urallesi? Studio AK Laajavuoren liike etsii nyt liikkeen vetäjää, joka saa vastata pääasiallisesti liikkeen toiminnasta oman asiakaspalvelunsa ohessa. Vetäjä saa toimia Studio AK:n brändin alla, mutta työskennellä silti itsenäisesti.

  Voit hakea meille joko yrittäjäksi tai työntekijäksi. Sinun tulisi omata taito hallita asiakokonaisuuksia sekä olla järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kieli, mutta myös muut kielet katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulisi omata hyvät asiakaspalvelutaidot, halu kehittyä alalla sekä kykyä kuunnella ja vastata asiakkaan tarpeisiin.

  Tarjoamme mm. osittain valmiin asiakaskunnan, toimivat tilat, henkilökuntaetuja, yhteistyökumppaniverkoston ja kauneudenhoitoalan kollegojen tuen sekä jatkokoulutuksia ja kursseja. Saat meiltä työskentelysi avuksi myös monipuoliset ja laadukkaat myynti- sekä käyttötuotteet.

  Studio AK:n toiminta koostuu parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös muista kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluista. Laajavuoren liikkeestä on saatavilla parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös kosmetologin palveluita ja se sijaitsee Scandic Laajavuoren yhteydessä. Studio Aki Korpinen Oy on toiminut hius- ja kauneudenhoitoalalla jo yli 20 vuoden ajan. Muut toimipisteet sijaitsevat Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla sekä Kuokkalassa ja Palokassa.

  Sopimuksen tarkemmat yksityiskohdat ovat sovittavissa myöhemmin ja kuulemme mielellämme myös sinun ideasi ja toiveesi Laajavuoren liikkeen kehittämisen suhteen.

  Voit lähettää hakemuksesi tai tiedustelut oheisen lomakkeen kautta toimistoon tai suoraan Sirkelle: sirke@studioak.fi / 040 7274192