HAE MEILLE

Studio AK on jyväskyläläinen, kaksikymppinen parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Meillä on neljä toimipaikkaa: Kauppakatu, Kuokkala, Laajavuori ja Palokka.

Yrityksessä työskentelee parturi-kampaajien lisäksi monipuolisesti kauneudenhoitoalan ammattilaisia kosmetologista ripsi- ja kynsiteknikoihin sekä myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Palvelutarjonta vaihtelee liikkeittäin.

Tämän sivuston kautta voit hakea meille yrittäjäksi, työntekijäksi tai koulutukseen. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos olet kiinnostunut aloittamaan parturi-kampaajan opinnot.

Avoinna olevat haut:

Kosmetologi Laajavuoreen (kts. lisätiedot alta)
Jalkojenhoitaja (AT) Kauppakadulle (kts. lisätiedot alta)

  Haen *

  Kosmetologi Laajavuoreen ja jalkojenhoitaja (AT) Kauppakadulle

  Tule mukaan tiimiimme! Haemme toiminnan kasvaessa iloista, palvelualtista ja positiivisen asenteen omaavaa ammattilaista meille sopimusyrittäjäksi.

  Tulevan kosmetologin työskentelypaikana olisi Laajavuoren toimipiste, jossa on tarjolla joko koko- tai osa-aikainen paikka. Studio AK Laajavuoren liike löytyy Scandic Laajavuoren yhteydestä, liikkeen osoite on Laajavuorentie 30.

  Jalkojenhoitajaa (AT) haemme puolestaan Kauppakadulle osa-aikaiseen pestiin. Kauppakadun toimipiste sijaitsee Jyväskylän keskustassa, aivan Kirkkopuiston kupeessa, osoitteessa Kauppakatu 15.

  Toivomme sinulta intohimoa tekemiseen, huolellisuutta sekä kykyä kuunnella ja vastata asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme sinulle mm. toimivat tilat, osittain valmiin asiakaskunnan, henkilökuntaetuja, yhteistyökumppaneita ja kauneudenhoitoalan kollegojen tuen.

  Studio AK työllistää useita parturi-kampaajia Jyväskylän Kauppakadulla, Kuokkalassa, Palokassa sekä Laajavuoressa. Kauppakadun toimipisteessä on parturi-kampaamopalveluiden lisäksi monipuolisten kauneushoitolapalveluiden tekijöitä, kuten ripsiteknikko, kosmetologi ja rakennekynsien tekijä. Kuokkalan toimipisteessä on parturi-kampaajien lisäksi hieroja. Laajavuoren liikkeestä löydät sen sijaan myös kosmetologin palveluita. Studio Aki Korpinen Oy on toiminut hius- ja kauneudenhoitoalalla jo yli 20 vuoden ajan.

  Hakemuksen voit laittaa yllä olevalla lomakkeella. Lisätietoja antaa Sirke: sirke@studioak.fi tai 040 727 4192. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.