JALKOJENHOITAJA (AT): KATJA P. KAUPPAKATU | RIKKA, LAAJAVUORI

Jalkahoito mm. ennaltaehkäisee alaraajojen asentovirheiden ja rasitusvammojen syntyä. Jalkojenhoitajan (AT) tehtävänä on edistää asiakkaan terveyttä ja jalkojen hyvinvointia.

Jalkahoito -palvelut

Voit varata seuraavia jalkojenhoitoon liittyviä palveluita (palvelut saattavat vaihdella toimipaikkakohtaisesti):

Perinteinen jalkojenhoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien, kovettumien, känsien ja syylien hoidon sekä hieronnan.

Äijien jalkahoidossa siirretään jalat tennareista kylpysuolaan, irrotetaan karstat, känsät ja kovettumat, leikataan ja ohennetaan kynnet tarvittaessa. Täyshuollon lopuksi jalat hierotaan ja rasvataan.

Vaativa jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien, kovettumien, känsien ja syylien hoidon sekä hieronnan. Soveltuu asiakkaalle, jolla on vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia.

Hemmotteleva jalkahoito, eli spa-jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien, kovettumien, känsien ja syylien hoidon, kuorinnan ja naamion sekä pidemmän hieronnan tai kuumakivihieronnan jaloille.

Yksittäinen kynnen, kovettuman, känsän tai syylän hoito

Ortoosit: silikoniortooseilla voidaan suojata varpaiden virheasennosta johtuvilta paineilta ja hankauksilta.

Huom! Voit käyttää ePassia myös Katja P.:n tekemään jalkojenhoitoon!

Mietityttääkö sinua jokin jalkojesi kuntoon liittyvä asia? Voit varata ajan Kauppakadulle veloituksettomaan jalkojen kuntotarkastukseen, monofilamenttitestaukseen tai jalkojen omahoidon suunnitteluun. Suunnitteluajan kesto on 15 minuuttia. Voit varauksen yhteydessä mainita alustavasti, mitä toivot suunnitteluajalla käytävän lävitse. Suunnittelun yhteydessä jaloillesi kartoitetaan sopivin hoitovaihtoehto tai mahdollisesti ohjataan jatkohoitoon esim. lääkärille.

Kuva: Opi, tutustu lisää kynsipalveluihimme tästä.

Kauppakadun toimipisteestä saat näyttävän kestolakkauksen

ePassilla voit maksaa Kauppakadun Katja P.:n tarjoaman jalkahoidon.