TARJOUKSET

TAMMIKUUN TARJOUKSET

Seuraavat tarjoukset ovat voimassa tammikuun ajan:

Kaikissa liikkeissämme: Palvelun yhteydessä tuotteet -10 %. Etu myös tarjoushinnoista. Etu ei koske palveluja, lahjakortteja tai alkoholia.

Kauppakadun ja Laajavuoren kosmetologeilta:

>Kasvohoito 49 € (norm. 65 €). Kasvohoito toteutetaan kotimaisilla Ekopharman tuotteilla.

>Perinteinen jalkahoito 49 € (norm. 59 €). Etu koskee kosmetologin tekemää perinteistä jalkahoitoa.

 

Katso loput tarjouksemme alempaa!

Varaa aikasi palveluun netistä tai soittamalla
Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

KESTOETUNA OPISKELIJA-ALENNUS TIISTAISIN

KESTOTARJOUS: OPISKELIJATIISTAINA PALVELUT -15%

Joka tiistai Studio AK:ssa vietetään OPISKELIJATIISTAITA. Saat opiskelijakortilla kaikista normaalihintaisista palveluista -15%. Etu ei koske Kauppakadun toimipisteen Top Stylistien töitä.

Voit varata ajan seuraaville tekijöille:

Kauppakatu 15, p. 0207 769 551
PARTURI-KAMPAAJA | MEIKKAAJA | RIPSITEKNIKKO | KOSMETOLOGI | OPI NAIL BAR | KYNSITEKNIKKO | KOULUTETTU HIEROJA | JALKOJENHOITAJA (AT)

Kuokkala, p. 0207 769 555
PARTURI-KAMPAAJA | MEIKKAAJA | EKOKAMPAAJA

Laajavuori, p. 0207 769 554
PARTURI-KAMPAAJA | MEIKKAAJA | KOSMETOLOGI

Palokka, p. 0207 769 552
PARTURI-KAMPAAJA

Linkki nettiajanvaraukseen tässä.

TUOTETARJOUKSET

Joicon hiustuotteet -40 %

Kaikki loput Joicon tuotteet -40 %

Joicon tuotesarjan loppuunmyynti! Kaikki loput Joicon tuotteet -40 %. Valikoima vaihtelee liikkeittäin. Tarjous voimassa kaikissa liikkeissämme niin kauan kuin tavaraa riittää.

Hot Straightening Brush -lämpöharja

B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja 29 €

B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja hintaan 29 € (norm. 49 €). Lämpöharja on erinomainen väline helppoon ja nopeaan hiusten suoristukseen! Harjan helppokäyttöisyys yhdistettynä muotoilulaitteiden lämpöön helpottaa sileiden tyylien luontia. Hot Brushin kuumenevat osat eivät ole suoraan kosketuksessa ihoon, joka tekee siitä todella turvallisen käyttää. Lämpenevät harjakset helpottavat hiusten suoristusta ja niiden kumiset kärjet hierovat hellävaraisesti hiuspohjaa.

B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja on saatavana Kauppakadulla, Kuokkalassa ja Palokassa. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Hairtrimmer tarjouksessa Studio AK:lla.

Ammattilaistenkin suosima Hair Trimmer 39,90 €

Erittäin tarkka rajaaja hiuksille ja parralle. Tämä ladattava trimmer on ammattilaistenkin suosima, mutta saatavilla myös kuluttajille. Koneen mukana toimitetaan 4 leikkaustallaa (3 mm, 6 mm, 9 mm ja 12 mm), öljy, latausjohto sekä puhdistusharja. Trimmer hintaan 39,90 € (ovh 65 €). Saatavana Kauppakadun liikkeestä.

Erä hiustuotteita 5 €/kpl

Palokan liikkeessä on myynnissä erä hiustuotteita 5 €/kpl. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Wellan matkakokoisia shampoita, hoitoaineita, hiuslakkoja ja muotovaahtoja saatavilla Studio AK:lta

Wellan matkakokoiset tuotteet

Wellan matkakokoisia tuotteita saatavilla nyt Kauppakadun, Laajavuoren ja Palokan liikkeistä.

Shampoo tai hoitoaine 4,50€
Hiuslakka tai muotovaahto 6,50€

ghd:n muotoilurautoja Studio AK:lta

LIMITED EDITION!

Nyt suosittua ghd gold® -suoristusrautaa on saatavana rajoitetun erän sävyssä satiininvalkoinen. Mukaan saat yönsinisen säilytyslaukun, jossa aarteesi pysyy tallessa. Suuren suorituskyvyn dual-zone-teknologialla varustettu ghd gold® antaa kampaamotason lopputuloksen ja äärimmäisen sileän lookin tyvestä latvoihin. Kahden uuden sukupolven lämpötila-anturin avulla ghd gold® varmistaa optimaalisen 185 ºC:een muotoilulämpötilan, joka jakautuu tasaisesti molemmille levyille ja takaa sileämmän ja terveemmän näköiset hiukset. Monipuoliseen muotoiluun suunniteltu ghd gold® -suoristusraudalla luot myös ihania laineita ja kimmoisia kiharoita. Laite lämpenee vain 25 sekunnissa, ja automaattinen virrankatkaisu sammuttaa laitteen, jos sitä ei käytetä 25 minuuttiin.

Satiininvalkoisen rajoitetun erän laitteen mukana tulee ylellinen yönsininen säilytyslaukku — täydellinen kumppani mukaan lomamatkalle. Hinta 225 €.

MUOTOILURAUTOJEN YKKÖNEN!

ghd platinum+ on maailman ensimmäinen älymuotoilurauta, joka ennakoi hiustesi tarpeet. Tarjoushinta 259 € (289€).

ghd platinum+ styler -muotoiluraudassa on mullistava ultra-zone ennakoiva teknologia. Se tunnistaa jokaisen hiussuortuvan ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen ihanteellisen 185 °C lämpötilan säilymisen tasaisena molemmissa lämpölevyissä. Tämä mahdollistaa kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla. Levyjen lämpötilaa valvotaan 250 kertaa sekunnissa. Muotoiluraudan ennakoiva teknologia tunnistaa hiustesi paksuuden ja toimintanopeutesi ja säätää lämpöä sen mukaan. Saat vertaansa vailla olevan, sinulle mukautetun lopputuloksen.

Kampaamokaupasta tuotteita kaikentyyppisille hiuksille ja hiuspohjalle.

Goldwell iso lakka 9,90€ (norm. 19,90€)