KOSMETOLOGI ROSA, KAUPPAKATU

Kosmetologipalvelut keskustassa Jyväskylässä.

Jyväskylässä Studio AK Kauppakadun kosmetologi tarjoaa sinulle seuraavat kauneushoitolapalvelut:

BTB13 Pro age -kasvohoito

Pro age -hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa. Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, seerumin, naamion ja vitamiinivoiteen.

Täydellinen kasvohoito, marjaisa

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Kasvohoito

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus

Sopii esimerkiksi nuoren ihon/epäpuhtaan ihon hoitoon.
Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet.

Jalkahoito

Jalkahoidossa kylvetetään jalat. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Mahdolliset kovettumat poistetaan ja tarvittaessa raspataan kantapäät. Lopuksi jalat hierotaan. Spa-jalkahoidossa edellisten lisäksi jalat kuoritaan kylvetyksen jälkeen ja lopuksi jaloille levitetään vaikuttamaan jalkanaamio. Hoidoissa käytetään Ekopharman jalkahoitotuotteita.

Sokerointi

Sokerointi tehdään kotimaisella Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokerilla.

Rentouttava hieronta

Lisäksi kosmetologi tarjoaa rentouttavaa hierontaa, jonka aikana hierotaan selkä, niska, hartiat ja pää. Tunnin hieronnassa käydään lävitse myös jalat ja kädet. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Saat kiireettömän hetken tunnelmallista musiikkia kuunnellen yhdistettynä rentouttavaan kosketukseen. Hieronta tehdään kotimaisella Ekopharman vartaloöljyllä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa.

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.

Meiltä on saatavana myös suihkurusketuspalvelua. Valittavanasi on kokovartalolle, kasvoille ja decolteelle tai säärille tarkoitettu suihkurusketus.

Kosmetologi tekee myös ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä kulmien muotoilua.