KOSMETOLOGI: KAUPPAKATU | LAAJAVUORI

Kosmetologipalvelut keskustassa Jyväskylässä.

Jyväskylässä Studio AK Kauppakadun sekä Laajavuoren kosmetologit tarjoavat sinulle seuraavia kauneushoitolapalveluita (palvelut saattavat vaihdella toimipaikkakohtaisesti):

Kasvohoidot

Kosmetologeiltamme on saatavilla monenlaisia kasvohoitoja puolen tunnin mittaisesta kasvohoidosta yli tunnin kestävään täydelliseen kasvohoitoon. Yleisesti kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan sekä naamion. Kasvohoidot ovat tarkoitettu niin nuorelle kuin vanhallekin iholle ja hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihon mukaan.

BTB13 Pro age -kasvohoito

Pro age -hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa. Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, seerumin, naamion ja vitamiinivoiteen.

Täydellinen kasvohoito, marjaisa

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Kasvohoito

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus

Sopii esimerkiksi nuoren ihon/epäpuhtaan ihon hoitoon.
Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet.

Ultraäänipuhdistus/timanttihionta

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kojekäsittely, naamio, hoitovoiteet.

Ripset ja kulmat

Kosmetologi tekee ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä kulmien muotoilua. Kauppakadun kosmetologin palveluista löydät edellisten lisäksi myös suositut ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnin.

Kädet/kynnet

Käsihoidot saavat kädet säihkymään! Palveluiden sisällöt vaihtelevat, mutta yleensä käsihoitomme sisältävät käsianalyysin, kynsienhoidon sekä lakkauksen. Meillä on myös lapsille suunniteltu OPI Princess Manic -käsihoito. Useat käsihoitomme ovat OPI:n ”käsialaa”, joihin voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Käsihoidot sopivat hyvin myös miehille!

Jalkahoidot

Jalkahoidossa kylvetetään jalat. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Mahdolliset kovettumat poistetaan ja tarvittaessa raspataan kantapäät. Lopuksi jalat hierotaan. Esimerkiksi spa-jalkahoidossa edellisten lisäksi jalat kuoritaan kylvetyksen jälkeen ja lopuksi jaloille levitetään vaikuttamaan jalkanaamio.

Myös joihinkin jalkahoidoistamme voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Ihokarvojen poisto

Liikkeessämme ihokarvojen poisto tehdään sokeroimalla. Meiltä on saatavilla niin kasvojen kuin reisien tai bikinilinjankin sokerointia. Valikoimastamme löytyy myös miehille suunnitellut selän, rinnan sekä vatsan sokeroinnit. Käytössämme on kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokeri.

Rusketukset

Meiltä Kauppakadulta on saatavana myös suihkurusketuspalvelua. Valittavanasi on kokovartalolle, kasvoille ja decolteelle tai säärille tarkoitettu suihkurusketus. Meillä on käytössä Vita Liberatan tuotteet.

Rentouttava hieronta

Kauppakadun kosmetologi tarjoaa lisäksi rentouttavaa hierontaa, jonka aikana hierotaan selkä, niska, hartiat ja pää. Tunnin hieronnassa käydään lävitse myös jalat ja kädet. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Saat kiireettömän hetken tunnelmallista musiikkia kuunnellen yhdistettynä rentouttavaan kosketukseen. Hieronta tehdään kotimaisella Ekopharman vartaloöljyllä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa.

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.