Search
Close this search box.

Kosmetologi Jyväskylässä

Kosmetologipalvelumme keskittyvät ihon- ja kauneudenhoitoon. Liikkeissämme työskentelevät kosmetologit ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden käsiin voit luottaa itsesi ja keskittyä rentoutumiseen. Valikoimiimme kuuluu monipuolisesti erilaisia palveluita, kuten kasvo- ja jalkahoitoja, kynsi- ja käsipalveluita, vartalohoitoja, ihokarvojen poistoa, suihkurusketusta sekä ripset ja kulmat -palveluita.

Kosmetologipalveluita saatavilla Jyväskylästä:

Kasvohoidot

Kosmetologeiltamme on saatavilla monenlaisia kasvohoitoja, joihin voi tulla esimerkiksi jonkin iho-ongelman vuoksi tai pelkästään rentoutumaan ja ylläpitämään ihon hyvinvointia. Yleisesti kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan sekä naamion. Kasvohoidot ovat tarkoitettu niin nuorelle kuin vanhallekin iholle ja hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihon mukaan.

Ripset ja kulmat

Kosmetologimme tekevät myös ripsi- ja kulmapalveluita. Niihin kuuluvat esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Lisäksi meiltä on saatavana ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia. Niistä sekä ripsienpidennyksistä voit lukea lisää ripsipalvelut-sivulta.

Kynnet/käsihoidot

Käsihoidot hellivät käsiä ja saavat kynnet säihkymään. Palveluiden sisällöt vaihtelevat, mutta yleensä käsihoitomme sisältävät käsianalyysin, kynsienhoidon sekä asiakkaan halutessa myös lakkauksen. Käsihoidot soveltuvat hyvin myös miehille. Kynsipalvelut-sivulla lisää rakennekynsistä sekä oman kynnen geelauksesta.

Jalkahoidot

Kosmetologien tekemät jalkahoidot ovat hemmottelevia ja soveltuvat perusterveille jaloille. Niiden aikana kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään, mahdolliset kovettumat poistetaan ja tarvittaessa raspataan kantapäät. Lopuksi jalat hierotaan ja palvelusta riippuen kynnet lakataan. Vaativampaa hoitoa, kuten syylien tai pahojen kovettumien poistoa, tarvitseville jaloille soveltuvat paremmin jalkojenhoitajan (AT) tekemät palvelut.

Vartalohoidot

Vartalohoidot rentouttavat ja hellivät koko kehoa. Yleisesti ne sisältävät ihon kuorinnan, kosteutuksen ja kevyen hieronnan. Hoito saa ihon voimaan paremmin ja stressi lievittyy. Koulutetulla hierojalla on palveluita, jotka soveltuvat paremmin esimerkiksi lihaskireyksien ja jumien avaamiseen.

Ihokarvojen poisto

Ihokarvojen poiston avulla saat karvattoman ja sileämmän ihon. Liikkeessämme ihokarvojen poisto tehdään tavallisesti sokeroimalla. Meiltä on saatavilla ihokarvojen poistoa päästä varpaisiin – valikoimaan kuuluu esimerkiksi kasvojen, kainaloiden ja säärten sokerointi. Lisäksi meillä tehdään brasilialaista sokerointia, eli brassia.

Suihkurusketus

Meiltä saat myös suihkurusketuspalvelua, joka on auringonottoa terveellisempi tapa saada ruskettunut iho. Valittavanasi on esimerkiksi koko vartalolle, ylävartalolle tai jaloille tarkoitettu suihkurusketus. Rusketuksen voimakkuus toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Rusketus kestää noin viikon.

Lasten hemmottelupalvelut

Olemme suunnitelleet lapsille omat hemmottelupalvelut. Ne on tarkoitettu 5-12-vuotiaille ja sopivat sekä pojille että tytöille. Valikoimaan kuuluvat mm. prinsessan käsihoito, merenneidon jalkahoito, supersankarin jalkahoito, prinsessan kasvohoito sekä nallekarhun hemmotteluhetki. Yksi palvelu kestää 30 minuuttia.

Tuotesarjat

Kosmetologipalvelut toteutetaan laadukkailla tuotteilla, jotka ovat tarkoitettu juuri kyseiseen käyttötarkoitukseen. Tuotteet valitaan yhdessä kosmetologin kanssa esimerkiksi asiakkaan ihon tarpeet huomioiden. Meillä on myös paljon tuotteita ihon kotihoitoon.

Hinnasto

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.