PARTURI-KAMPAAMOPALVELUT : KAUPPAKATU | KUOKKALA | LAAJAVUORI | PALOKKA

Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut parturi-kampaamopalvelut: hiustenleikkaukset, värjäykset, permanentit, hiustenpidennykset, kampaukset, hiusten ja hiuspohjan hoidot, ripsien värjäykset, kulmien värjäykset ja muotoilut, meikit sekä partatyöt. Lisäksi Kuokkalan toimipisteessä on saatavana ekokampaajan palveluita.

Stylistit

Palvelumme on hinnoiteltu parturi-kampaajien alalla olo vuosien, kertyneen kokemuksen ja ammattitaidon sekä esim. kouluttajan roolissa toimimisen mukaan seuraaviin kolmeen tasoon:
TOP STYLIST on kokenut ja ansioitunut parturi-kampaaja. Hän toimii liiketyön ohella myös kouluttajana.
STYLIST on kokenut parturi-kampaaja, joka omaa vankan ammattitaidon. Hän kehittää osaamistaan säännöllisesti vaativilla jatkokoulutuksilla.
JUNIOR STYLIST on ammattiin valmistunut, nuorempi parturi-kampaaja. Hän on ollut alalla alle 2 vuotta. Omaa hyvän ammattitaidon.

Hinnastoomme voit tutustua täältä.

Parturi-kampaamo Jyväskylän keskustassa.

Hiusten ja hiuspohjan hoidot

Studio AK:n parturi-kampaamopalvelut tarjoaa apua hiuksiin ja hiuspohjaan liittyvissä asioissa. On tärkeää, että astuessasi ulos kampaamosta, sinulla on hyppysissäsi tieto sekä sopivat tuotteet hiustesi vaivattomaan hoitoon ja muotoiluun. Pyrimme ratkaisemaan myös hiuspohjaan liittyviä ongelmia, kuten hilseilyä. Meiltä löydät kattavasti hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia ylläpitäviä tuotteita, kuten Olaplex, Nioxin, System4.

Ripset & kulmat

Kulmat ovat kasvojesi kehykset. Suurimpaan osaan parturi-kampaamopalveluista voit ottaa lisäpalveluna ripsien värjäyksen, kulmien värjäyksen ja kulmien muotoilun. Saat uuden värin ripsiisi ja kulmiisi esim. hiusvärin vaikutusajalla. Voit myös varata palvelun aivan omana palvelunaan.

Hiustenpidennykset

Kaipaatko hiuksiisi lisää pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä?

Meiltä Studio AK:sta voit varata ajan maksuttomaan hiustenpidennysten suunnitteluun (kesto 15 min), jossa yhdessä katsomme sopivat pituudet ja käymme lävitse sävytoivomukset sekä annamme sinulle hinta-arvion.

Meillä on käytössä B’long-tuotteet, jotka valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas. Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi.

Pidennyksiä tehdään Jyväskylässä Kauppakadun ja Kuokkalan parturi-kampaamoissa.

Kampaukset

Kampaus kruunaa juhlan – ja myös tavallisen arkipäivän. Voit varata ajan esim. pesuun ja föönaukseen, muun palvelun yhteydessä tehtävään pikakampaukseen tai sitten näyttävään juhlakampaukseen. Hääkampaussetti sisältää koekampauksen.

Hiustenpidennykset Jyväskylästä Kauppakadun ja Kuokkalan parturi-kampaamosta.

Meikit

Meikkaajamme lohtivat sinulle meikin arkeen ja juhlaan. Voit varata ajan aina 15 minuutin pikameikistä tyylikkääseen juhlameikkiin. Meiltä saat myös häämeikkipaketin, joka sisältää koemeikin.

Parrat

Sinun on mahdollista varata aika parran muotoiluun tai siistimiseen. Palvelu tehdään varauksesi mukaan joko veitsellä tai koneella. Amerikkalainen parranajo sisältää alkuun pyyhehauteen, parranajon veitsellä ja lopuksi kasvohieronnan.

Ekokampaamopalveluita Kuokkalassa

Ekokampaaja…
… on parturi-kampaaja, joka on käynyt ekokampaajakoulutuksen.
… hoitaa kauneutta luontoa ja ihmistä kunnioitten.
… pyrkii palvelutoiminnassaan välttämään turhia kemikaaleja suosimalla mm. kasviperäisten, ekologisten ja biologisten tuotteiden käyttöä.

Hiusten kasvivärjäys

>kaunis ja luonnollinen, turvallinen vaihtoehto synteettisille hiusväreille. Käytössä on 100 % luonnonmukaisia kasvijauheita.

>lopputulos on yksilöllinen ja vivahteikas.

>kasviväri kiinnittyy hiuksen ulkopintaan ja hoitaa sekä vahvistaa hiusta.

>kasvivärillä ei pysty vaalentamaan hiusta, mutta sillä voi raikastaa hiusväriä. Tummentamiseen saattaa tarvita useampia käsittelykertoja.

>kasviväri haalistuu pehmeästi jättämättä selkeää juurikasvun rajaa.

>värin kesto on hyvä ja lopputulokseen vaikuttaa mm. aiemmat käsittelyt ja hiuslaatu.

Kuokkalan toimipisteessä ekokampaamopalveluita.