Search
Close this search box.

Partapalvelut

Voit varata ajan esimerkiksi parran muotoiluun tai siistimiseen. Palvelu tehdään varauksesi mukaan joko veitsellä tai koneella. Amerikkalainen parranajo sisältää alkuun pyyhehauteen, parranajon veitsellä ja lopuksi kasvohieronnan.

Tätä palvelua saatavilla

Parran muotoilu

Parran muotoilu tehdään koneella asiakkaan toiveiden mukaan ja hänelle sopivimpaan malliin. Parta voidaan muotoilla eri pituuksiin ja myös rajat siistitään.

Parran siistiminen/koneajo

Parran siistiminen tai lyhennys koneella samaan mittaan.

Parran muotoilu veitsellä

Parran muotoilu veitsellä sisältää nopean pyyhehauteen ja rajojen siistimisen veitsellä. Ajoon käytetään joko vaahtoa tai geeliä.

Amerikkalainen parranajo

Amerikkalainen parranajo on rentouttava hoito, jossa parta muotoillaan asiakkaalle sopivaksi. Ennen parranajoa iho puhdistetaan ja pehmennetään pyyhehauteella. Ajoon käytetään vaahtoa. Parranajon jälkeen tehdään kasvohieronta kasvovoiteella.

Parran värjäys

Parran värjäyksen avulla voit saada huolitellumman ja täyteläisemmän ilmeen. Väri tasoittaa luonnollisesti parran sävyeroja ja viimeistelee lookin. Partaväri on hajusteeton ja ammoniakiton, mikä minimoi limakalvojen ärsytystä. Partaväri sisältää myös hoitavia raaka-aineita.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.