Search
Close this search box.

Kampaamokauppa & Pikatukku

Tältä sivulta löydät hiusalan ammattilaisten pikatukun sekä kuluttajia ja hiusalan ammattilaisia palvelevan kampaamokaupan.

Kampaamopikatukku hiusalan ammattilaisille

Studio AK Kauppakadun tiloissa toimii hiusalan ammattilaisille tarkoitettu kampaamopikatukku.

Pikatukusta parturi-kampaajat voivat hankkia mm. hiusvärejä, permanentti- ja vaalennusaineita, hapetteita sekä ripsi- ja kulmavärejä. Lisäksi pikatukusta saa kampaamoalan tarvikkeita, kuten folioita ja suojakäsineitä sekä täydennystä käyttötuotehyllyyn. Meiltä saa myös B’long Pro – ja PASTELL. -pidennyshiuksia.

Pikatukku palvelee osoitteessa Kauppakatu 15, 40100 Jyväskylä, ja on avoinna ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-16. Voit katsoa toimipaikkakohtaiset aukioloajat täältä. Kampaamokauppa myös konsultoi kollegoja, mikäli jotain kysyttävää herää. Hinnoittelu menee tukkuhintojen mukaan, joista saa alennusta 50 € ylittävän kertaoston jälkeen. Kauppakadun liikkeen edessä on myös kadunvarsipysäköinti autolla tulijoita varten.

Huom! Oletko hiusalan opiskelija? Otathan ensimmäisellä ostokerrallasi mukaan voimassa olevan opiskelijatodistuksen.

Pikatukkuasiakas, haluatko saada meiltä sähköpostiisi tietoa uutuuksista ja tarjouksista? Lähetä nimesi, y-tunnus ja sähköpostiosoite osoitteeseen sanna@studioak.fi ja lähetämme sinulle asiakaskirjeemme.

Pikatukun tuotevalikoimaa esiteltynä kuvin

Kampaamokaupan tuotevalikoimaa esiteltynä kuvin

Kampaamokaupasta monipuolisesti tuotteita kuluttajille hiusten hoitoon, muotoiluun ja viimeistelyyn

Studio AK:n Kampaamokauppa palvelee liikkeissämme Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla sekä Kuokkalassa, Laajavuoressa, Palokassa ja Voionmaankadulla. Niistä on saatavana mm. seuraavien brändien tuotteita. Valikoima vaihtelee toimipaikkakohtaisesti.

Hiustuotteet:
Four Reasons, Wella, Goldwell, Sim, IdHAIR, B’long, Olaplex, Gold, L’Oréal, System Professional, Herman’s Amazing, Maria Nila, K18Hair, System4, Color Mask, GHD, Re-Born Hairsolutions, L’anza, American Crew, Nõberu of Sweden

Partatuotteet: American Crew, Nõberu of Sweden, Partawa

Ihonhoitotuotteet: Payot, Ekopharma, Repêchage, Frudia, CND

Kynsituotteet: OPI, CND, Mosaic

Ripsituotteet: Nanolash, Nanobrow, Starry, Salon VOLUME Lashes, Cristel Studio

Meikit: Evagarden, Grimas