Search
Close this search box.

Hieronta Jyväskylässä

Koulutettu hierojamme tarjoaa sekä klassista että urheiluhierontaa. Hieronnassa keskitytään lihasjumien avaamiseen ja kipujen poistamiseen. Asiakas saa samalla myös rentoutua. Lisäksi valikoimissa on runsaasti myös muita hierontoja, kuten rentouttava hieronta, purentalihashieronta sekä hieronta lämpöhoidolla. Yleisimpien maksukorttien ja käteisen lisäksi maksutapoina koulutetun hierojamme palveluihin käyvät Smartum Pay sekä Epassi Hyvinvointi. 

Hierontaa saatavilla Jyväskylästä:

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihasten kireys- ja jännitystiloja lievittävää hierontaa, joka toteutetaan monipuolisilla hierontaotteilla asiakkaan toivomalla voimakkuudella. Klassisella hieronnalla voidaan pyrkiä helpottamaan myös erilaisia stressioireita sekä unettomuutta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on tarpeen mukaan voimakasta, lihaksia muokkaavaa hierontaa tai ennen urheilusuoritusta tapahtuvaa taputtelupainotteista valmistavaa hierontaa. Urheiluhierontaan sisältyy tarvittaessa kevyttä nivelkäsittelyä, hierojan avustuksella tapahtuvaa passiivista venyttelyä sekä tennispallojen avulla tapahtuvia lihaskalvoja avaavia harjoituksia.

Hieronta lämpöhoidolla

Tässä hoidossa yhdistyvät kuumakivihieronnan rentouttava lämpö ja klassisen hieronnan lihaskireyksiä lievittävä vaikutus! Hoidon ensimmäinen puolikas tehdään kuumakivillä; haluttua aluetta sivellään (esim. selkää ja niska-hartiaseutua) lämpimillä laavakivillä, rauhallisin ottein. Hoidon jälkipuolisko koostuu klassisesta manuaalisesta hieronnasta, sisältäen kallonpohjan ja päänahan käsittelyn asiakkaan niin halutessa.

Purentalihashieronta

Purentalihasten hieronta alkaa niska-hartiaseudun käsittelyllä, jonka jälkeen hierotaan ohimoiden ja alaleuan alueilla sijaitsevat pinnalliset purentalihakset. Näiden jälkeen käsitellään suun sisäpuolella olevat purentalihakset. Suun sisällä sijaitsevat lihakset hierotaan aina kumihanskat kädessä. Purentalihaksiston hieronta viimeistellään rentouttavalla päähieronnalla.

Raskausajan hieronta

Klassinen hieronta odottajalle. Raskausaikana keho käy läpi suuria muutoksia. Kehon painopisteet muuttuvat, jolloin lihakset ja nivelsiteet joutuvat rasitukselle. Esimerkiksi niska-hartiaseudun, alaselän ja nivustaipeiden kiputiloja voidaan kuitenkin lievittää säännöllisellä hieronnalla. Raskausajan hieronta voidaan toteuttaa odottajan tarpeiden mukaan joko kylki- tai selinmakuulla tai istuma-asennossa.

Rentouttava hieronta

Hitain ja laajoin ottein tehtävä hieronta, joka rentouttaa kehoa ja mieltä. Sopii erinomaisesti lahjaksi tai omaksi hemmottelu- ja lepohetkeksi.

Maksutavat

Yleisimpien maksukorttien ja käteisen lisäksi  maksutapoina koulutetun hierojamme palveluihin käyvät Smartum Pay sekä Epassi Hyvinvointi.

Hinnasto

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.