Search
Close this search box.

Ripsipalvelut Jyväskylässä

Ammattilaisemme toteuttavat kauniit ja kestävät klassiset, hybridi- sekä volyymiripsienpidennykset ja niiden huollot. Lisäksi liikkeissämme tehdään ripsien kestotaivutusta, kulmien laminointia sekä microblading -kulmien muotoilua. Myös ripset & kulmat -palvelu on saatavilla kaikista toimipisteistämme.

Ripsipalveluita saatavilla Jyväskylästä:

Ripsienpidennykset

Ripsiteknikkomme tekevät klassisia, hybridi- ja volyymiripsienpidennyksiä. Ne toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan ja tehdään juuri kunkin asiakkaan kasvoihin ja mieltymyksiin sopiviksi. Ripsienpidennyksillä saat helpotusta arkeen ja näyttävyyttä katseeseen. Valikoimaan kuuluvat myös ripsienpidennysten huollot. Huollon hinta on sama sekä meillä tehdyille että muualta huoltoon tuleville. 

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus korostaa ripsien luonnollista kauneutta. Se toteutetaan muottien avulla, jolloin valitaan myös ripsien kaarevuus. Palvelu toteutetaan Yumi Lashes -tuotteilla ja sen vaikutus kestää noin 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Palveluun sisältyy myös ripsien kestovärjäys. Laajavuoren kosmetologi Piia toteuttaa ripsien kestotaivutuksen Glamlashes-tuotteilla.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi korostaa, tuuheuttaa ja kaunistaa omia kulmakarvojasi. Yumi Brows -kulmakarvojen laminointimenetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, proteiinien ja vitamiinien avulla. Palveluun sisältyy myös kulmien värjäys.

Microblading -kulmien muotoilu

Microblading-tekniikka on kulmamuotoilua, jossa viiltojen avulla ”piirretään” karvoja ihoon. Näin niistä pyritään saamaan luonnolliset, pitkään kestävät ja juuri omiin kasvoihin sopivat. Jokainen karva piirretään yksitellen. Kulmien teko koostuu neljästä osa-alueesta: muotoilusta, itse toimenpiteestä, jälkihoidosta sekä vahvistuskäynnistä.

Ripset & kulmat

Ripset ja kulmat -palvelussa värjätään sekä ripset että kulmat ja lisäksi nypitään kulmat asiakkaan toivomalla tavalla. Ripset & kulmat -palvelun voit varata omana palvelunaan, mutta se on myös todella suosittu lisäpalvelu esimerkiksi hiusvärin vaikutusajalla.

Hinnasto

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.