Search
Close this search box.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi on luonnollinen tapa saada kulmista näyttävämmät ja tuuheammat. Yumi Brows -kulmakarvojen laminointimenetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, proteiinien ja vitamiinien avulla. Palveluun sisältyy myös kulmien värjäys.

Tätä palvelua saatavilla

Miten kulmien laminointi tehdään?

Hoidon aikana kulmat käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella, joiden vaikutuksen ajaksi kulmat laitetaan kelmun alle. Palvelun aikana kulmat asetellaan haluttuun muotoon, minkä avulla voidaan esimerkiksi piilottaa mahdollisia pieniä lovia kulmakarvoissa. Lisäksi kulmat kestovärjätään ja muotoillaan pinseteillä nyppimällä.

Kulmien laminoinnin ideana on saada muutettua karvan tekstuuria siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Kun karvoista on tullut huokoisemmat, myös niihin laitettava kestoväri tarttuu paremmin. Väri valitaan asiakkaan kanssa yhdessä ja sekoitellaan toivotun sävyn mukaan. Valittavissa on harmaa, vaaleanruskea, tummanruskea tai musta. Kulmasi saattavatkin olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelun jälkeen, kunnes peset ne ensimmäisen kerran 24 tunnin kuluttua.

Ennen kulmien laminointia

Suosittelemme ottamaan kulmien laminoinnin 4 päivää ennen tärkeää menoa, jotta kulmaväri on ehtinyt hieman tasoittua käsittelystä. Öljyjen käyttäminen kulmissa tekee kulmiin öljykalvon, jolloin laminoinnin aikana käytettävät aineet eivät välttämättä pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti. Öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisikin lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen kulmien laminoinnin tekemistä.

Kulmien laminoinnin jälkeen

Kulmia ei saisi pestä tai meikata 24-48 tuntiin laminoinnin jälkeen, sillä se heikentää kulmien laminoinnin vaikutusta ja saattaa kuivattaa karvaa. Myös lisäravinteet, jotka vaikuttavat karvan kasvuun, voivat lyhentää laminoinnin kestoa, kun karvat uusiutuvat niiden ansiosta nopeammin. Voit käyttää huoletta meikkiä ja poistaa meikkejä, vaikka sinulle olisikin tehty kulmien laminointi.

Menetelmän vaikutus kestää siis 4-6 viikkoa ja se uusitaan 8-12 viikon välein riippuen omien kulmakarvojen kasvusyklistä.

Ikäraja kulmien laminoinnille on meillä 16 vuotta.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.