Search
Close this search box.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus korostaa ripsien luonnollista kauneutta. Se toteutetaan muottien avulla, jolloin valitaan myös ripsien kaarevuus. Sen vaikutus kestää noin 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Palveluun sisältyy myös ripsien kestovärjäys.

Tätä palvelua saatavilla

Mitä ripsien kestotaivutus tarkoittaa?

Kestotaivutuksen tarkoituksena on taivuttaa ripset ylöspäin ja antaa samalla niille lisää volyymia ja pituutta, jolloin ripsesi myös näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta.

Kestotaivutus tehdään asettamalla ripset silikonityynyn päälle ja liimaamalla ne siihen kiinni hoidon ajaksi. Tämän aikana taivutus- ja hoitoaine vaikuttavat ripsiin. Sen ja muottien avulla ripsiin saadaan haluttu kaarevuus. Ripsesi värjätään joko mustalla tai sinimustalla kestovärillä. Lopuksi liima poistetaan vesihuuhteella.

Ripsien kestotaivutuksessa on käytössä Yumi Lashes tai Glamlashes -tuotteet.

Ennen ripsien kestotaivutusta
 

Öljypitoisten tuotteiden käyttö tulisi lopettaa 4-8 viikkoa ennen kestotaivutuksen ottamista, sillä öljy tekee ripsiin kalvon, jolloin kestotaivutuksessa käytettävät aineet eivät välttämättä pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti. Ripsienpidennysten poiston jälkeen olisi hyvä pitää tarvittaessa 8 viikkoa väliä ennen ripsien kestotaivutuksen ottamista.

Ripsien kestotaivutuksen jälkeen
 

Älä pese tai meikkaa ripsiä 24 tuntiin kestotaivutuksen jälkeen, koska se voi heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Ripsien kasvuun vaikuttavien lisäravinteiden syöminen voi lyhentää taivutuksen kestoa ripsissäsi, sillä ripsien kasvun myötä taivutustulos katoaa vähitellen ripsistä. Kestotaivutus ei loivennu, vaan se ns. kasvaa ulos, kun ripset kasvavat ja uusiutuvat.

Voit käyttää ja poistaa meikkejä 24 tunnin jälkeen samaan tapaan kuin ennen kestotaivutustakin. Ripsien kestotaivutuksen voi uusia 8-10 viikon päästä riippuen siitä, kuinka tehokkaasti aiempi taivutus on kasvanut ulos ripsistä. Ripsien kestotaivutuksen hälvennyttyä olisi hyvä pitää 8 viikkoa väliä ennen ripsienpidennysten ottamista.

Hoidon tulos kestää siis 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. 

Ikäraja ripsien kestotaivutukselle on meillä 16 vuotta.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.