Search
Close this search box.

Kampaukset

Kampaus kruunaa juhlalookiin, mutta soveltuu hyvin myös arkeen. Toteutamme ammattitaidolla ja juuri asiakkaan tyyliin sopien mm. pikakampaukset, juhlakampaukset sekä hääkampaukset. Esimerkiksi pikakampaus soveltuu hiusten viimeistelyyn, kun taas juhlakampaus tuo pysyvyyttä kampaukseesi.

Tätä palvelua saatavilla

Juhlakampaus

Tyylikäs juhlakampaus kruunaa lookisi! Juhlakampaus sisältää perusteellisen pohjatyön, joka tekee kampauksesta kestävämmän. Juhlakampaus on myös nimensä mukaisestikin esimerkiksi pikakampausta juhlavampi. Tulethan palveluun puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

Kiharakampaus/suoristus/viimeistely

Hiusten perusteellinen kiharrus tai suoristus viimeisteltynä laadukkailla ammattilaistuotteilla. Tulethan palveluun puhtailla ja kuivilla hiuksilla. 

Kiharakampaus/suoristus (sis. pesun)

Hiusten perusteellinen kiharrus tai suoristus viimeisteltynä laadukkailla ammattilaistuotteilla. Palvelu sisältää myös hiusten pesun ja föönauksen.

Hääkampauspaketti

Hääkampauspakettiin kuuluu koekampaus sekä itse hääpäivän kampaus. Koekampauksen aikana suunnitellaan kampaus ja lähdetään toteuttamaan sitä. Koekampausta ei välttämättä ehdi tekemään valmiiksi. Hääkampauksessa keskitytään juhlakampauksen tavoin pohjatyöhön ja sitä kautta kampauksen kestävyyteen. Hääkampaus voi olla esimerkiksi nuttura tai kiharakampaus. Koekampausaika varataan tavallisesti muutama viikko ennen varsinaista hääkampausta. Tulethan palveluun puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

Pikakampaus

Pikakampaus on rento ja kevyehkö kampaus, kuten rento letti tai kiharat/suoristus. Valitsethan aina palveluksi juhlakampauksen, mikäli haluat kampaukselta pysyvyyttä, sinulla on extrapitkät tai -paksut hiukset tai toiveissasi on nutturakampaus tai juhlava kampaus. Juhlakampauksessa panostetaan pikakampausta enemmän pohjatyöhön ja sitä kautta myös kampauksen pysyvyyteen. Tulethan palveluun puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

Vinkkejä kampaukseen tulevalle

> Tule puhtailla ja kuivilla hiuksilla (ellei palveluun sisälly hiusten pesu).
> Laita päällesi sellainen paita, joka on helppo riisua niin, että kampaus pysyy kunnossa: esim. vetoketjullinen paita (ei mielellään hupparia, iso huppu hankaloittaa kampauksen tekoa) tai paita, jossa on iso kaula-aukko.
> Kerro toiveesi kampaajalle ja näytä kuvia halutusta lopputuloksesta. Voit myös olla yhteydessä kampaajaan etukäteen esim. ig:ssä. Kampaajiemme ig-tilit ovat muotoa @studioak.etunimi
> Voit myös näyttää kuvat juhla-asusta ja koruista, niin kampaus saadaan suunniteltua kokonaisuuteen sopivaksi.
> Meiltä löytyy kampauskoruja viimeistelemään kampauksen ja toki omiakin saa ottaa mukaan.
> Varaa riittävästi aikaa palveluun ja siirtymiin, niin valmistautuminen sujuu stressittömämmin.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.