Search
Close this search box.

Hiushoidot

Hiushoidosta voit saada avun itse hiusten lisäksi myös hiuspohjalle. Valikoimastamme löytyy palveluita mm. hiusten vahvistamiseen, korjaamiseen, silottamiseen ja kosteutukseen. Hiuspohjan hoidoista voit saada apua esimerkiksi hilseilyyn tai kutinaan. Olaplex- tai K18Hair-hiushoito on suositeltavaa varata myös hiusten vaalennuksen, raitojen tai permanentin yhteydessä lisäpalveluksi.

Tätä palvelua saatavilla

Olaplex

Olaplex vahvistaa, suojaa ja korjaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden vaikutuksilta sen sisältämän Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -ainesosan avulla. Olaplex-hiushoito olisi siis hyvä ottaa kemiallisen käsittelyn, kuten vaalennuksen, värjäyksen tai permanentin, yhteydessä. Nämä käsittelyt voivat vahingoittaa hiusta molekyylitasolla ja tehdä hiuksista hauraammat ja helposti takkuuntuvat.

Olaplexin tuotevalikoimasta kaksi ensimmäistä tuotetta ovat ammattilaisen ”välineitä” ja niitä käytetään vain kampaamossa. No. 1 Olaplex Blond Multiplier laitetaan hiusvärin, vaalennus- tai permanenttiaineen sekaan. Se suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aikana. Kun hiusväri, vaalennus- tai permanenttiaine on huuhdeltu pois, hiukset hoidetaan No.2 Bond Perfector -aineella, joka rakennepaikkaa ja elvyttää hiussidoksia käsittelyn välillä/käsittelyn jälkeen.

Tavallisten hoitoaineiden ja hiushoitojen avulla voidaan silottaa ja hoitaa hiuksia, mutta vain Olaplex ja alapuolella esitelty K18Hair-hiushoito voivat vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin ja korjata sekä suojata niitä pysyviltä vaurioilta.

Olaplex 4-in-1 -pikahiushoito

Olaplex on saatavana myös pikahiushoitona: Olaplex 4-in-1 -pikahiushoito on kosteuttava ja tehokas hiusnaamio, jonka teho perustuu muiden Olaplex-tuotteiden tapaan Bond Building -teknologiaan. Se mm.

>lisää hiusten kiiltoa
>hoitaa vaurioita
>on tehokas ja kosteuttava
>jättää hiukset ilmaviksi
>sisältää premium-tason öljyjä, hiusta vahvistavia keramideja sekä jopa 11 erilaista aminohappoa

K18Hair-hiushoito

Myös K18Hair-hiushoito suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden vaikutuksilta, mutta sen toimintatapa on vähän erilainen kuin Olaplexilla. Sen sisältämä K18Peptide muokkautuu osaksi hiuksen luonnollista rakennusainetta, ja on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva aine, joka pystyy muokkaamaan koko hiuksen rakennetta ennalleen. Se vahvistaa ja suojelee siten hiusta.

Kampaamossa tehtävä K18Hair-hiushoito on kaksivaiheinen, jonka jälkimmäisenä aineena toimii sama tuote, jonka saat ostettua myös kotiisi. Hiushoito on tehokas ja nopeavaikutteinen ja se palauttaa hiuksen alkuperäiseen kuntoonsa, mitä se olisi ilman mahdollisia vaurioita.

Simplex Bonder -hiushoito

Simplex Bonder -hiushoito on samaan käyttötarkoitukseen kuin Olaplex ja K18Hair. Se suojaa hiuksen rikkisidoksia ja vahvistaa hiusta. Simplex Bonderin tuotteet pidentävät myös hiusvärin kestoa. Tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia, ja sarjaan kuuluu myös kotihoitotuotteet.

Simplex Bonder -kotihoitotuotteisiin kuuluvat Re-Bonding shampoo, Conditioning Mask sekä Re-Bonding Spray -tehohoitoneste. Shampoo tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, rakennepaikkaa niitä ja saa myös hiusvärin kestämään paremmin. Suojaava ja vahvistava Conditioning Mask sopii päivittäisen käytön lisäksi myös tehohoitokäsittelyksi ja se ylläpitää saavutettua hoitotulosta. Re-Bonding Spray -tehohoitoneste puolestaan rakennepaikkaa kaikkein huonokuntoisimpiakin hiuksia ja saa ne näyttämään kiiltäviltä ja vahvoilta.

Turvehoito hiuspohjalle

Kuokkalan toimipisteestä on saatavana turvehoitoa. Se sopii erityisesti erilaisiin hiuspohjan ongelmiin, kuten kutinaan, ärtyneisyyteen ja hilseilyyn. Turpeena on käytössä kotimainen LehtoPeat erikoishieno hiusturve, joka on lisäaineeton, puhdas ja aito suomalainen luonnontuote. Kyseinen turve on myös hajuton, hiuksia värjäämätön sekä antiseptinen.

Turve aktivoi hiuspohjan verenkiertoa merkittävästi, mikä edistää hiusjuurten ravinnonsaantia. Se vahvistaa ja ryhdistää hiuksia sekä edistää hiuspohjan hyvinvointia ja nopeuttaa huomattavasti rikkoutuneen hiuspohjan ihon paranemista. Lisäksi turvehoito tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa vähentämällä liiallista rasvoittumista sekä aktivoimalla kuivaa ja atooppista ihoa elpymään.

Palvelun aikana hiukset kosteutetaan vedellä, jonka jälkeen hiuksiin ja hiuspohjaan levitetään runsas turvemassa. Lämmitetty turve hierotaan tasaisesti hiuspohjaan ja sen vaikutusta tehostetaan peittämällä hiukset kääreellä. Massa vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen turve huuhdotaan pelkällä vedellä pois.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.