Search
Close this search box.

Hiustenleikkaus

Valikoimastamme löydät monipuoliset hiustenleikkauspalvelut. Sekä parturi- että kampaamoleikkaus sisältävät hiusten pesun, leikkauksen, föönauksen ja viimeistelyn. Saat samalla myös hiustenlaitto vinkkejä. Parturi- ja kampaamoleikkaus ovat suosituimpia palveluitamme. Meiltä on saatavana omat lasten hiustenleikkauspalvelut myös 0-6 -vuotiaille sekä 7-12 -vuotiaille. Lisäksi valikoimaamme kuuluu esimerkiksi otsatukan leikkaus, latvojen tasaus kuivana sekä koneajo.

Tätä palvelua saatavilla

Parturi- ja kampaamoleikkaus

Yleisimpiä ja suosituimpia palveluitamme ovat parturi- ja kampaamoleikkaus. Ne sisältävät hiusten pesun, leikkauksen, föönauksen ja viimeistelyn.

Mallinmuutosleikkaus

Mallinmuutosleikkaukset (parturi ja kampaamo) sisältävät myös suunnittelun ja niihin on varattu enemmän aikaa leikkauksen toteutukselle. Mallinmuutosleikkaus on tarkoitettu isompia muutoksia varten. Mallinmuutosleikkaus sisältää myös hiusten pesun ja föönauksen.

Lasten hiustenleikkaus

Lasten hiustenleikkauspalvelut 0-6 -vuotiaille sekä 7-12 –vuotiaille eivät sisällä hiusten pesua.

Hiusten tasaus kuivana

Hiusten tasaus kuivana –palveluun sisältyy hiusten latvojen siistiminen. Palvelu ei sisällä hiusten pesua tai muotoonleikkausta.

Koneajo tai rajojen siistiminen

Koneajo tai rajojen siistiminen sisältää nimensä mukaisestikin hiusten ajon koneella. Koko pää ajetaan samalla pituudella. Palvelu ei sisällä hiusten pesua.

Stylistit

Palvelumme on hinnoiteltu parturi-kampaajien alalla olo vuosien, kertyneen kokemuksen ja ammattitaidon sekä esim. kouluttajan roolissa toimimisen mukaan seuraaviin kolmeen tasoon:

JUNIOR STYLIST on ammattiin valmistunut, nuorempi parturi-kampaaja. Hän on ollut alalla alle 2 vuotta. Omaa hyvän ammattitaidon.

STYLIST on kokenut parturi-kampaaja, joka omaa vankan ammattitaidon. Hän kehittää osaamistaan säännöllisesti vaativilla jatkokoulutuksilla.

TOP STYLIST on kokenut ja ansioitunut parturi-kampaaja. Hän toimii liiketyön ohella myös esimerkiksi kouluttajana.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.