Search
Close this search box.

Meikit

Meikkaajamme loihtivat sinulle meikin sekä arkeen että juhlaan parhaita puoliasi korostaen. Voit varata ajan esimerkiksi pelkistetymmästä päivämeikistä aina tyylikkääseen juhlameikkiin saakka. Meiltä saat myös häämeikkipaketin, joka sisältää koemeikin.

Tätä palvelua saatavilla

Juhlameikki

Juhlameikissä tehdään päivämeikkiä näyttävämpi ehostus. Meikissä voidaan tehdä näyttävämpiä rajauksia tai vahvempi/tummempi silmämeikki. Tähän meikkiin voidaan tarvittaessa lisätä ripsitupsuja tai ripsinauhat.

Päivämeikki

Päivämeikissä tehdään kevyt ehostus. Meikki ei sisällä vahvoja rajauksia tai vahvasti näkyvää silmämeikkiä. Jos toiveissasi on näyttävämpi meikki, valitsethan palveluksi juhlameikin.

 

Häämeikkipaketti

Häämeikkipaketti sisältää koemeikin, jossa suunnitellaan tärkeän päivän meikkikokonaisuus. Meikki tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja tarvittaessa lisätään ripsitupsut/-nauhat.

Pikameikki

Pikameikki tarkoittaa nopeaa freesausta tai esimerkiksi sulhasen pikaista ehostusta. Meikissä voidaan korjailla asiakkaan aamulla tekemää meikkiä tai tehdä nopea huuli- tai silmämeikki. Huomioithan, että jos toivot koko meikkiä, varaathan silloin päivä- tai juhlameikin.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.