Search
Close this search box.

Blogi

Syksyn & talven 2023-2024 trendivinkit
Trendit syksylle ja talvelle 2023-2024 on nyt julkaistu! Lue, mikä on suosittua hiuksiin, ihonhoitoon, kynsiin tai miesten palveluihin liittyen.
Henkilöhaastattelu – Tiina, jalkojenhoitaja (AT)
Kauppakadun liikkeen jalkojenhoitaja (AT) Tiina tekee terveydenhoidollisia jalkahoitoja, ja kertoo, miksi jalkahoidossa on tärkeää käydä.
Henkilöhaastattelu – Alma, kosmetologi ja ripsiteknikko
Kosmetologi ja ripsiteknikko Alma pitää tarkasta työskentelystä ja hänen suosikkituotteensa löytyvät uudesta Payot-sarjasta.
Hyvän ilman kampaamo – Studio AK Laajavuori
Studio AK Laajavuori on Jyväskylän ainoa Hyvän ilman kampaamo, jossa on käytössä vain hajusteettomat tuotteet. Siellä voivat asioida myös tuoksuyliherkät.
Henkilöhaastattelu – Elsa, visualisti & infohenkilö
Kauppakadun liikkeessä työskentelevän Elsan työpäivät koostuvat osittain esimerkiksi liikkeiden ulkonäön suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tuotteiden esillepanosta.
Henkilöhaastattelu – Sonja, kynsiteknikko
Kauppakadun liikkeen kynsiteknikko Sonja pitää erityisesti siitä, että alalle tulee koko ajan uusia trendejä ja tekniikoita.
Henkilöhaastattelu – Sari A., parturi-kampaaja
Parturi-kampaajamestari Sari A. työskentelee Laajavuoren liikkeessä tuoksuttomin tuottein. Laajavuoren liike on Hyvän ilman kampaamo.
12 usein kysyttyä kysymystä hierojalle
Kuinka usein kannattaa käydä hieronnassa? Saako hieronnan jälkeen saunoa? Studio AK:n hieroja Ninja vastaa hänelle 12 useimmiten esitettyyn kysymykseen.
Kevään & kesän 2023 trendivinkit
Kevään ja kesän 2023 hius-, kynsi- ja kauneudenhoitotrendit on nyt koottuna tähän artikkeliin. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva.