Search
Close this search box.

Blogi

Hyvän ilman kampaamo – Studio AK Laajavuori
Studio AK Laajavuori on ollut toukokuusta 2023 alkaen Hyvän ilman kampaamo. Laajavuoren liike on Jyväskylän ainoa Hyvän ilman kampaamo, mikä tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman. Laajavuoren liikkeestä on saatavilla myös kosmetologipalveluita.
Beaded weft -hiustenpidennykset
Beaded weft -hiustenpidennystekniikka sopii monenlaisiin tarpeisiin. Pidennyshiukset kiinnitetään pieniin "helmiin" ompelemalla ja se on kiinnityskohdaltaan huomaamattomampi ja ohuempi kuin perinteinen ompelupidennys.
Erican tuotevinkit miesten hiusten viimeistelyyn
Palokan liikkeessä työskentelevä Erica on erikoistunut parturileikkauksiin. Nyt hän kertoo miesten hiusten viimeistelystä ja antaa pari tuotesuositusta.
Kevään ja kesän 2024 trendivinkit
Huippusuositut trendit on taas julkaistu! Tänä keväänä ja kesänä hiuksissa korostuvat erityisesti kaksi trendiä - lämpimät sävyt sekä vaalea persikkainen väri. Lue myös, mitkä muut hiustrendit rokkaavat tällä hetkellä, ja mitä esimerkiksi ripsi- ja kynsiteknikkomme sekä kosmetologimme kertovat!
Syksyn & talven 2023-2024 trendivinkit
Trendit syksylle ja talvelle 2023-2024 on nyt julkaistu! Lue, mikä on suosittua hiuksiin, ihonhoitoon, kynsiin tai miesten palveluihin liittyen.
Henkilöhaastattelu – Tiina, jalkojenhoitaja (AT)
Kauppakadun liikkeen jalkojenhoitaja (AT) Tiina tekee terveydenhoidollisia jalkahoitoja, ja kertoo, miksi jalkahoidossa on tärkeää käydä.
Henkilöhaastattelu – Alma, kosmetologi ja ripsiteknikko
Kosmetologi ja ripsiteknikko Alma pitää tarkasta työskentelystä ja hänen suosikkituotteensa löytyvät uudesta Payot-sarjasta.
Henkilöhaastattelu – Elsa, visualisti & infohenkilö
Kauppakadun liikkeessä työskentelevän Elsan työpäivät koostuvat osittain esimerkiksi liikkeiden ulkonäön suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tuotteiden esillepanosta.
Henkilöhaastattelu – Sonja, kynsiteknikko
Kauppakadun liikkeen kynsiteknikko Sonja pitää erityisesti siitä, että alalle tulee koko ajan uusia trendejä ja tekniikoita.