Search
Close this search box.

Hiusten värjäys, raidat/vaalennus ja moniväri

Toteutamme upeat hiusten värjäykset, raidat sekä monivärit asiakkaan toiveet ja tarpeet kuunnellen. Hiusten värjäys tehdään yhdellä värillä koko päähän. Raidat toteutetaan esimerkiksi folioiden avulla ja se on yleisin tapa toteuttaa myös hiusten vaalennus. Raidat/vaalennus -palvelu sisältävää myös hiusten sävytyksen. Katsothan hiusmittakuvastamme, minkä mittaisten hiusten mukaan aika tulisi varata.

Tätä palvelua saatavilla

Hiusten värjäys

Hiusten värjäys tehdään yhdellä värillä koko päähän. Palvelu sisältää myös hiusten sävytyksen. Vivahteikkaammaan sävyn saat raitojen tai monivärin avulla. 

Huom! Tyviväriin sisältyy enintään 3 cm tyvikasvun värjääminen.

Raidat/vaalennus

Raitojen ja vaalennuksen avulla hiuksiin saadaan monivivahteinen ja kaunis lopputulos. Hiusten vaalennus toteutetaan tavallisesti raidoilla, mutta siihen on myös monia muita tekniikoita, kuten balayage tai liukuvärjäys. Palveluun sisältyy myös sävytys, jonka avulla taitetaan hiuksesta pois ei-toivottuja sävyjä, kuten keltaista ja oranssia. Sävytyksellä saadaan tehtyä joko viileää tai lämpimämpää sävyä.

Huom! Tyviraidoissa ja -vaalennuksessa enintään 3 cm hiusten tyvikasvua raidoitettavana/vaalennettavana.

Moniväri

Monivärjäyksessä hiuksiin käytetään useita eri värejä. Sopii hiusten kevyeen raidoittamiseen. Nykyistä väriäsi vaaleamman lopputuloksen halutessasi valitsethan palveluksi raidat/vaalennus. Myös moniväri sisältää hiusten sävytyksen.

Pikaväri/sävytys/harmaanpeitto

Pikaväri ja sävytys sopivat hyvin hiusten nopeaan ja hellävaraiseen freesaukseen esimerkiksi värjäyskertojen välissä. Sävytys raikastaa ”kulahtaneen” hiusvärin ja tuo hiuksiin kiiltoa ja silkkistä tuntua. Sävytyksen kesto on n. 6 viikkoa riippuen mm. hiusten laadusta ja pesutottumuksista. Harmaanpeitolla on mahdollista häivyttää esimerkiksi ensimmäisiä harmaita hiuksia. 

Shinefinity Speed Glaze -kiiltosävytys

Shinefinity Speed Glaze -palvelu sisältää värjäyksen Wellan Shinefinity-sävytteellä sekä föönauksen ja viimeistelyn. Sen yhteyteen on valittavissa myös hiustenleikkaus. Palvelu antaa hiuksillesi ripauksen sävyä, luonnollista kiiltoa ja silkkisen tuntuiset hiukset. Tämä on täydellinen värin raikastus hiustenvärjäysten välillä tai sopiva käsittely, jos haluat raikastaa luonnollista hiusväriäsi. Hiusvärin kesto jopa 6 viikkoa.

Toteutamme myös shokkivärejä ja isoja muutoksia. Olethan ensin puhelimitse yhteydessä liikkeeseemme ajan varaamista varten, mikäli haaveilet isommasta muutoksesta tai shokkivärisi vaatii mahdollisesti ensin hiusten vaalentamista.

Stylistit

Palvelumme on hinnoiteltu parturi-kampaajien alalla olo vuosien, kertyneen kokemuksen ja ammattitaidon sekä esim. kouluttajan roolissa toimimisen mukaan seuraaviin kolmeen tasoon:

JUNIOR STYLIST on ammattiin valmistunut, nuorempi parturi-kampaaja. Hän on ollut alalla alle 2 vuotta. Omaa hyvän ammattitaidon.

STYLIST on kokenut parturi-kampaaja, joka omaa vankan ammattitaidon. Hän kehittää osaamistaan säännöllisesti vaativilla jatkokoulutuksilla.

TOP STYLIST on kokenut ja ansioitunut parturi-kampaaja. Hän toimii liiketyön ohella myös esimerkiksi kouluttajana.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.