Search
Close this search box.

Kasvohoidot

Kosmetologeiltamme on saatavilla monenlaisia kasvohoitoja, joihin voi tulla esimerkiksi jonkin iho-ongelman vuoksi tai pelkästään rentoutumaan ja ylläpitämään ihon hyvinvointia. Yleisesti kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan sekä naamion. Kasvohoidot ovat tarkoitettu niin nuorelle kuin vanhallekin iholle ja hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihon mukaan.

Sivulla on aluksi Kauppakadulta, Voionmaankadulta ja Laajavuoresta saatavat kasvohoidot (valikoima vaihtelee toimipisteittäin). Sivun loppuosassa on esiteltynä vain Laajavuoren liikkeen kasvohoitovalikoimaa.

Tätä palvelua saatavilla

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, klassisen hieronnan, naamion sekä voiteet. Klassinen kasvohoito on rentouttava ja hemmotteleva hoito.

Täydellinen kasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihon puhdistuksen, klassisen hieronnan, naamion sekä voiteet. Hoitoon on myös mahdollista yhdistää timanttihionta tai ultraäänipuhdistus. Täydellinen kasvohoito on kasvojen kokonaisvaltainen hoito.

Payot erikoiskasvohoito
Payotin laadukkailla tuotteilla toteutettava erikoiskasvohoito, jonka kosmetologimme räätälöi juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Palvelu sisältää mm. hoitoa tehostavan tehoaineampullin sekä kaksi hierontaosuuttaa: 42 eri liikkeen hieronnan ja erityisesti kasvojen pintaverenkiertoa vilkastuttavan hierontaosuuden, joka toteutetaan joko Gua Sha -hierontakivellä, Kvartsiroller-kasvorullalla tai Massage Cups -imukupeilla. Lisäksi palvelu sisältää myös käsien tai jalkojen hieronnan erikoisnaamion vaikutusajalla.
Mekaaninen ihonpuhdistus

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä hoitovoiteet. Ihonpuhdistus sopii esimerkiksi nuoren ihon/epäpuhtaan ihon hoitoon.

Timanttihionta

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kojekäsittelyn, naamion sekä hoitovoiteet. Timanttihionta on uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja kirkastava kasvojen laitehoito. Timanttihionta kuorii kuollutta ihosolukkoa ja sen jälkeen iho vastaanottaa vaikutusaineita tehokkaammin. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti karhealle, samealle tai elottomalle iholle sekä mustapäihin taipuvalle iholle. Timanttihionnalla voidaan hoitaa maksaläiskiä, arpia sekä pintajuonteita.

Ultraäänipuhdistus

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kojekäsittelyn, naamion sekä hoitovoiteet. Ultraäänipuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen tapa syväpuhdistaa ja kuoria iho. Sopii lähes kaikille, mutta suositellaan erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, pintakuivalle ja samealle, ikääntyvälle iholle sekä epätasaisen sävyiselle iholle.

Pikakasvohoito

Palvelu voi sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet. Hoito on lyhyt ja edullinen. Hoidossa keskitytään ihon akuuteimpaan ongelmaan.

Opti-Firm -silmänympäryshoito
Peptideillä rikastettu silmänympäryshoito taistelee tehokkaasti tummia silmänympäryksiä, turvotusta ja ryppyjä vastaan. Opti-Firm -hoito perustuu uusimpaan ihonhoitoteknologiaan ja sisältää ainesosia, jotka estävät ihon ikääntymistä ja suojaavat sitä ympäristön haittavaikutuksilta. Tuloksena on näkyvästi vähemmän ryppyjä sekä kirkas katse!

Studio AK Laajavuoren kasvohoidot

Spa-kasvohoito, Laajavuori

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet sekä paineluhieronta aromaöljyllä.

Rauhoittava merileväkasvohoito
Kasvohoito merimineraaleilla. Kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.
Luomu Phyt’s -kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta, hoitava seerumi, intialainen mantrakasvohieronta, naamio ja loppuvoide.
 
Virkistävä kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi ja naamio.
 
Hehkuva kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta, mantrakasvohieronta ja tyrniä sisältävä naamio.
Kiinteyttävä alppikukkahoito
Tämän premium-hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, kasvolihaksia rentouttava värinäterapiahieronta, kauneuden jalokiviseerumi, naamio ja loppuvoide. Hoidossa parakrassikasvi antaa luonnon oman botox-vaikutuksen ja antioksidantit suojaavat ihoa veltostumiselta. Hoidon sisältämä ruisuute vahvistaa ihoa ja ruskea levä puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Hoito aloitetaan jalkoja rentouttavalla yrttikylvyllä.
 
Kultahelmihoito kuivalle ja atooppiselle iholle
Kuivan ja atooppisen ihon premium-hoito. Se sisältää seuraavat: pintapuhdistus, hamppu-arganöljy -seerumi, rentouttava pään ja kasvojen alueen hieronta sekä korvalehtien akupistekäsittely tai hieronta. Hoito sisältää runsaasti omega 3 ja 6 -rasvahappoja. HOO-WOOD -puun ainesosat suojaavat ja parantavat ihoa sekä Sheavoi korjaa ihovaurioita. Hoito aloitetaan jalkoja rentouttavalla yrttikylvyllä ja niihin tehdään myös parafiinikäsittely kookoskuorinnalla.
Elinvoimaa iholle
Kirkastava ja puhdistava premium-happihoito, joka sisältää merellistä ihoa kirkastavaa plankton-uutetta. Hoito sisältää: puhdistuksen, kuorinnan, happiseerumin, Mantra intialaisen kasvohieronnan ja korvalehtien akupisteiden käsittelyn. Hoito aloitetaan jalkoja rentouttavalla yrttikylvyllä ja niihin tehdään kuorinta energisoivalla mandariiniöljyllä ja jalkaterät hierotaan.
 
Hydrogen ihon syväpuhdistushoito
Puhtaasti luonnonmukainen, vetyvesiyhdisteellä tehtävä puhdistus, joka poistaa happiradikaaleja ihosta.
Syväkosteuttava kasvohoito
Kiinteyttävä ja syväkosteuttava kasvohoito normaalille, kuivalle ja kosteutusta tarvitsevalle tai himmeälle iholle. Lumpeen uute, hyaluronihappo sekä merilevä tarjoavat iholle syväkosteutuksen. Hoito rikastaa ihoa beetakaroteeneilla, B-vitamiineilla, kalsiumin, magnesiumin ja raudan mineraaleilla. Ihanteellinen kuorinta, kasvo- ja dekolteehieronta runsasmineraalisella seerumilla sekä lummenaamio tekevät ihosta hehkuvan, nuorekkaan ja hyvinvoivan.
 
LED-valoterapia
Led-valoterapiahoito erilaisiin ihon tiloihin mm. akne, ruusufinni, couperosa, laajentuneet huokoset, pigmentti.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.