Hiusalan ammattitaito työssä oppien Jyväskylässä

Hae jo tänään – haku päättyy pe 30.12.2022.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia hiusalan ammattilaiseksi työtä tehden Hiusmuotoilukoulu Aki Korpisella Jyväskylässä.

Hae jo tänään – haku päättyy pe 30.12.2022.

Valituille tehdään henkilökohtainen opetussuunnitelma. Oppisopimuskoulutus mahdollinen. Koulutus alkaa tammikuussa 2023.

Tietoa hiusalan koulutuksesta:

Koulutus kestää n. puolitoista vuotta ja sinä aikana opit hiusalan monipuolisia tehtäviä, kuten hiustenleikkauksia, värjäyksiä, kestokiharointia, hiushoitoja ja kampauksia. Koulutus koostuu käytännön työharjoittelusta sekä teoriaopinnoista.

Koulutus tapahtuu pääasiassa arkisin. Se pidetään enimmäkseen Jyväskylässä Hiusmuotoilukoulu Aki Korpisen tiloissa osoitteessa Kauppakatu 15 sekä Äänekoskella POKE:n koulutustiloissa.

Kouluttajina toimivat Hiusmuotoilukoulu Aki Korpisen ja hiusalan koulutuksen ammattilaiset sekä POKE:n ammatin opettajat. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma tutkinnon osien/perustutkinnon suorittamiseen.

Työ- ja opiskeluvälineiden hinta on noin 1000 €, jotka opiskelija hankkii omakustanteisesti.

Koulutuksen tavoitteet:

1. Kasvaa monipuoliseksi ammattilaiseksi hiusalalle: opetuksen, työhönopastuksen ja itsenäisen harjoittelulla avulla.
2. Suorittaa hiusalan tutkinnon osia ja perustutkinto

Onko tämä koulutus sinulle?

Sinulla on mahdollisuus suorittaa koulutus pääsääntöisesti lähiopetuksena Jyväskylässä. Aikaisempi työkokemus ja suoritetut tutkinnot on mahdollista katsoa eduksesi. Voit omata kokemusta myös hiusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Terveydentilasi on työhön soveltuva.

Etsimme aktiivisia ja oma-aloitteisia henkilöitä, joilla on sitoutumiskykyä tiiviiseen opiskeluun, vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta, tiimityötaitoja sekä suomen kielen taito.

Hae koulutukseen pe 30.12.2022 mennessä POKE:n sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.