Hiusalan koulutus työssä oppien Jyväskylässä

Hae jo tänään – haku päättyy ke 28.2.2024.

Hae mukaan hiusalan koulutukseen

Tarjoamme mahdollisuuden oppia hiusalan ammattilaiseksi työtä tehden Studio AK Koululla Jyväskylän keskustassa. Koulutus tapahtuu yhteistyössä Poken kanssa ja on veloitukseton.

Koulutukseen valituille tehdään henkilökohtainen opetussuunnitelma. Koulutus alkaa maanantaina 4.3.2024 ja opetuskielenä toimii suomi. Koulutuksen loppuvaiheessa siirtyminen oppisopimuskoulutukseen on mahdollista.

Haku koulutukseen tapahtuu Poken kautta – haethan ke 28.2.2024 mennessä.

Tietoa hiusalan koulutuksesta:

Koulutus kestää n. puolitoista vuotta ja sen aikana opit hiusalan monipuolisia tehtäviä, kuten hiustenleikkauksia, värjäyksiä, rakennekäsittelyjä, hiushoitoja ja kampauksia. Koulutus koostuu käytännön työharjoittelusta Studio AK Koululla oikeassa kampaamoympäristössä sekä teoriaopinnoista.

Koulutus tapahtuu pääasiassa arkisin. Se pidetään enimmäkseen Jyväskylässä Studio AK Koulun tiloissa osoitteessa Kauppakatu 15 sekä Äänekoskella POKE:n koulutustiloissa.

Kouluttajina toimivat Studio AK Koulun ja hiusalan ammattilaiset sekä POKE:n ammattiopettajat. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma tutkinnon osien/perustutkinnon suorittamiseen.

Työ- ja opiskeluvälineiden hinta on noin 1000 €, jotka opiskelija hankkii omakustanteisesti. Oppivelvollisille työ- ja opiskeluvälineet ovat kuitenkin veloituksettomia.

Opintoja on mahdollista suorittaa myös Espanjassa opiskelijavaihdossa.

Koulutuksen tavoitteet:

1. Kasvaa monipuoliseksi ammattilaiseksi hiusalalle opetuksen, työhönopastuksen ja itsenäisen harjoittelulla avulla.
2. Saada ammattitaito palvella asiakkaita sekä myydä hius- ja kauneudenhoitoalan tuotteita ja palveluja.
3. Suorittaa hiusalan tutkinnon osia sekä perustutkinto

Kenelle hiusalan koulutus sopii?

Etsimme aktiivisia ja oma-aloitteisia henkilöitä, joilla on sitoutumiskykyä tiiviiseen opiskeluun, vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta, tiimityötaitoja sekä suomen kielen taito.

Koulutus on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille. Tärkein kriteeri on motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan. Aikaisempi työkokemus ja suoritetut tutkinnot on mahdollista katsoa eduksesi. Voit omata kokemusta myös hiusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Terveydentilasi tulee olla työhön soveltuva.

Teemme valinnat haastattelujen perusteella.

Sinulla tulee olla mahdollisuus suorittaa koulutus pääsääntöisesti lähiopetuksena Jyväskylässä.

Lue lisätietoja ja hae koulutukseen ke 28.2.2024 mennessä POKE:n sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.