5.7.2021

Kesätrendit 2021

Kevään trendit heijastuvat myös kesään. Hiuksissa esimerkiksi mullet ja shag jatkavat suosiotaan ja väreissä mm. punainen on kevään tapaan suosittua myös tänä kesänä. Kynsiin kaivataan vaaleampaa ja jalkahoito kestolakkauksella on yksi kesän suosituimmista trendeistä.

Mullet

Mullet, eli niskatukka, tarkoittaa takatukkaleikkausta, jossa siis takatukka jää muuta tukkaa pidemmäksi. Mullet oli erityisen suosittu 1980-luvulla ja sen ajatuksena onkin ”bisnes edessä, juhlat takana”. Se on sekä rakastettu että vihattu tukkatyyli. Mullet sopii naisten lisäksi myös miehille, ja parturi-kampaaja Maikin mukaan se onkin nyt yksi suosiotaan kasvattanut miesten hiusmalli.

Kaksi suosittua trendiä yhdistettynä: mullet ja permanentti.
Mullet-leikkaus on kasvattanut suosiotaan.
Mullet on yksi suosituimmista trendeistä.
Mullet tarkoittaa takatukkaleikkausta, jossa takatukka jää muuta tukkaa pidemmäksi.

Modern Shag

Modern Shag -leikkauksessa tukkaa kerrostetaan reippaasti päältä sekä kasvojen vierestä. Se on rento, rempseä ja vähän jopa sotkuisenkin näköinen tukkatyyli. Kyseinen malli toimii sekä pitkässä että polkkamittaisessa tukassa. Modern Shagiin on helppo yhdistää myös toinen trendikkäistä leikkauksista, nimittäin verho-otsis.

Modern Shag on yksi tämän hetken suosituimmista trendeistä.
Modern Shag -leikkaus
Modern Shag on kerrostettu leikkaus, jonka saat esimerkiksi Studio AK:lta.
Modern Shag -leikkauksessa tukkaa kerrostetaan reippaasti päältä sekä kasvojen vierestä.
Modern Shag -leikkaus Jyväskylästä Studio AK:lta.
Modern Shag

Verho-otsis

Verho-otsis jatkaa edelleen suosiotaan. Sen nimi tulee siitä, että otsahiukset kehystävät kasvoja ikään kuin verhot ikkunaa. Verho-otsatukka sopii monenlaiseen hiuslaatuun ja se toimii sekä keski- että sivujakauksen kanssa. Sen avulla voi tuoda keveyttä ja pehmeyttä kasvoille ja häivyttää korkeaa otsaa.

Verho-otsis on yksi suosituimmista trendeistä.
Verho-otsis on tällä hetkellä trendikäs.
Verho-otsis kehystää kasvoja.
Verho-otsiksessa otsahiukset kehystävät kasvoja ikään kuin verhot ikkunaa.

Polkkatukka

Polkkatukkia on eri mittaisia ja se voidaan leikata tasamittaisen lisäksi esimerkiksi eteenpäin piteneväksi. Perinteinen, bobiksikin kutsuttu, polkkatukka yltää noin puoleenväliin kaulaa. Pitkä polkkatukka, lob, yltää hartioille ja long bob vielä siitäkin alemmas. Polkkatukan voi pitää täysin suorana tai kihartaa huolettoman rennoille laineille. Lainehtivaa polkkatukkaa kutsutaan wavy bobiksi, eli wobiksi. Polkkatukan kanssa sopii sekä lyhyt että pitkä otsatukka tai joku niiden väliltä.

Vaalea polkkatukka Jyväskylästä Studio AK:lta.
Perinteinen polkkatukka.
Polkka kuparin sävyisenä Studio AK:lta
Kuparin värinen polkkatukka.
Long bob tarkoittaa pitkää polkkatukkaa.
Pitkä polkkatukka eli long bob.
Laventelin väri yhdistettynä polkkaleikkaukseen.
Polkkatukkaan voi yhdistää myös jonkin erikoisemman värin, kuten laventelin.

Luonnolliset kiharat

Luonnonkiharista hiuksista ”kärsineet” saavat huokaista helpotuksesta, sillä nyt kiharat saavat näkyä vapaasti ja olla rennot. Hiukset saavat näyttää jopa vähän pörröisiltä ja sotkuisilta. Suoratukkaistenkaan ei tarvitse kuitenkaan huolestua, sillä rennot ja luonnollisen näköiset kiharat saa tehtyä myös suoristusraudalla.

Luonnonkihara tukka on nyt pinnalla.
Luonnonkiharat
Beach Waves -kiharat sopivat hyvin kesään.
Beachwaves-kiharat
Beach Waves saa tehtyä myös suoristusraudalla.
Rennot ja luonnollisen näköiset kiharat saa tehtyä myös suoristusraudalla.

Nuwave-lainekäsittely

Uudenlainen tapa saada kiharat on lainekäsittely nimeltään Nuwave. Nuwave on mahdollista tehdä myös vaalennetuille tai vahingoittuneille hiuksille permanentista poiketen. Nuwaven jälkeen hiusten muotoilu on vaivattomampaa, sillä se antaa hyvän pohjustuksen laineiden muotoilua varten, ja siitä ei tule myöskään heti kasvaessaan näkyvää tyvikasvua.

Nuwave-lainekäsittely sopii myös vaalennetuille hiuksille.
Nuwave on mahdollista tehdä myös vaalennetuille hiuksille.

Permanentti

Permanentti pitää yhä pintansa, ja sitä toivovat entistä useammin myös miehet. Miehillä tukka on usein kihara pääliosasta ja sivuilta lyhyt. Permanentin tekotapoja, eli rullaustekniikoita, on useampia, ja kiharoiden loivuuteen/jyrkkyyteen pystyy vaikuttamaan rullien koolla.

Permanentti pitkään tukkaan Studio AK:lta.
Permanentti pitkään tukkaan.
Permanentti sopii hyvin myös miehille.
Permanentti sopii myös miehille.
Patukkapermanentilla rentoa lainetta.
Patukkapermanentin avulla rentoa lainetta.
Permanentti pitkään tukkaan.
Kesätukka permanentin avulla.

Punaiset hiukset

Punaiset hiukset ovat olleet jo pitkään suosittuja ja niitä on monen sävyisiä kuparisesta kirkkaanpunaiseen. Punainen hiusten väri on harvinaisin luonnollinen hiusväri, joten luultavasti näkemäsi punatukkainen on värjännyt hiuksensa.

Punaisen värinen tukka Studio AK:lta.
Punainen tukka voi olla eri sävyinen.
Rubiininpunainen tukka on ihanan pirteä.
Rubiininpunainen tukka.
Punaiset hiukset kuparin värisellä raidalla.
Punaista kuparilla raidalla.

Mansikkablondi

Mansikkablondi on punaisten ja vaaleiden hiusten yhdistelmä, joka kuitenkin muistuttaa enemmän lämpimän vaaleita hiuksia. Se on melko epätavallinen, mutta silti erittäin luonnollinen hiusväri.

Mansikkablondi muistuttaa lämpimän vaaleita hiuksia.
Mansikkablondi muistuttaa lämpimän vaaleita hiuksia.

Vaalea tukka

Vaalea tukka on suosiossa joka kesä. Siitä voi tehdä joko kylmän tai lämpimän sävyisen ja sekaan voi lisätä hitusen esimerkiksi ruskeaa, jolla saa tukkaan elävyyttä. Hiusten vaalentamiseen on olemassa useita eri tekniikoita, kuten raidat tai balayage, joka tarkoittaa raitojen ja liukuvärjäyksen välimuotoa. Vaalean tukan avulla saa raikkaan ilmeen ja se sopii usealla suomalaiselle vaalean ihonsävyn vuoksi.

Lämmin vaalea tukka Studio AK:lta.
Lämpimän vaalea tukka.
Pitkien hiusten raidat Studio AK:lta.
Pitkät vaaleat hiukset.
Viileän vaaleat hiukset ovat suositut.
Kylmän vaalea tukka.
Eläväisen vaaleat hiukset Studio AK:lta Jyväskylästä.
Ihanan eläväinen vaalea tukka.

Suklaanruskea

Tummissa hiuksissa suklaanruskea on yksi ikisuosikeista. Se on lämmin, täyteläinen ja keskitumma sävy, joka sopii myös kaikkiin ihonsävyihin. Kesällä suklaanruskea korostaa päivettynyttä ihoa, mutta näyttää tyylikkäältä myös talvella ja syksyllä. Suklaanruskeasta saa ihanan kiiltävän ja vivahteikkaan helposti.

Suklaanruskea tukka on yksi suosituista sävyistä.
Suklaanruskea tukka.
Suklaanruskea tukka Jyväskylän Studio AK:lta.
Herkullinen suklaanruskea sopii hyvin kesätukan väriksi.

Kasvohoito kesällä

Kesällä iho voi yleisesti ottaen talvea paremmin, sillä ilmankosteus on korkeampi. Ihonhoitoa ei tulisi kuitenkaan unohtaa kesällä. Ihoa on tärkeää muistaa kosteuttaa ja suojata auringolta esimerkiksi aurinkorasvan avulla. Muun muassa hikoilu saattaa aiheuttaa epäpuhtauksia ja epätasaisuuksia iholle. Kesällä kasvohoidoksi suositellaan kevyempää ja puhdistavampaa kasvohoitoa, kuten mekaanista ihonpuhdistusta.

Kasvohoito Studio AK:lta Jyväskylästä.
Kesällä ihoa on tärkeää muistaa kosteuttaa ja suojata auringolta esimerkiksi aurinkorasvan avulla.

Värikkäät ja vaaleat kynnet

Kynsiteknikko Jutta kertoo, että kynsien halutaan olevan kesällä värikkäät ja vaaleat. Myös erilaiset kukkakoristeet/kuviot yleistyvät. Yksi esimerkki vaaleista kynsistä on ikisuosikki baby boomer, joissa kynnen kärki on valkoinen ja häivyttyy kauniisti muuhun vaaleanpunaiseen/beigeen kynteen. Ne ovat myös suositut hääkynnet.

Baby Boomer -kynnet ovat myös suositut hääkynnet.
Baby Boomer -kynnet ovat myös suositut hääkynnet.
Nuden väriset rakennekynnet Studio AK:lta.
Vaaleanpunaiset kynnet kukkakoristein.
Kesäiset rakennekynnet Jyväskylän Kauppakadulta.
Kesäiset kynnet.
Rakennekynnet Studio AK:lta Jyväskylän Kauppakadulta.
Hempeän vaaleanpunaiset ja violetit kynnet.
Vaaleanpunaiset rakennekynnet Jyväskylästä Studio AK:lta
Vaaleanpunaiset kynnet timanttikoristeilla.

Jalkahoito kestolakkauksella

Jalkahoito kestolakkauksella on kosmetologi Rosan mukaan yksi kesän suosituimmista palveluista. Kesällä jalat ovat talvea enemmän näkyvillä, joten niiden halutaan myös näyttävän hyvältä. Jalkahoito saa jalat voimaan hyvin ja 14-21 päivää kestävä kestolakkaus antaa loppusilauksen ja saa jalat säihkymään. Kestolakkaus on valittavissa OPI Pro Spa ja OPI Minipedic -jalkahoitoihin sekä perinteiseen ja spa -jalkahoitoon.

Saat jalkahoidon myös kestolakkauksella Studio AK:lta.
Kesävarpaat jalkahoidon ja kestolakkauksen avulla.

Ripsienpidennykset

Kesällä katsetta halutaan korostaa, ja siihen hyvä keino on ripsienpidennykset. Ne saavat sinut myös olemaan ”aina valmiina”, ja meikkaamiseen käytettävää aikaa säästyy. Ripsienpidennyksissä on valittavana joko klassiset, hybridi tai volyymiripset. Klassisissa ripsissä kiinnitetään yksi ripsikuitu yhteen omaan ripseen, kun taas volyymiripsissä ripsikuituja tulee useampi per oma ripsi. Hybridiripset ovat näiden yhdistelmä. Ripsienpidennysten huoltoväli on noin 3-5 viikkoa.

Ripsienpidennykset Studio AK:lta Jyväskylästä.
Ripsienpidennykset ovat suosittuja kesällä.

Suihkurusketus

Suihkurusketuksen avulla saat kauniin ja tasaisen rusketuksen ihollesi. Se on nopea ja turvallinen keino ruskettua ilman pelkoa ihon vaurioitumisesta tai ennenaikaisesta ikääntymisestä. Käytössämme on Vita Liberatan tuotteet, joiden pohjaraaka-aineena on Aloe Veran lehtivesi. Ne ovat hajusteettomia ja takaavat tasaisen sekä pitkäkestoisen rusketuksen. Rusketuksen syvyys/tummuus tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Suihkurusketuksen kesto on oikein ylläpidettynä 7-11 päivää.

Suihkurusketus on nopea ja turvallinen tapa saada ruskettunut iho.
Suihkurusketuksen avulla saat kauniin ja tasaisen rusketuksen ihollesi nopeasti ja turvallisesti.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552