6.4.2021

Kynsipalvelut

Kynsipalveluita on saatavilla Kauppakadun ja Laajavuoren liikkeistämme. OPI:n käsihoitoja saat molemmista liikkeistä ja rakennekynsiä sekä oman kynnen geelausta Kauppakadun liikkeestä.

OPI:n käsihoidot

Lähes kaikki OPI:n käsihoidoistamme sisältävät kynsien lakkauksen tai kiillotuksen. Voit valita laajasta valikoimastamme värilakkauksen sävyn, joka sopii juuri sinulle. Palveluihin kuuluu aina myös käsianalyysi ja kynsienhoito. Kynnen kiillotus puolestaan tehdään viilalla, jonka avulla saa tasoiteltua esimerkiksi kynnen pinnan epätasaisuuksia. Kiillotus soveltuu hyvin esimerkiksi hoitoalan työntekijöille, joilla lakkaukset eivät ole suositeltuja.

Myös OPI:n kestolakkauksiin on valittavissa monia ihania sävyjä. Kestolakkaus tehdään kovettamalla geelilakka UV-valon avulla kynsiuunissa. Lakkauksen kesto on 14-21 päivää, minkä jälkeen se voidaan uusia tai poistaa.

OPI:n käsihoidon voit siis valita joko värilakkauksella, kestolakkauksella tai kynnen kiillotuksella.

OPI on sitoutunut korkealaatuisiin tuotteisiin ja palveluihin, ja OPI:n tuotteet ovatkin maailmanlaajuisesti alan johtavia tuotteita. Kynsilakat ovat tunnettuja erityisesti koostumuksestaan ja muodikkaista väreistään. Ne ovat myös runsaspigmenttisiä, täyteläisiä ja pitkäkestoisia sekä tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan ja pitkäkestoisen lakkauksen. Hoitojen aikana käytettävien voiteiden avulla saat pehmeämmät ja sileämmät kädet.

Oman kynnen geelaus

Oman kynnen geelaus tulee oman luonnonkynnen päälle. Käytettävä rakennegeeli suojaa ja vahvistaa kynttä sekä mahdollistaa kynnen kasvun ilman halkeilua tai katkeilua. Oman kynnen geelaus ei lisää esimerkiksi kynnen pituutta toisin kuin rakennekynnet. Oman kynnen geelauksessa kynnet on mahdollista myös koristella.

Rakennekynnet

Rakennekynnet tehdään oman kynnen päälle geelillä ja muoteilla, joilla rakennetaan haluttu lisäpituus ja malli, kuitenkin riippuen kynsien kunnosta. Muotti asetetaan luonnollisen kynnen reunan alle ja geelimassaa levitetään muotin päälle. Geeli kovetetaan LED-valon avulla ja muotti irrotetaan.

Kynsistä voi tehdä luonnollisen näköiset, hyvinkin näyttävät tai jotakin siltä väliltä. Kynsien kärki voi olla esim. suippo/terävä (stiletto-kynsi), kulmikkaaksi muotoiltu tai luonnollisen kaareva. Myös koristeluissa vain mielikuvitus on rajana. Rakennekynsien ansiosta saa hetkessä halutunlaiset kynnet, ja kynnet myös säilyvät kauniina tavalliseen lakkaukseen verrattuna huomattavasti kauemmin. Rakennekynnet huolletaan noin kuukauden välein.

Rakennekynsissä on käytössä Semilacin, Magnifique Nailsin sekä Mereneid Sarin tuotteet. Semilac kuuluu Nesperta-yhtiöön, joka on johtava toimija kynsikosmetiikan alalla sekä kuluttajille että ammattilaisille. Asiakkaat ympäri maailman arvostavat tuotteiden laatua ja suurta valikoimaa kauniita värejä.

Rakennekynsistä voit katsoa lisää inspiraatiokuvia nettisivuiltamme.

Kynsipalveluiden erot

Kynnen kiillotus on kaikista yksinkertaisin tapa ”kaunistaa” kynsiä. Kynnelle ei tule lakkaa.

+ Edullinen hoito käsille ja kynsille
+ Sopii esim. hoitohenkilökunnalle ja miehille.

Hinta: 17 €

Ennen värilakkausta levitetään aluslakka, sitten kynnet värilakataan OPI:n kynsilakalla ja lopuksi kynnet viimeistellään päällyslakalla.

+ Useita eri sävyjä, piristää

Kesto: alle viikko
Hinta: 17-52 €

Kestolakkauksessa laitetaan aluslakka ja sitten GelColor -värilakka, joka kovetetaan kynsiuunissa. Lopuksi levitetään päällyslakka. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla.

+ Estää kynsien halkeilua ja katkeilua
+ Sävyvalikoima laaja
+ Lakkaus on verrattavissa tavallisen lakkauksen paksuuteen

Kesto: 14-21 päivää
Hinta: 47-57 €

Oman kynnen geelaukseen kuuluu aluslakka, geeli, värilakka, päällyslakka. Geeli kovetetaan uunissa, kestolakkauksen tapaan.

+ Kestävät, estää kynsien halkeilua ja katkeilua
+ Geelauksen alla oma kynsi saa kasvaa ja vahvistua rauhassa

Kesto: 21-28 päivää
Hinta: 48 €

Rakennekynnet ovat oman kynnen päälle tulevat jatkeet kynsille, joista voidaan tehdä juuri sen pituiset ja malliset, kuin asiakas haluaa. Pituus ja malli riippuvat kuitenkin oman kynnen kunnosta sekä oman kynnen/kynsipedin mallista.

+ Saa juuri sellaiset kynnet kuin haluaa
+ Kestävät

Kesto: n. 30 päivää
Hinta: 85 € (lyhyet/yksiväriset) tai 92 € (keskipitkät/pitkät)

Ps. Kynsien koristelu lisähintaan 5-20 € riippuen koristelun määrästä.

Pps. Blogissa esitetyt hinnat ovat 1.4.2021 hintoja. Mahdolliset muutokset hinnastoomme eivät päivity blogiin. Ajantasaiseen hinnastoon pääset tästä.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Laajavuori 0207 769 554