Lahjakorttien yritysmyynti

Studio AK:n lahjakortissa on yhdistelty mustaa ja kultaista.

Haluatko ilahduttaa henkilökuntaasi tai yhteistyökumppaneitasi Studio AK:n lahjakortilla? Tämän sivun kautta voit jättää tilauksen tai kyselyn ja olemme sinuun yhteydessä.

Studio AK:n lahjakortti on käytettävissä monipuolisiin palveluihimme sekä tuotteisiimme. Se on voimassa vuoden ostohetkestä ja käytettävissä myös osissa. Se käy Studio AK:n jokaisessa toimipisteessä: Jyväskylän Kauppakadun lifestyle-keskuksessa, Kuokkalan, Laajavuoren tai Voionmaankadun liikkeessä tai Palokan parturi-kampaamossa. Lahjakortti on käytettävissä myös Kauppakadun liikkeestä saataviin tarjoiluihin (liikkeessä on anniskeluoikeudet).

Lahjakortti on valittavissa pakattuna joko tyylikkääseen rasiaan tai kultaiseen kirjekuoreen, joka sisältyy lahjakortin hintaan.

Studio AK:n lahjakortti on uudistunut.

Lahjakortti on saatavana tyylikkäässä rasiassa. Lahjakortin oheen tulee myös esite, jossa on kerrottuna monipuoliset palvelumme toimipisteittäin.

Studio AK:n lahjakortin kanssa voi valita joko mustan lahjarasian tai kultaisen kirjekuoren.

Vaihtoehtoisesti voit valita lahjakortin toimitettavaksi kultaisessa kirjekuoressa. Myös tähän kokonaisuuteen kuuluu esite, jossa näkyy palveluvalikoimamme.

Lahjakorttien tilaus

  Tilattava lahjakortti
  Huom. Lahjakorttien toimitusaika on vähintään 7 työpäivää.

  Yhteystiedot
  Toimitusosoite


  Laskutusosoite


  Toimitamme lahjakortit maksutositetta vastaan.

  Toimittaminen