Search
Close this search box.

Lahjakorttien yritysmyynti

Haluatko ilahduttaa henkilökuntaasi tai yhteistyökumppaneitasi Studio AK:n lahjakortilla? Tämän sivun kautta voit jättää tilauksen tai kyselyn ja olemme sinuun yhteydessä.

Studio AK:n lahjakortti on käytettävissä monipuolisiin palveluihimme sekä tuotteisiimme. Se on voimassa vuoden ostohetkestä ja käytettävissä myös osissa. 

Lahjakortti käy Studio AK:n jokaisessa toimipisteessä: Jyväskylän Kauppakadun lifestyle-keskuksessa, Kuokkalan, Laajavuoren tai Voionmaankadun liikkeessä sekä Palokan tai Seppälän parturi-kampaamossa. Lahjakortti käy myös opiskelijakampaamo Studio AK Koulun palveluihin. Lisäksi lahjakortin voi hyödyntää myös Kauppakadun liikkeestä saataviin tarjoiluihin (liikkeessä on anniskeluoikeudet).

Lahjakortin kanssa on valittavissa joko tyylikäs lahjarasia tai kultainen kirjekuori. Nämä sisältyvät lahjakortin hintaan.

Lahjakortti on saatavana tyylikkäässä rasiassa. Lahjakortin oheen tulee myös esite, jossa on kerrottuna monipuoliset palvelumme toimipisteittäin.

Vaihtoehtoisesti voit valita lahjakortin toimitettavaksi kultaisessa kirjekuoressa. Myös tähän kokonaisuuteen kuuluu esite, jossa näkyy palveluvalikoimamme.

Tilauslomake