Search
Close this search box.

Lahjakorttien yritysmyynti

Haluatko ilahduttaa henkilökuntaasi tai yhteistyökumppaneitasi Studio AK:n lahjakortilla? Tämän sivun kautta voit jättää tilauksen tai kyselyn ja olemme sinuun yhteydessä.

Studio AK:n lahjakortti on käytettävissä monipuolisiin palveluihimme sekä tuotteisiimme. Se on voimassa vuoden ostohetkestä ja käytettävissä myös osissa. Se käy Studio AK:n jokaisessa toimipisteessä: Jyväskylän Kauppakadun lifestyle-keskuksessa, Kuokkalan, Laajavuoren tai Voionmaankadun liikkeessä tai Palokan parturi-kampaamossa. Nykyään lahjakortti käy myös opiskelijakampaamo Studio AK Koulun palveluihin. Lahjakortti on käytettävissä myös Kauppakadun liikkeestä saataviin tarjoiluihin (liikkeessä on anniskeluoikeudet).

Lahjakortti on valittavissa pakattuna joko tyylikkääseen rasiaan tai kultaiseen kirjekuoreen, joka sisältyy lahjakortin hintaan.

Lahjakortti on saatavana tyylikkäässä rasiassa. Lahjakortin oheen tulee myös esite, jossa on kerrottuna monipuoliset palvelumme toimipisteittäin.

Vaihtoehtoisesti voit valita lahjakortin toimitettavaksi kultaisessa kirjekuoressa. Myös tähän kokonaisuuteen kuuluu esite, jossa näkyy palveluvalikoimamme.

Tilauslomake