Ammattilaisemme toteuttavat kauniit ja kestävät klassiset ripsienpidennykset ja volyymiripsienpidennykset sekä ripsipidennyshuollot. Kauppakadun toimipisteessä tehdään myös ripsien kestotaivutuksia, kulmien laminointia sekä microblading-kulmien muotoilua, joista voit lukea lisää alta. Ripset & kulmat -palvelu on saatavilla kaikista toimipisteistämme.

Meille ovat tervetulleita sekä uudet että vanhat asiakkaat. Sama hinnasto on käytössä kaikille asiakkaillemme, löydät sen sivun alaosasta.

Voit varata aikasi ripsipalveluihin tästä.

Ripset & kulmat

Kulmat ovat kasvojesi kehykset. Suurimpaan osaan parturi-kampaamopalveluista voit ottaa lisäpalveluna ripsien värjäyksen, kulmien värjäyksen ja kulmien muotoilun. Saat uuden värin ripsiisi ja kulmiisi esim. hiusvärin vaikutusajalla. Voit myös varata palvelun aivan omana palvelunaan.

Ripsienpidennykset

Valittavanasi on joko klassiset ripsienpidennykset tai volyymiripsienpidennykset. Klassisissa ripsienpidennyksissä ripsikuitu kiinnitetään omaan ripseesi ja omien ripsiesi tuuheus vaikuttaa lopputulokseen. Voit valita myös volyymiripset, joissa ripsikarvaan kiinnitetään viuhka, jossa itsessään on 2-6 ripsikarvaa. Ne antavat ripsiisi haluttua volyymia ja näyttävyyttä.

Ohjeita ripsienpidentämiseen tulijalle

-Asiakkaalla ei saa olla piilolinssejä tai silmätulehdusta.
-Pese ripsesi mieluiten 2 tuntia ennen ripsipidennysten laittoa aineella, joka ei ole öljypohjainen. Öljypohjainen puhdistusaine heikentää ripsien kiinnittymistä.

Ripsienpidennykset kotihoito-ohjeet

-Älä käy saunassa 24 tuntiin ripsienpidennysten laittamisesta.
-Voit harjailla ripsiäsi kevyesti ripsiharjalla, jos ne ovat menneet sotkuun.
-Älä käytä öljyä sisältäviä meikinpoistoaineita.
-Pese ripsesi jatkossa huolellisesti päivittäin ripsipidennyksille tarkoitetulla pesuaineella.
-Emme suosittele ripsivärin käyttöä pidennysten kanssa.
-Älä taivuta, hankaa tai nypi ripsienpidennyksiä.
-Vältä pumpulia ja vanua silmissä.
-Huollata ripsesi säännöllisesti, n. 2–4 viikon välein.
-Poistata ripset vain ammattilaisella.

Olemme julkaisseet blogiimme artikkeleita ripsipidennyksiin sekä microblading -kulmien muotoiluun liittyen. Ne on kirjoittanut palvelutestaaja Katja ja niihin pääset tästä:

Ripsipidennykset ja microblading, asiakaskokemus

Palvelutestaajamme kuulumisia ripsipidennyksistä ja microbladingista

Ripsipidennykset Jyväskylän keskustasta ja Kuokkalasta

Ripsien kestotaivutus

Käytössämme on suositut Yumi Lashes –tuotteet, jotka korostavat silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella kestotaivutuksella sekä -väreillä. Yumi Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen samalla ripsillesi lisää volyymia, pituutta ja korkeutta, jolloin ripsesi myös näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Yumi Lashes –hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely uusitaan siis 8-12 viikon välein. Hoito kestää noin 75 minuuttia, minkä aikana voit keskittyä rentoutumiseen!

Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnissa käyttötuotteena meillä on YUMI Brows, joka korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. YUMI Brows on uusi kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, proteiinien ja vitamiinien avulla. Menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Sen vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

Ripsien kestotaivutuksella näyttävyyttä katseeseen

Mitä microblading on?

Microblading-tekniikka on kulmamuotoilua, jossa kulmat pigmentoidaan. Näin niistä pyritään saamaan luonnolliset, pitkään kestävät ja juuri omiin kasvoihin sopivat. Jokainen karva piirretään yksitellen. Kulmien teko koostuu neljästä osa-alueesta: muotoilusta, itse toimenpiteestä, jälkihoidosta sekä vahvistuskäynnistä.

1. Muotoilu tehdään hyvin tarkkaan. Kulmakarvat mitataan kasvojen muodon mukaan. Ajatuksena on saada niistä keskenään symmetriset. Tässä vaiheessa voi esittää omia toiveita tai näyttää kuvia haluamistaan kulmista. Kulmien ääriviivat piirretään ensin kulmakynällä. Kun sopiva muoto on löytynyt, aloitetaan muotoilu.

2. Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi. Tarjolla on useita ruskean sävyjä, kylmiä ja lämpimiä. Mustaa ei yleensä käytetä kulmien pigmentoinnissa.

Kulmien tekemiseen varataan noin kaksi tuntia ja aikaan sisältyy valmistelu ja kulmien muotoilu. Microblading saattaa sattua hieman, mutta kipu riippuu omasta kipukynnyksestä. Jos kipu on kovaa, voidaan käyttää puudutusainetta.

3. Kulmien paraneminen kestää 7–10 päivää. Aluksi iho saattaa hieman punoittaa, ja kulmien väri voi ensimmäisen viikon aikana jopa tummua. Tätä ei kannata pelästyä, sillä väri alkaa vaaleta sen jälkeen.

Paranemisvaiheen aikana kulmiin syntyneisiin pieniin haavoihin muodostuu usein rupea ja iho alkaa hilseillä. Rupia ei saa raapia pois ja kulmien turhaa koskettelua tulisi välttää tulehdusriskin takia. Kulmia on tärkeää rasvata säännöllisesti hoitovoiteella.

4. Noin 6 viikon kuluttua toimenpiteestä tehdään kulmien vahvistus. Ensimmäisen kuukauden aikana pigmentti saattaa hävitä joistain kohdista, joten vahvistuskäynnillä korjataan nämä kohdat.

Microblading -kulmien muotoilua tarjolla Jyväskylän keskustassa
Kuinka pitkään microblading-kulmat pysyvät?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 12 kuukautta. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä. Se riippuu muun muassa ihotyypistä. Esimerkiksi hyvin rasvaisella iholla pigmentti ei pysy niin hyvin kuin kuivalla. Kestoa ei voi ennustaa etukäteen.

Kenelle ne sopivat?

Jos olet kyllästynyt meikkaamaan kulmiasi tai omien kulmakarvojesi muoto ja paksuus eivät miellytä sinua, microblading voi olla hyvä vaihtoehto.

Kaikille microblading ei kuitenkaan sovi. Käsittelyä ei suositella, jos olet raskaana, imetät, sinulla on diabetes tai jokin lääkekuuri, kuten antibiootit, verenohennuslääkkeet tai aknen hoitoon tarkoitettu isotretinoiini-lääkitys. Myös jotkut sairaudet, kuten verenvuototauti, estävät microblading-kulmien ottamisen.

Microblading, asiakaskokemus

Olemme julkaisseet blogiimme artikkeleita ripsipidennyksiin sekä microblading -kulmien muotoiluun liittyen. Ne on kirjoittanut palvelutestaaja Katja ja niihin pääset tästä:

Ripsipidennykset ja microblading, asiakaskokemus

Palvelutestaajamme kuulumisia ripsipidennyksistä ja microbladingista

Hinnasto

Ripset ja kulmat (sis. muotoilu)35 €
Kulmien värjäys ja muotoilu21 €
Kulmien värjäys ja muotoilu (Laajavuoren kosmetologi Piia)27 €
Ripsien värjäys21 €
Kulmien muotoilu lankaamalla17 €
Kulmien laminointi & värjäys49 €
Kulmien muotoilu sokerilla25 €
Kauppakatu & Laajavuori:
Klassiset ripset 95 €
Hybridiripset110 €
Volyymiripset (vain Kauppakatu)115 €
Ripsipidennysten pikahuolto 30 min45 €
Ripsipidennysten huolto 45 min50 €
Ripsipidennysten huolto 60 min60 €
Ripsipidennysten huolto 75 min65 €
Ripsipidennysten huolto 90 min70 €
Ripsipidennysten huolto 120 min85 €
Ripsipidennysten poisto 30 €
Kauppakatu & Laajavuori:
Ripsien kestotaivutus & värjäys79 €
Ripsien kestotaivutus & värjäys Glamlashes-tuotteilla77 €
Kulmien laminointi & värjäys49 €
Microblading -kulmien muotoilu (sis. vahvistus)280 €
Microblading: Vahvistus95 €
Microblading: Vahvistus (toiselta tekijältä tuleva)110 €
Microblading: Konsultaatio (15 min).
Löytyy ajanvarauksen valikosta: Suunnittelupalvelut.
0 €