Search
Close this search box.

Microblading -kulmien muotoilu

Microblading-tekniikka on kulmamuotoilua, jossa viiltojen avulla ”piirretään” karvoja ihoon. Microblading -kulmien muotoilun avulla saa aina valmiit, luonnolliset, pitkään kestävät ja juuri omiin kasvoihin sopivat kulmat. Jokainen karva piirretään yksitellen ja microblading-kulmien kesto on noin vuoden.

Tätä palvelua saatavilla

Mitä microblading -kulmien muotoilu on?

Microblading-tekniikka on kulmamuotoilua, jossa viiltojen avulla ”piirretään” karvoja ihoon. Näin niistä pyritään saamaan luonnolliset, pitkään kestävät ja juuri omiin kasvoihin sopivat. Jokainen karva piirretään yksitellen. Kulmien teko koostuu neljästä osa-alueesta: muotoilusta, itse toimenpiteestä, jälkihoidosta sekä vahvistuskäynnistä.

Microblading -kulmien muotoilu vaihe vaiheelta

Vaihe 1. Microbladingissa kulmien muotoilu tehdään hyvin tarkkaan. Kulmakarvat mitataan kasvojen muodon mukaan ja ajatuksena on saada niistä keskenään symmetriset. Tässä vaiheessa asiakas voi esittää omia toiveitaan tai näyttää kuvia haluamistaan kulmista. Kulmien ääriviivat piirretään ensin kulmakynällä, ja kun sopiva muoto on löytynyt, aloitetaan muotoilu.

Vaihe 2. Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi. Tarjolla on useita ruskean sävyjä, kylmiä ja lämpimiä. Mustaa ei yleensä käytetä värinä.

Kulmien tekemiseen varataan noin kaksi tuntia ja aikaan sisältyy valmistelu ja kulmien muotoilu. Microblading saattaa sattua hieman, mutta kipu riippuu omasta kipukynnyksestä. Jos kipu on kovaa, voidaan käyttää puudutusainetta.

Vaihe 3. Kulmien paraneminen kestää 7–10 päivää. Aluksi iho saattaa hieman punoittaa, ja kulmien väri voi ensimmäisen viikon aikana jopa tummua. Tätä ei kannata pelästyä, sillä väri alkaa vaaleta sen jälkeen.

Paranemisvaiheen aikana kulmiin syntyneisiin pieniin haavoihin muodostuu usein rupea ja iho alkaa hilseillä. Rupia ei saa raapia pois ja kulmien turhaa koskettelua tulisi välttää tulehdusriskin takia. Kulmia on tärkeää rasvata säännöllisesti hoitovoiteella.

Vaihe 4. Noin 6 viikon kuluttua toimenpiteestä tehdään kulmien vahvistus. Ensimmäisen kuukauden aikana pigmentti saattaa hävitä joistain kohdista, joten vahvistuskäynnillä korjataan nämä kohdat.

Kenelle microblading-kulmat sopivat?

Microblading-kulmat sopivat sinulle, jos olet kyllästynyt meikkaamaan kulmiasi tai omien kulmakarvojesi muoto ja paksuus eivät miellytä sinua.

Kenelle microblading-kulmat eivät sovi?

Microblading-kulmia ei suositella, jos olet raskaana, imetät tai sinulla on diabetes tai jokin lääkekuuri, kuten antibiootit, verenohennuslääkkeet tai aknen hoitoon tarkoitettu isotretinoiini-lääkitys. Myös jotkut sairaudet, kuten verenvuototauti, estävät microblading-kulmien ottamisen.

Kuinka pitkään microblading-kulmat pysyvät?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 12 kuukautta. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä ja se riippuu muun muassa ihotyypistä. Esimerkiksi hyvin rasvaisella iholla pigmentti ei pysy niin hyvin kuin kuivalla iholla. Kestoa ei voi ennustaa etukäteen.

 

Ikäraja microblading -kulmien muotoilulle on meillä 18 vuotta.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.