TULE MUKAAN TIIMIIMME

Haemme parturi-kampaajia

Haemme Studio AK:lle töihin useampaa yrittäjähenkistä ja reipasta parturi-kampaajaa sopimusyrittäjäksi olemassa oleviin ja uusiin toimipisteisiimme.

Studio AK työllistää useita parturi-kampaajia Jyväskylän Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa sekä Palokassa. Kauppakadun toimipisteessä on parturi-kampaamopalveluiden lisäksi monipuolisten kauneushoitolapalveluiden tekijöitä, kuten kosmetologi, koulutettu hieroja, ripsiteknikko, täyteainehoitaja ja rakennekynsien tekijä. Kuokkalan toimipisteessä on parturi-kampaajien lisäksi hierojan ja ripsiteknikon työhuoneet. Laajavuori tarjoaa parturi-kampaamopalveluita sekä kosmetologin ja jalkojenhoitajan (AT) palveluita.

Toivomme sinulta rautaista ammattitaitoa, huolellisuutta sekä kykyä kuunnella ja vastata asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme mm. toimivat tilat, runsaan asiakasvirran, osan markkinointia, yhteistyökumppanit ja kauneudenhoitoalan kollegojen tuen.

Tule mukaan tiimiimme!

Jos kiinnostuit, ota yhteys Sirke Osmalaan, p. 040 727 4192, info@studioak.fi ja kysy lisää. Paikat täytetään sovitusti.