Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Emma, parturi-kampaaja

Sisältö

Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Emma rakastaa asiakaspalvelua sekä permanenttien tekemistä.

Kuka olet?
Olen Emma, parturi-kampaaja. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä Stylistina.

Kauanko olet ollut alalla?
2,5 vuotta.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla.
Hyvin sosiaalinen, monipuolinen ja ihmisläheinen.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Kaikkein parasta työssäni on sen sosiaalinen puoli, sillä pidän erityisesti asiakaspalvelusta. Töistä suosikkejani ovat sellaiset, jossa näkyy selkeästi lopputulos ja oman käden jälki. Tällaisia ovat esimerkiksi permanentit, raidat ja värjäystyöt.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Rakastan permanenttien tekemistä ylikaiken ja tällä hetkellä niitä saa tehdä paljon. Erityisesti permanentit nuorilla miehillä ovat hyvin suosittuja. Väritöissä kysyttyjä on muusta hiusväristä selkeästi erottuva palkki.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Aivan ehdoton suosikkituotteeni on IdHairin Black Fiber Wax -kuituvaha, se on aivan ultimaattinen lempparini. Sen tuoksu on hyvä ja aina kun olen sitä asiakkaalleni suositellut, he eivät ole enää toista vahaa halunneet käyttää. Yksinkertaisesti paras tuote miesten hiuksille.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään tehdä paljon töitä, mutta sitten kun olen vapaalla, olen lähinnä kavereiden kanssa. Lenkkeilen ja saliharrastuksen aloittaminen on toiveissa.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Paras muisto asiakkaasta on se, kun hän istuu penkkiin ja sanoo, että kylläpä on odottanut käyntiä minun asiakkaanani. Se on paras palaute asiakkaalta, kun hän tulee aina uudelleen. Mieltä lämmittää myös asiakkaat, jotka ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja myös kertovat ja näyttävät, että oikeasti tykkäävät.

Voit seurata Emmaa myös Instagramissa: @studioak.emma

Ajan Emman palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Muita artikkeleita

Hehkuva kesä 2020 -yhteistyö
Teimme kesällä 2020 yhteistyötä jyväskyläläisen bloggaaja Kertun (@modernistikodikas) kanssa ja saimme olla mukana hänen hehkuva kesä -projektissa.
Kesätrendit 2021
Kesätrendit 2021 -artikkelissa käsittelemme mm. hiuksiin, kynsiin, ripsiin ja ihoon liittyviä suosituimpia trendejä.
Kynsien pureskelusta, oman kynnen geelaukseen ja ajanvaraamiseen
Kynsiteknikkomme Peppi kertoo vinkkejään ja kokemuksiaan kynsiin ja niiden huoltoon liittyen. Hän kertoo myös kynsien pureskelusta.