Search
Close this search box.

Hiusten sävytys ja kevytvärit

Sisältö

Sävytys tai kevytväri on hyvä vaihtoehto uudistaa hiuksia värjäyskertojen välissä. Sävytys raikastaa hiusväriä sekä peittää tyvikasvua.

Sävytys tai kevytväri on hyvä vaihtoehto uudistaa hiuksia värjäyskertojen välissä. Sävytys raikastaa hiusväriä, peittää tyvikasvua ja on myös hellä vaihtoehto hiuksille, sillä se tarttuu vain hiuksen pintaan. Se sopii myös heille, jotka haluavat muuttaa hiusväriä usein ja haluavat kokeilla eri sävyjä.

Sävytyksellä ei kuitenkaan pysty vaalentamaan hiusväriä tai tekemään suuria värimuutoksia tai -korjauksia.

Sävytys ja kevytväri haalistuu hiuksista pikkuhiljaa pois, joten siitä ei jää näkyvää tyvikasvua. Sävytettyjä hiuksia kannattaa pestä ja hoitaa Color Mask -tuotteilla, joiden avulla pidennät sävyn kestoa.

Tässä artikkelissa esittelemme useita töitä, joihin on tehty värjäyskertojen välissä pelkkä sävytys tai kevytväri.

Sävytyksen/kevyt- tai pikavärin avulla

  • – pidät hiuksesi kauniina värjäyskertojen välillä
  • – saat halutessasi vaihtelua hiuksiisi
  • – saat upeaa kiiltoa
  • – vaaleista hiuksista voi poistaa keltaisuutta

Meiltä lisäpalveluna saatavan sävytyksen tai pika-/kevytvärin hinta on 33 € hiustenleikkauksen yhteydessä. Ajan voit varata netistä kohdasta ”Leikkaukset” > Valitse haluamasi leikkaus > Valitse lisäpalveluksi ”Pikaväri/sävytys”.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Hiustenvärjäystekniikat
Hiustenvärjäystekniikoita ovat mm. yksisävyvärjäys, raidat/moniväri, tyviväri, balayage ja air touch. Lue niistä lisää artikkelistamme.
Henkilöhaastattelu – Meeri-Etta, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Memmu tykkää tehdä parranmuotoilua ja kertoo mallinmuutosleikkauksien olleen suosittuja alkukesästä.
Henkilöhaastattelu – Satu, parturi-kampaaja
Studio AK Palokan Stylist Satu tykkää erityisesti auttaa asiakasta hiuspulmissa ja hänen intohimonaan onkin tyytyväinen asiakas.