Search
Close this search box.

Hiusten sävytys ja kevytvärit

Sisältö

Sävytys tai kevytväri on hyvä vaihtoehto uudistaa hiuksia värjäyskertojen välissä. Sävytys raikastaa hiusväriä sekä peittää tyvikasvua.

Sävytys tai kevytväri on hyvä vaihtoehto uudistaa hiuksia värjäyskertojen välissä. Sävytys raikastaa hiusväriä, peittää tyvikasvua ja on myös hellä vaihtoehto hiuksille, sillä se tarttuu vain hiuksen pintaan. Se sopii myös heille, jotka haluavat muuttaa hiusväriä usein ja haluavat kokeilla eri sävyjä.

Sävytyksellä ei kuitenkaan pysty vaalentamaan hiusväriä tai tekemään suuria värimuutoksia tai -korjauksia.

Sävytys ja kevytväri haalistuu hiuksista pikkuhiljaa pois, joten siitä ei jää näkyvää tyvikasvua. Sävytettyjä hiuksia kannattaa pestä ja hoitaa Color Mask -tuotteilla, joiden avulla pidennät sävyn kestoa.

Tässä artikkelissa esittelemme useita töitä, joihin on tehty värjäyskertojen välissä pelkkä sävytys tai kevytväri.

Sävytyksen/kevyt- tai pikavärin avulla

  • – pidät hiuksesi kauniina värjäyskertojen välillä
  • – saat halutessasi vaihtelua hiuksiisi
  • – saat upeaa kiiltoa
  • – vaaleista hiuksista voi poistaa keltaisuutta

Meiltä lisäpalveluna saatavan sävytyksen tai pika-/kevytvärin hinta on 33 € hiustenleikkauksen yhteydessä. Ajan voit varata netistä kohdasta ”Leikkaukset” > Valitse haluamasi leikkaus > Valitse lisäpalveluksi ”Pikaväri/sävytys”.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Historian havinaa – Studio AK 20 vuotta
Studio AK täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Tästä artikkelista voit lukea Studion AK:n historiasta ja katsoa mielenkiintoisia kuvia.
Tuotetestaaja Emilia
Aloitimme loppukesästä 2022 tuotetestauskampanjan. Tuotetestaajamme Emilia kertoo, millä tuotteilla sai apua pörröisiin ja pintakuiviin hiuksiin.
Henkilöhaastattelu – parturi-kampaaja Katariina
Katariina Emilia Keituri, eli Kata. Olen merkonomi ja valmistuin parturi-kampaajaksi AK Hiuskoulusta oppisopimuksella vuonna 2017. Työskentelen Kauppakadulla Stylistina.