Search
Close this search box.

Mitä uutta toukokuulle?

Sisältö

Olemme saaneet toukokuulle useita uusia tuotteita ja muutamia uusia palveluita, kuten Repêchagen syväkosteuttavan kasvohoidon. Myös terassikausi on Kauppakadulla avattu.

Vuoden 2021 toinen uutuudet -osio sisältää maalis-huhtikuun sekä toukokuun alkupuolella tulleita uutuustuotteita ja -palveluita. Palveluihin olemme saaneet mm. metallinpoiston ja Repêchagen syväkosteuttavan kasvohoidon. Uutuustuotteisiin puolestaan lukeutuu esimerkiksi oma hoitoaineemme Studio Line, ghd:n 20-vuotis juhlatuotteet, Olaplex No.8 -hiusnaamio sekä hiuspohjan ongelmiin paneutuva Four Reasons Scalp -tuotesarja. Lisäksi olemme avanneet jälleen terassin Studio AK Kauppakadun yhteyteen.

Kerroimme aiemmin blogissamme Studio AK:n omasta Studio Line -shampoosta, joka on kosteuttava ja sopii koko perheelle. Nyt shampoo on saanut rinnalleen myös Studio Line -hoitoaineen. Studio Line -selvittävä hoitoaine on shampoon tapaan vegaaninen, parabeeniton ja silikoniton. Sarja on valmistettu Suomessa. Tuote on kätevässä 500 ml pumppupullossa, jonka voi kierrättää.

Hellävarainen Studio Line -hoitoaine lisää hiuksen luonnollista kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Se selvittää tehokkaasti hiukset ja helpottaa kammattavuutta. Hoitoaine sisältää kaurauutetta, jonka aktiiviset ainesosat vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa. Se soveltuu erityisesti kuiville tai pitkille hiuksille, mutta myös koko perheen hoitoaineeksi.

Toukokuun ajan tutustumistarjouksena Studio Line -kosteuttava shampoo (500 ml) ja -selvittävä hoitoaine (500 ml) yhteishintaan 24,90 € (normaalihinta 39 €). Tarjous on voimassa siis 31.5. saakka. Saatavana kaikista neljästä liikkeestämme.

Lue lisää Studio Line -hoitoaineesta täältä.

Yksi uusimmista palveluistamme on metallinpoisto. Sen avulla pystyy poistamaan mahdollisesti pesun yhteydessä hiuksiin kertyviä metalleja. Yleisimpiä metallin kerryttäjiä ovat kaivovesi sekä talojen uudet tai vanhat vesiputket. Mitä huokoisempaa hius on, sitä enemmän siihen kertyy metallia.

Metallien kertymisen hiuksiin voi huomata esimerkiksi siitä, että hiusten kunto saattaa heikentyä yhtäkkiä, hiustenhoitotuotteet eivät auta hiuksiin ja hiukset takkuuntuvat todella helposti sekä paljon. Hiukset saattavat myös alkaa haista tai tuntua nihkeiltä. Metallit voivat muuttaa myös hiusten värin tunkkaiseksi tai esim. puhtaan vaalean hiuksen kellertäväksi.

Hiusten metalleihin on kuitenkin saatavilla apua. Metallinpoisto-käsittely tehdään kampaamossa joko omana palvelunaan tai muun hiuspalvelun yhteydessä. Metallinpoistoa suositellaan aina ennen hiusten värjäystä tai permanenttia, mikäli hiuksessa on vahvasti metalleja. Sen avulla ehkäistään, ettei hiuksessa pääse tapahtumaan kemiallisen käsittelyn aikana mitään vaurioita metallien takia.

Toinen apu metalleihin hiuksissa on shampoo, joka syväpuhdistaa ja poistaa metalleja. Inci-luettelossa tällaisen metallinsitojaa sisältävän tuotteen tunnistaa sanayhdistelmästä Tetrasodium EDTA. Kauppakadulta ja Kuokkalasta on saatavilla esimerkiksi Malibu C un-do-goo -shampoo (29,90 €), joka soveltuu hyvin kyseiseen käyttötarkoitukseen.

Voit lukea lisää metallinpoistopalvelusta tai siihen soveltuvista tuotteista blogistamme.

Olemme saaneet nauttia ghd:n laadukkaista hiusten muotoilulaitteista jo 20 vuoden ajan. ghd on toteuttanut juhlavuosituotteita, joita on saatavana Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeestä rajoitettu erä.

ghd gold 20th anniversary styler -muotoilurauta
-kampaamotason muotoilua kotiin
-optimaalinen 185 asteen lämpö
-suoristukseen, laineisiin ja kimmoisiin kiharoihin
-hopeanvärinen ombre-pinta ja juhlavuosi logo, rajoitettu erä
Lue lisää tuotteesta täältä.

ghd helios 20th anniversary dryer -hiustenkuivaaja
-nopeaan, tarkkaan ja hallittuun kuivaukseen
-muotoiltu suutin takaa sileän lopputuloksen
-ammattimainen lopputulos kotona
-mattakromipinta ja juhlavuosi logo, rajoitettu erä
Lue lisää tuotteesta täältä.

2o vuotta hyviä hius päiviä, Good Hair Days
-ostaessasi 20-vuotis juhlatuotteen saa vapaavalintaisen ghd:n hiustuotteen sekä lahjapussukan, jossa on mm. harja sekä mini ghd bodyguard -lämpösuojasuihke.
Lue lisää tuotteesta täältä.

Kauppakadun valikoimaan on saatu uusia tuotteita: Nanolash-ripsiseerumi, Nanobrow-kulmakarvaseerumi sekä Nanoil Argan Oil -öljy

Miksi Nanolash?
-vahvistaa ja pidentää ripsiä neljän viikon käytön jälkeen, jo 15 päivän jälkeen merkittävä muutos
-paras ratkaisu herkille silmille
-luonnollinen vaihtoehto
-valmistaja lupaa 50 % pidemmät ripset 30 päivässä
-saa myös ripset näyttämään tummemmilta

Ripsiseerumi levitetään iltaisin kohtaan, missä ripset ja iho kohtaavat. Muutaman sekunnin jälkeen seerumi on imeytynyt ja ripsiä vahvistavat aineosat aktivoituvat. Kun lisäät ripsiseerumia, huolehdi, ettei iholla ole meikkiä tai silmävoiteita. Hinta 49 €.

Miksi Nanobrow?
-valmistaja lupaa 2x paksummat kulmakarvat 30 päivässä
-vahvistaa kulmakarvoja ja ehkäisee niiden irtoamista
-vahvistaa väriä sekä lisää joustoa ja kiiltoa
-kulmakarvat kasvavat asteittain tuuheammaksi, jonka seuraus on täydempi kulmakarvaraja

Levitä Nanobrow-kulmaseerumi iltaisin meikittömiin ja puhtaisiin kulmakarvoihin. Hinta 55 €.

Miksi Nanoil?
-100 % luonnonmukainen
-hidastaa ikääntymisprosessia
-stimuloi solujen uusiutumisprosessia
-sopii vartalon iholle, kasvoille, hiustenhoitoon ja kynsille
-kosteuttaa, parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta
-Ecocertin sertifioima

Argan oil -kauneusöljyä voi levittää omien mieltymysten mukaan kasvoihin, vartalolle, hiuksiin, hieroa käsiin sekä kynsiin tai lisätä kylpyveteen. Soveltuu myös silmänympärysiholle. Hinta 14 €.

Nano-tuotteet saatavana Kauppakadun toimipisteestä.

Repêchagen uutuus syväkosteuttava kasvohoito sopii normaalille, kuivalle sekä himmeälle tai kosteutusta tarvitsevalle iholle. Se sisältää lumpeenuutetta, hyaluronihappoa sekä merilevää. Hoito myös rikastaa ihoa B-vitamiineilla, kalsium-, magnesium- ja rautamineraaleilla sekä beetakaroteeneilla.

Hoito sisältää mm. kuorinnan sekä kasvo- ja dekolteehieronnan. Runsasmineraalinen seerumi ja lummenaamio saavat ihosta hehkuvan, nuorekkaan ja hyvinvoivan.

Toukokuun ajan syväkosteuttavan kasvohoidon saa myös tarjoushintaan 50 € (norm. 65 €) Kauppakadulla ja Laajavuoressa.

Olaplex on saanut uuden jäsenen, No.8 -hiusnaamion. Se sisältää muiden Olaplex-tuotteiden tapaan Bond Building -teknologian, joka perustuu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosaan. Aktiiviainesosa ei sisällä silikoneja tai öljyjä. Lisäksi se estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyiden, kuten värjäyksen tai permanentin, yhteydessä sekä niiden jälkeen. Se korjaa myös jo aiemmin syntyneitä vaurioita.

Olaplex No.8 on 4-in-1 hiusnaamio, joka kosteuttaa hiuksia, antaa niille ryhtiä sekä tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Hiusnaamio imeytyy syvälle hiukseen korjaten samalla hiusvaurioita, mutta kuitenkaan latistamatta niitä.

Hiusnaamio lisätään pestyjen ja pyyhekuivien hiusten latvoihin. Sen annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan huolellisesti pois. Tämän jälkeen hiukset voi muotoilla haluamallaan tavalla. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa yhdellä pumppausmäärällä ja lisätä tarvittaessa, sillä se on todella riittoisaa. Tuotetta tulisi käyttää noin kerran viikossa tai kun hiukset kaipaavat lisäkosteutta. Saatavana Kauppakadulta ja Kuokkalasta. Hinta 31,90 €.

Four Reasons Original Scalp -sarja on kehitetty hiuspohjan ongelmien hoitoon sekä hiuspohjan hemmotteluun. Sarjan teho perustuu huolella valittuihin raaka-aineisiin, kuten kuoriviin luomuriisirakeisiin ja maitohappoon, kosteuttavaan herneproteiiniin ja rauhoittavaan aloe veraan. Sarja on tuotettu Suomessa uusiutuvalla energialla, pakattu kierrätysmateriaaliin sekä 100 % vegaaninen.

Sarja sisältää shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi myös erimerkiksi virkistävää hiusvettä. Hiusvedestä on hyötyä erityisesti kutisevalle, hilseilevälle tai ärtyneelle päänahalle. Sen sisältämät aloe vera ja glyseriini rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa sekä mentoli stimuloi ja viilentää. Hiusvesi ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Tuotteen hinta 15,90 €. Four Reasons Scalp -tuotteita on saatavana Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeestä.

Palokan liikkeessämme tehdään Simplex Bonder -hiushoitoja ja nyt kyseisen sarjan hoitotuotteita on saatavana myös kotiin.

-Rakennepaikkaa, suojaa ja korjaa hiuksia
-Vahvistaa hiuksia erittäin tehokkaasti
-Korjaa jo olemassa olevia vaurioita hiuksissa
-Sopii kaiken kuntoisille ja laatuisille hiuksille
-Hajusteeton ja vegaaninen

Saatavana Palokan toimipisteestä hintaan 49 €.

Four Reasons Color Mask Intense Toning Treatment -suoravärit on kehitetty erityisesti radikaaleihin muutoksiin. Niitä voi kuitenkin käyttää värin ylläpitoon ja hiusten sävyttämiseen samaan tapaan kuin alkuperäisiäkin Color Maskeja. Intense Toning Treatment sisältää kuitenkin enemmän pigmenttejä, joten myös lopputulokset ovat voimakkaampia ja intensiivisempiä.

Color Mask Intensejä voi sekoittaa normaaleiden Color Maskien sekaan tai vaaleamman lopputulokseen saavuttaakseen laveerata hoitoaineeseen. Intense on suorituskyvyltään kuin tehokas suoraväri, mutta hyödyntää kuitenkin Color Maskin hoitavaa pohjaa. Intensen tuotteet ovat vegaanisia ja ne antavat hiuksille lisää kiiltoa. Väreinä on mm. violet, fuchsia, blue ja pink. Tuotteita saatavana Kauppakadulta, Kuokkalasta ja Palokasta hintaan 16,90 €.

Suosituimpiin tuotteisiimme kuuluvista Four Reasons Toning shampoista ja hoitoaineista on nyt saatavilla myös 500 ml pumppupullo suosituimmista sävyistä. Kyseessä on siis sävyttävä tuote, jonka avulla pystyy ylläpitämään hiusväriä. Lisäksi tuotteet antavat hiuksille vahvuutta ja ravinteita saaden niistä terveet ja hyvinvoivat. Tuotetta suositellaan käytettäväksi aina, kun hiusväri kaipaa piristystä.

Liikkeistämme on saatavilla erilaisia hiusasusteita, kuten pantoja, pinnejä ja scrunchieita. Niiden avulla saa muutettua helposti omaa ilmettään päivän fiiliksen tai tapahtuman mukaan. Hiusasusteet sopivat sekä arkeen että juhlaan. Kevään ja kesän koittaessa valikoimamme on täydentynyt. Hiusasusteita on saatavana Kauppakadulta, Kuokkalasta ja Palokasta, valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, saamme kertoa, että Studio AK:n terassi on avattu. Se sijaitsee Kauppakadun liikkeen sisäänkäynnin läheisyydessä. Terassilla soi rentouttava musiikki, ja siellä voit viettää ystäviesi kanssa hetken nauttien kesästä.

Anniskeluoikeuksiemme ansiosta valikoimaamme kuuluu viinejä, samppanjaa ja mietoja alkoholijuomia. Lisäksi meiltä saa joitakin drinkkejä, kuten itse kehittelemäämme kirkkopuiston ehtoollista. Valikoimassamme on myös mm. alkoholitonta kuohuviiniä ja virvoitusjuomia. Tarjoiluihin voit tutustua lisää tästä.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Viivi, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Viivi tykkää tehdä raitoja ja viimeistelee hiukset Wellan tuotteilla.
Kesätuotteet hiuksille
Studio AK Kauppakadun kampaamokaupassa on laaja valikoima hiustuotteita. Kokosimme niistä kesäksi sopivat, UV-suojan sisältävät, tuotteet.
Noudettavat tuotekassit
Ammattilaisemme kokosivat tuotekassit, jotka voi kätevästi vain noutaa liikkeestä ja maksaa kassalla.