4.7.2022

Studio Line -hoitoaine – Studio AK:n oma hoitoaine

Studio AK:n oma kosteuttava shampoo Studio Line on saanut nyt rinnalleen hoitoaineen. Studio Line -selvittävä hoitoaine on shampoon tapaan vegaaninen, parabeeniton ja silikoniton. Sarja on valmistettu Suomessa. Tuote on kätevässä 500 ml pumppupullossa, joka on kierrätettävissä.

Studio Line -hoitoainetta ja -shampoota saatavana Studio AK:lta.

Hellävarainen Studio Line -hoitoaine lisää hiuksen luonnollista kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Se selvittää tehokkaasti hiukset ja helpottaa kammattavuutta. Hoitoaine sisältää kaurauutetta, jonka aktiiviset ainesosat vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa. Se soveltuu erityisesti kuiville tai pitkille hiuksille, mutta myös koko perheen hoitoaineeksi.

Studio Line -sarja on saatavana kaikista neljästä liikkeestämme hintaan 19,50 €/kpl.

Studio Line -hoitoaine on Studio AK:n itse toteuttama.
Studio Line -tuotteet ovat mm. vegaanisia, parabeenittomia ja eläinkokeettomia.

Kotimainen

Hoitoaine on valmistettu Ylöjärvellä ja sen tuotekehityksestä on vastannut Studio AK:n omistaja Aki ja tuote on kehitysvaiheessa useaan otteeseen Studio AK:n ammattilaisten testaama.

Studio Line -shampoo on valmistettu Suomessa

Silikoniton

Silikonit kertyvät ajan mittaan hiukseen ja hiuspohjaan. Ne estävät ravintoaineita ja kosteutusta imeytymästä hiuksiin tai hiuspohjaan, minkä vuoksi hiuksista saattaa tulla rasvoittuvat tai raskaat. Studio Line ei sisällä silikonia, joten sen käyttö kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa hellävaraisesti.

Studio Line -shampoo on silikoniton

Parabeeniton

Parabeenit saattavat aiheuttaa kosketusallergiaa. Tämän vuoksi sitä ei ole lisätty Studio Line -hoitoaineeseen.

Studio Line -shampoo on parabeeniton

Vegaaninen, eläinkokeeton

Studio Line -hoitoaine on vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuote ei sisällä siis eläinperäisiä aineita tai niiden johdannaisia.

Studio Line -shampoo on vegaaninen
Studio Line -shampoo on eläinkokeeton

Sisältää kaurauutetta

Studio Line -hoitoaineeseen on lisätty kaurauutetta. Sen sisältämän beetaglukaanin ansiosta se rauhoittaa ihoa. Kaurauute tekee tuotteesta siis erityisen hoitavan. Kaurauutteen aktiiviset ainesosat myös vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa.

Studio Line -shampoo sisältää kaurauutetta

Tervetuloa hakemaan omasi!

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552