Search
Close this search box.

Studio Line -hoitoaine – Studio AK:n oma hoitoaine

Sisältö

Studio AK:n oma kosteuttava shampoo Studio Line on saanut nyt rinnalleen selvittävän hoitoaineen, joka on kotimainen, parabeeniton ja vegaaninen.

Studio AK:n oma kosteuttava shampoo Studio Line on saanut nyt rinnalleen hoitoaineen. Studio Line -selvittävä hoitoaine on shampoon tapaan vegaaninen, parabeeniton ja silikoniton. Sarja on valmistettu Suomessa. Tuote on kätevässä 500 ml pumppupullossa, joka on kierrätettävissä.

Hellävarainen Studio Line -hoitoaine lisää hiuksen luonnollista kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Se selvittää tehokkaasti hiukset ja helpottaa kammattavuutta. Hoitoaine sisältää kaurauutetta, jonka aktiiviset ainesosat vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa. Se soveltuu erityisesti kuiville tai pitkille hiuksille, mutta myös koko perheen hoitoaineeksi.

Studio Line -sarja on saatavana kaikista neljästä liikkeestämme hintaan 19,50 €/kpl.

Hoitoaine on valmistettu Ylöjärvellä ja sen tuotekehityksestä on vastannut Studio AK:n omistaja Aki ja tuote on kehitysvaiheessa useaan otteeseen Studio AK:n ammattilaisten testaama.

Silikonit kertyvät ajan mittaan hiukseen ja hiuspohjaan. Ne estävät ravintoaineita ja kosteutusta imeytymästä hiuksiin tai hiuspohjaan, minkä vuoksi hiuksista saattaa tulla rasvoittuvat tai raskaat. Studio Line ei sisällä silikonia, joten sen käyttö kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa hellävaraisesti.

Parabeenit saattavat aiheuttaa kosketusallergiaa. Tämän vuoksi sitä ei ole lisätty Studio Line -hoitoaineeseen.

Studio Line -hoitoaine on vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuote ei sisällä siis eläinperäisiä aineita tai niiden johdannaisia.

Studio Line -hoitoaineeseen on lisätty kaurauutetta. Sen sisältämän beetaglukaanin ansiosta se rauhoittaa ihoa. Kaurauute tekee tuotteesta siis erityisen hoitavan. Kaurauutteen aktiiviset ainesosat myös vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Kesätrendit 2021
Kesätrendit 2021 -artikkelissa käsittelemme mm. hiuksiin, kynsiin, ripsiin ja ihoon liittyviä suosituimpia trendejä.
Ilmaiset suunnittelupalvelut
Liikkeistämme on saatavana ilmaisia suunnitteluaikoja mm. hiustenpidennyksiin, vaalennukseen, ihonhoitoon sekä microblading -kulmien suunnitteluun. Lue lisää tarjonnasta.
Erican tuotevinkit miesten hiusten viimeistelyyn
Palokan liikkeessä työskentelevä Erica on erikoistunut parturileikkauksiin. Nyt hän kertoo miesten hiusten viimeistelystä ja antaa pari tuotesuositusta.