4.7.2022

Studio Line -shampoo – Studio AK:n oma shampoo

Studio AK:lla on nyt oma shampoo, jonka se on itse toteuttanut. Studio AK:n hoitoaineesta voit lukea täältä.

Studio Line on kosteuttava ja hiuksia sekä hiuspohjaa hellivä shampoo, joka lisää hiuksen luonnollista kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Shampoo on edistyksellisen kehitystyön tulos. Se sisältää mm. kaurauutetta, jonka aktiiviset ainesosat vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa. Shampoo on myös hellävarainen hiuspohjalle.

Studio Line -shampoo kosteuttaa
Studio Line on kosteuttava shampoo

Studio Line -shampoo on sulfaatiton, parabeeniton, silikoniton ja suolaton, eli se pesee ilman kyyneleitä jättäen hiukset samalla elinvoimaisiksi. Shampoo on vegaaninen ja se sopii koko perheelle.

Tuote on pakattu 500 ml pumppupulloon, joka on kierrätettävissä. Shampoo on saatavana kaikista neljästä liikkeestämme hintaan 19,50 €. Tässä on hyvä idea myös pukinkonttiin.

Studio Line -shampoon sisältö

Kotimainen

Shampoo on valmistettu Ylöjärvellä ja sen tuotekehityksestä on vastannut Studio AK:n omistaja Aki, jolla on ollut ”sormet shampoossa” jo yli 30 vuoden ajan. Lisäksi tuote on kehitysvaiheessa useaan otteeseen Studio AK:n ammattilaisten testaama.

Studio Line -shampoo on valmistettu Suomessa

Sulfaatiton

Sulfaatti on ainesosa, joka pesee ja puhdistaa – jopa liian hyvin. Se pesee myös hiuspohjasta hyvät ja luonnolliset rasvat, joiden tarkoitus on suojata päänahkaa. Koska Studio Line -shampoo on sulfaatiton, sen käyttö ei kuivata ihoa, hiuspohjaa tai hiuksia. Eikä sen käyttö myöskään ärsytä ihoa.

Studio Line -shampoo on sulfaatiton

Suolaton

Tuote ei sisällä suolaa, minkä ansioista shampoo pesee ilman kyyneleitä. Siksi tuote soveltuu hyvin myös perheen pienimmille.

Studio Line -shampoo on suolaton

Silikoniton

Silikonit kertyvät ajan mittaan hiukseen ja hiuspohjaan. Ne estävät ravintoaineita ja kosteutusta imeytymästä hiuksiin tai hiuspohjaan, minkä vuoksi hiuksista saattaa tulla rasvoittuvat tai raskaat. Studio Line ei sisällä silikonia, joten sen käyttö kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa hellävaraisesti.

Studio Line -shampoo on silikoniton

Parabeeniton

Parabeenit saattavat aiheuttaa kosketusallergiaa. Tämän vuoksi sitä ei ole lisätty Studio Line -shampooseen.

Studio Line -shampoo on parabeeniton

Vegaaninen, eläinkokeeton

Studio Line -shampoo on vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuote ei sisällä siis eläinperäisiä aineita tai niiden johdannaisia.

Studio Line -shampoo on vegaaninen
Studio Line -shampoo on eläinkokeeton

Sisältää kaurauutetta

Studio Line -shampooseen on lisätty kaurauutetta. Sen sisältämän beetaglukaanin ansiosta se rauhoittaa ihoa. Kaurauute tekee tuotteesta siis erityisen hoitavan. Kaurauutteen aktiiviset ainesosat myös vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa.

Studio Line -shampoo sisältää kaurauutetta

Tervetuloa hakemaan omasi!

Studio AK:n omia Studio Line -shampoita on nyt myynnissä
Studio Line -shampoo sopii koko perheelle

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552