Search
Close this search box.

Studio Line -shampoo – Studio AK:n oma shampoo

Sisältö

Studio AK on toteuttanut oman kosteuttavan shampoon, joka on sulfaatiton, parabeeniton ja vegaaninen. Se sopii koko perheelle.

Studio AK:lla on nyt oma shampoo, jonka se on itse toteuttanut. Studio AK:n hoitoaineesta voit lukea täältä.

Studio Line on kosteuttava ja hiuksia sekä hiuspohjaa hellivä shampoo, joka lisää hiuksen luonnollista kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Shampoo on edistyksellisen kehitystyön tulos. Se sisältää mm. kaurauutetta, jonka aktiiviset ainesosat vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa. Shampoo on myös hellävarainen hiuspohjalle.

Studio Line -shampoo on sulfaatiton, parabeeniton, silikoniton ja suolaton, eli se pesee ilman kyyneleitä jättäen hiukset samalla elinvoimaisiksi. Shampoo on vegaaninen ja se sopii koko perheelle.

Tuote on pakattu 500 ml pumppupulloon, joka on kierrätettävissä. Shampoo on saatavana kaikista neljästä liikkeestämme hintaan 19,50 €. Tässä on hyvä idea myös pukinkonttiin.

Shampoo on valmistettu Ylöjärvellä ja sen tuotekehityksestä on vastannut Studio AK:n omistaja Aki, jolla on ollut ”sormet shampoossa” jo yli 30 vuoden ajan. Lisäksi tuote on kehitysvaiheessa useaan otteeseen Studio AK:n ammattilaisten testaama.

Sulfaatti on ainesosa, joka pesee ja puhdistaa – jopa liian hyvin. Se pesee myös hiuspohjasta hyvät ja luonnolliset rasvat, joiden tarkoitus on suojata päänahkaa. Koska Studio Line -shampoo on sulfaatiton, sen käyttö ei kuivata ihoa, hiuspohjaa tai hiuksia. Eikä sen käyttö myöskään ärsytä ihoa.

Tuote ei sisällä suolaa, minkä ansioista shampoo pesee ilman kyyneleitä. Siksi tuote soveltuu hyvin myös perheen pienimmille.

Silikonit kertyvät ajan mittaan hiukseen ja hiuspohjaan. Ne estävät ravintoaineita ja kosteutusta imeytymästä hiuksiin tai hiuspohjaan, minkä vuoksi hiuksista saattaa tulla rasvoittuvat tai raskaat. Studio Line ei sisällä silikonia, joten sen käyttö kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa hellävaraisesti.

Parabeenit saattavat aiheuttaa kosketusallergiaa. Tämän vuoksi sitä ei ole lisätty Studio Line -shampooseen.

Studio Line -shampoo on vegaaninen ja eläinkokeeton. Tuote ei sisällä siis eläinperäisiä aineita tai niiden johdannaisia.

Studio Line -shampooseen on lisätty kaurauutetta. Sen sisältämän beetaglukaanin ansiosta se rauhoittaa ihoa. Kaurauute tekee tuotteesta siis erityisen hoitavan. Kaurauutteen aktiiviset ainesosat myös vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Kampaamopikatukun kysely
Kampaamopikatukku palvelee hiusalan ammattilaisia ja alaa opiskelevia. Toteutimme asiakaskyselyn keväällä, josta koosteen voi lukea blogistamme.
Hiustenvärjäystekniikat
Hiustenvärjäystekniikoita ovat mm. yksisävyvärjäys, raidat/moniväri, tyviväri, balayage ja air touch. Lue niistä lisää artikkelistamme.
Mitä uutta toukokuulle?
Olemme saaneet toukokuulle useita uusia tuotteita ja muutamia uusia palveluita, kuten Repêchagen syväkosteuttavan kasvohoidon. Myös terassikausi on Kauppakadulla avattu.